Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη από την τραγωδία στη Λάρισα


Η κοινή γνώμη έχει συγκλονιστεί από το θάνατο των δύο φοιτητών στη Λάρισα, από αναθυμιάσεις από μαγκάλι που έβαλαν μέσα στο σπίτι για να ζεσταθούν.  Ενώ άλλοι τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τι λέει ο ιατροδικαστής

Σύμφωνα υποστήριξε ο ιατροδικαστής στον ΣΚΑΙ οι πέντε νέοι είχαν ανάψει αυτοσχέδια ψησταριά σε κλειστό μικρό χώρο προκειμένου να ψήσουν κρέατα, και στη συνέχεια άφησαν την εστία αναμμένη για να ζεσταθούν,αλλά τους πήρε ο ύπνος.

Ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης αποκάλυψε μέσα από τηλεοπτικές του δηλώσεις ότι τους σκότωσε το μονοξείδιο του άνθρακα από την φωτιά, ενώ τα πρώτα ευρήματα καταδεικνύουν ότι οι φοιτητές είχαν καταναλώσει αλκοόλ.
Οι τρεις νεαροί από την Αθήνα, τα Γιάννενα και τα Χανιά νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Όπως αναφέρουν οι θεράποντες γιατροί, οι κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις που θα γίνουν θα καταδείξουν αν έχουν υποστεί εγκεφαλικές βλάβες λόγω της ελλιπούς οξυγόνωσης των ιστών.

Ο ένας εξ αυτών που αρχικά η κατάσταση του θεωρήθηκε καλύτερη και νοσηλευόταν στην Πνευμονολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου τελικά μεταφέρθηκε επίσης στην ΜΕΘ, με μάσκα οξυγόνου ενώ οι άλλοι δύο είναι διασωληνωμένοι.

Οι γιατροί εκτιμούν πως τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα θα είναι και τα πλέον κρίσιμα αφού θα φανεί εάν και σε ποιο βαθμό έχουν προκληθεί προβλήματα στην εγκεφαλική λειτουργία των φοιτητών.



Οι αντιδράσεις του κόσμου

Το κύμα αντιδράσεων για την ανείπωτη τραγωδία στη Λάρισα θεριεύει.

Μετά τα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας που έγιναν στη θεσσαλική πόλη, τα προηγούμενα δύο βράδια, σήμερα βγαίνουν στους δρόμους βγαίνουν εκπαιδευτικοί και φοιτητές, διαμαρτυρόμενοι για την ανέχεια στην οποία έχουν εξαναγκάσει τους Έλληνες τα μέτρα λιτότητας.

Το ραντεβού για το συλλαλητήριο έχει δοθεί στην πλατεία Ελευθερίας. Το συλλαλητήριο διοργανώνουν η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, που φωνάζει "Τέλος στα αδιέξοδα".

Παράλληλα πραγματοποιείται και Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο από την Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) με σημείο συγκέντρωσης τα Προπύλαια.

Αργότερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συναυλία στην Πλατεία Συντάγματος με μαθητές μουσικών σχολείων της Αττικής.


Ράγισαν καρδιές σήμερα στην κηδεία του Νίκου Πολυχρόνη, του φοιτητή που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα στη Λάρισα.

Οι συγγενείς, οι γονείς και οι φίλοι του, του είπαν το «τελευταίο» αντίο στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στον Μπαταργιά.

Η κολλητή του φίλη Γιούλη τον αποχαιρέτησε με τον δικό της συγκινητικό τρόπο :


«Κάποιες φορές ο Θεός κλείνει τα μάτια… και μοιραία πράγματα συμβαίνουν… Ράγισαν οι καρδιές μας σήμερα… Καλό ταξίδι στα παλικάρια που άδικα έφυγαν, ένα μεγάλο αντίο στον ΝΙΚΟ μας (τοστακια μ)!!!!! Πολλές προσευχές για τα παιδιά που παλεύουν για τη ζωή τους…
Θα τα ξανά πούμε φιλαράκι …… (ελπιζω)».



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου