Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΠΩΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ Σ’ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΟΥΝ ;




Φίλοι μου, μην χάνεται καθόλου το θάρρος σας. Ο Χριστός είναι στον Θρόνο του και ΔΕΝ του ΞΕΦΥΓΕ το Τιμόνι, αλλά μέσα από την μεγάλη του ΑΓΑΠΗ καλεί κάθε φοβισμένο και ταραγμένο αμαρτωλό Αυτόν να ΑΣΠΑΣΤΕΙ, ΑΥΤΟΝ να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και στην ΑΝΑΠΑΥΣΗ του θα ΜΠΕΙ (Ματθαίος 11:28) και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του θα στερεωθεί, και ποτέ δεν θα χαθεί. (Ιωάννης 10:27,14:23) 

Φίλοι μου δεν υπάρχει ούτε ένα παράδειγμα στην Αγιά γραφή κάποιος να ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ τον ΧΡΙΣΤΟ και ο Χριστός να τον άφησε αβοήθητο. Αντιθέτως το Ευαγγέλιο βεβαιώνει ότι ΕΛΕΗΣΕ ακόμα και αυτούς που δεν ήσαν δικοί του, που ούτε τον γνώριζαν τον ούτε τον ζητούσαν «AΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΑ σ' αυτούς που ΔΕΝ με αναζητούσαν. ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΑ σ’ αυτούς που ΔΕΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ να μάθουν για μένα» (Ρωμαίους 10:20) 

Αδελφέ εις Χριστό ο Απόστολος Παύλος ζώντας σε ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ καιρούς μας άφησε παράδειγμα πως να ζούμε «Ξέρω να ζω φτωχικά, ξέρω να Ζω με αφθονία. Έχω μάθει το μυστικό για κάθε ΩΡΑ και για κάθε κατάσταση : και χορτάτος να Ζω και πεινασμένος. Και παραπανήσια να έχω και να στερούμαι. ΣΕ ΟΛΕΣ τις περιστάσεις βγαίνω ΝΙΚΗΤΗΣ χάρη στον Χριστό που με ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ» (Φιλιππίσιους 4:12-13) 

Φίλε μου που ακόμα έως σήμερα στον Χριστό δεν έχεις ΔΩΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ σου δεν τον έχεις ΔΕΧΤΕΙ οι δεκαετίες που έρχονται θα είναι ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΟΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ που πότε μας ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΟΙΔΑΜΕ και ΔΕΝ ΖΗΣΑΜΕ !!! 

Μόνο αν αγκιστρωθείς στον Χριστό που Σ’ ΑΓΑΠΑ και σε καλεί να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ στο απάνεμο λιμάνι του θα μπεις και με γαλήνη και Ειρήνη στην ψυχή στην ερχόμενη εικοσαετία θα μπορείς να ΖΕΙΣ. 

Φίλος σου εύχομαι μ’ όλη την καρδιά μου το κάλεσμα του Χριστού να μην αγνοήσεις (Ματθαίος 11;28, αποκαλυψη 3:20) άλλα χωρίς δισταγμό να του ΔΟΘΕΙΣ και Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ. Αμήν !! 

«Κύριε Ιησού Χριστέ. Σου δίνω και παραδίνω τη Ζωή μου. Έλα και πάρε το τιμόνι της ζωής μου και ΓΕΝΗΘΗΤΩ το ΘΕΛΗΜΑ σου» Είναι η προσευχή που στο λιμάνι του ΧΡΙΣΤΟΥ θα σ’ οδηγήσει, και την προστασία του και Συντρόφια του για Πάντα θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου