Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Στεφανόπουλος : «Η Γερμανία θέλει να μας υποτάξει»


Κεραυνούς εναντίον της Γερμανίας για τη στάση της απέναντι τόσο στην Ελλάδα όσο και συνολικότερα στις ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα εξαπολύει μιλώντας στα Παραπολιτικά, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος.

Παράλληλα αναφέρεται στις εξελίξεις στην Κύπρο και εγκαλεί τις κυβερνήσεις της μαρτυρικής Μεγαλονήσου για τις πολιτικές που ακολούθησαν και οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση.

«Η Γερμανία κοιτά αποκλειστικά το συμφέρον της και το συμφέρον της είναι να υποταχθεί η Ελλάδα και όχι μόνο» δηλώνει ο κ. Στεφανόπουλος και συμπληρώνει πως οι υπόλοιπες χώρες δείχνουν σαν να μη θέλουν και να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Πιστεύει ωστόσο ότι η παραμονή μας στο ευρώ είναι μονόδρομος. «Πιστεύω στο ευρώ έναντι της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα» δηλώνει ενώ το ίδιο πιστεύει και για την Κύπρο, είναι όμως επικριτικός για τις πολιτικές ηγεσίες στο νησί.

«Ο λαός της Κύπρου πληρώνει σήμερα τα επίχειρα των λαθών που έκαναν οι κυβερνήσεις του» λέει και θεωρεί μέγα λάθος ότι η Βουλή καταψήφισε την πρώτη πρόταση του Eurogroup, αφού η επόμενη που υιοθετήθηκε ήταν χειρότερη.

Για την κατάσταση στη χώρα μας αν και δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος, εκτιμά πως η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί και θεωρεί ως το πιο σημαντικό πρόβλημα την ανεργία, ειδικά των νέων. Δηλώνει τέλος αντίθετος σε πρόωρες εκλογές καθώς πιστεύει ότι «μια εσωτερική διαδικασία δεν μπορεί να λύσει ένα συνολικότερο εξωτερικό πρόβλημα».

trelokouneli

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου