Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Οι συμπέθεροι καίνε Αναστασιάδη


Σάλος και αναπάντητα ερωτήματα από την φυγή κεφαλαίων, συγγενικών προσώπων του Κύπριου Προέδρου, από τη Λαϊκή Τράπεζα προς την Αγγλία, τρεις μέρες πριν το Eurogroup - Επιλεκτική ενημέρωση είχαν κάποιοι για το «κούρεμα» των καταθέσεων. Βαρύτατες οι ευθύνες του Υπουργού Οικονομικών, κ. Σαρρή.

Νέο πλήγμα για τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη μετά τις αποκαλύψεις για τη φυγή κεφαλαίων ύψους 21,5 εκατομμυρίων ευρώ, που ανήκαν σε συγγενικά του, εξ αγχιστείας, πρόσωπα.

Τα κεφάλαια αυτά, μεταφέρθηκαν σε τράπεζα της Αγγλίας από τη Λαϊκή Τράπεζα, τρεις μέρες πριν την κρίσιμη σύσκεψη του Eurogroup στην οποία αποφασίστηκε το «κούρεμα» των καταθέσεων.

Είναι σαφές, ότι δεν ήταν τα μόνα κεφάλαια που μεταφέρθηκαν από τις Κυπριακές Τράπεζες προς το εξωτερικό.

Κάποιοι είχαν προνομιακή ενημέρωση ή πληροφόρηση και οι ευθύνες βαρύνουν συνολικά την κυπριακή κυβέρνηση και προσωπικά τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Σαρρή.

Είναι φανερό ότι από κάποιους κύκλους είχε διαρρεύσει το περιεχόμενο της επικείμενης απόφασης του Eurogroup.

Η διαδικασία έρευνας που έχει ξεκινήσει, με πρωτοβουλία της Κυπριακής κυβέρνησης, είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να οδηγήσει πουθενά. Η συγκεκριμένη επιτροπή δεν έχει τις δυνατότητες να πραγματοποιήσει έρευνα σε βάθος. Όπως, σωστά επισήμανε ο κ. Γιώργος Λιλλήκας, η έρευνα πρέπει να γίνει από ποινικούς ανακριτές.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση αυτή, με τον τρόπο που εξελίσσεται, συνιστά μείζον πολιτικό ζήτημα για τον κ, Νίκο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες και μέρες, θα υπάρξουν νέες αποκαλύψεις για πρόσωπα που έβγαλαν κεφάλαια στο εξωτερικό και τα οποία σχετίζονται με πολιτικά πρόσωπα.


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου