Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο εκτελεστής με το καλάσνικοφ, που σκότωσε την 25χρονη [ΟΝΟΜΑ - ΦΩΤΟ]


Επιβεβαίωση του planet-greece

To planet-greece ήταν το μόνο που από το πρωί έγραφε ότι οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. φοβούνταν ότι όλοι ή κάποιος από τους δράστες ήταν ένας από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Τώρα, που επιβεβαιώνεται και επισήμως, σας αποκαλύπτουμε το όνομα και την φωτογραφία του αδίστακτου κακοποιού ληστή...

Πρόκειται για τον (Επ.) KOLA ή KOLIA ή GOLIA ή MARKO (Ον) MARIAN ή EDUART ή MARJAN ή ZAN ή JAN του PASHKO ή FROK και της MARTA ή MARTE ή MARI ή MARTHA, ο οποίος γεννήθηκε την 27-07-1977 στην Αλβανία.

Και εάν το όνομα δε σας λέει τίποτα, να σας υπενθυμίσουμε, όπως είχαμε ξαναδημοσιεύσει στο planet-greece, ποιος είναι ο επικίνδυνος Κόλα, που καταζητούν οι αστυνομικοί. 

Γι' αυτόν οργανώθηκε η πολεμικού τύπου απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων. Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαμε αναδημοσιεύσει στο planet-greece από το bloko.gr από τις εκτιμήσεις και τις αναλύσεις στοιχείων και δεδομένων που επεξεργάζεται το αρμόδιο επιτελείο των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., πρόθεση των 4 κομάντο που με στρατιωτικού τύπου επιχείρηση γάζωσαν τις σκοπιές και την εξωτερική περίφραξη του σωφρονιστικού καταστήματος, ήταν να διαφύγει ο Μαριάν Κόλα. Ένας κακοποιός που μαζί με ομοεθνή του αντιμετώπισαν βαρύτατες κατηγορίες, στο παρελθόν όπως σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών, παράνομη οπλοκατοχή και ληστεία κατά συρροή, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών από κοινού, σε μία και μόνη περίπτωση. Είχαν προκαλέσει τον Φεβρουάριο του 2010 σοκ στο πανελλήνιο, μετατρέποντας σε πεδίο μάχης μια ήσυχη γειτονιά, μετά από την ανταλλαγή πυρών με άντρες του τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής όταν έπεσε νεκρός ένας 25χρονος βιοπαλαιστής.

Ολα συνέβησαν το μεσημέρι της 16ης Φεβρουαρίου 2010. Αστυνομικοί έστησαν ενέδρα στους δύο αδίστακτους Αλβανούς στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στο Βύρωνα, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν το κρησφύγετο των δύο κακοποιών. Μόλις οι δύο δράστες βγήκαν από το σπίτι, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν. Οι δράστες, χωρίς δισταγμό, τράβηξαν τα όπλα τους. Επεσε βροχή από σφαίρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο αστυνομικοί, ενώ ο 25χρονος υδραυλικός Νικόλα Τόντι που βρισκόταν σε παρακείμενη οικοδομή τραυματίστηκε βαριά και εξέπνευσε.

Τελικά οι δράστες συνελήφθησαν, αφού προηγουμένως έριξαν έξι χειροβομβίδες. Οπως προέκυψε, ήταν τα ίδια άτομα που λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της προηγούμενης μέρας είχαν αιφνιδιάσει δύο αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρουσίου και τους είχαν αφαιρέσει τα πιστόλια και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Λίγες ημέρες μετά, μιλώντας έξω από την πόρτα του ανακριτή στο Έθνος οι δύο αδίστακτοι κακοποιοί, Μαριάν Κόλα και Πεμάζ Σάντερ, είχαν δηλώσει τα εξής:

«Ζούσα εδώ από το 1994», είπε ο Πεμάζ ή Αλέξανδρος. «Εμενα στην αρχή στο σπίτι μιας γυναίκας, στην οδό Ζωοδόχου Πηγής. Λίγο πιο κάτω από τον φούρνο είναι ένα σπίτι με ένα λυκόσκυλο. Εκεί ήταν το σπίτι μου». «Ζητάω συγνώμη για τον θάνατο του παιδιού, αν και δεν σκοτώθηκε από δική μας σφαίρα», είπε.

-Πώς μπορείς να το ξέρεις, αφού δεν έχουν βγει ακόμη τα συμπεράσματα της βαλλιστικής έρευνας;

ΠΕΜΑΖ: Το ξέρω, γιατί εμείς πυροβολούσαμε προς την αντίθετη κατεύθυνση.

-Θα μπορούσαν να έχουν πεθάνει και άλλοι άνθρωποι, όπως η φουρνάρισσα, στο μαγαζί της οποίας μπήκες με χειροβομβίδες.

ΠΕΜΑΖ: Δεν μπήκα στον φούρνο για να κρυφτώ, αλλά για να πάρω ψωμί. Εκεί μου την έπεσαν οι αστυνομικοί, όταν ήδη ήμουν μέσα. Εγώ έβγαλα την κοπέλα έξω για να μην τραυματιστεί.

-Είκοσι μέτρα από εκεί που κρύβατε τα όπλα και τα εκρηκτικά ήταν το δημοτικό σχολείο. Τι τα κάνατε τόσα όπλα;

ΠΕΜΑΖ: Ρώτα τον Μαριάν. Δικά του ήταν.

ΚΟΛΑ ΜΑΡΙΑΝ: Τα όπλα τα είχα για πούλημα. Οποιος ήθελε μπορούσε να αγοράσει. Ομως πολλά τα είχα και για προσωπική μου χρήση.

Μιλώντας μας, ο Πεμάζ, πάντως, δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες για τις ληστείες, ενώ στο τέλος της κουβέντας είπε με άνεση: «Δέκα εννέα ληστείες σε τράπεζες έκανα και μία στη Nike».

Λίγους μήνες πριν από το μακελειό, στις 23 Νορεμβρίου του 2009, είχε αποδράσει οπλισμένος με χειροβομβίδα μέσα από το ΑΤ της Θήβας, όπου είχε μεταφερθεί από τις φυλακές των Γρεβενών για να δικαστεί για υποθέσεις ληστειών. Τότε, είχε διεξαχθεί έρευνα για πιθανή εμπλοκή και συνεργασία στην απόδραση ενός ανθυπαστυνόμου πλην όμως ποτέ δεν έγιναν γνωστά τα αποτελέσμαγτα της έρευνας.

Στο Μαριάν Κόλα επίσης αποδίδεται το μίνο οπλοστάσιο που βρήκαν θαμμένο στις 17 Ιουλίου του 2007 εθελοντές πυροσβέστες στην περιοχή του Βύρωνα, μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Μεταξύ άλλων βρέθηκαν θαμμένα ένα καλάζνικοφ, ένα πιστόλι μακάροφ, τρεις πυροδοτικοί μηχανισμοί, χειροβομβίδες και πολλά φυσίγγια.

Το κλεμένο αυτοκίνητο

Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, το κλεμένα Subaru Forester, που βρήκαν οι αστυνομικοί σε ερημική τοπθεσία, σήμερα σε αγροτική περιοχή στο Σολωμό Κορινθίας, αλλά και σειρά άλλων ευρημάτων από το σημείο της ληστείας στα Μέγαρα, αλλά και τις συμπλοκής στην Εθνική Οδό, που είχε ως τραγική συνέπεια τον θάνατο της 25χρονης από σφαίρα καλάσνικοφ, έγινε ταυτοποίηση με τα στοιχεία του Κόλα. 

Οι ίδιες πηγές; ενημέρωσης αναφέρουν στον planet-greece ότι στη διάθεση των Αρχών είναι τα στοιχεία τουλάχιστον ακόμη ενός εκ των δραστών! Μάλιστα, δεν αποκλείεται σήμερα να δωθούν στη δημοσιότητα επιπλέον φωτογραφίες και ονόματα από το Αρχηγείο της Αστυνομίας.


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου