Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

Αιφνιδιαστική ανατροπή στο Συνέδριο του ΚΚΕ

Aleka-Papariga-KKE

Μια απρόσμενη εξέλιξη στις παραδοσιακά… αργόσυρτες διαδικασίες στο ΚΚΕ, είχε ως αποτέλεσμα να πυροδοτήσει κύμα φημών και παρασκηνίου.

Την ώρα λοιπόν που ο Αντώνης Σαμαράς και οι πολιτικοί αρχηγοί συνεδριάζουν στο Μέγαρο Μαξίμου, παρόντος του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, και ενώ το Reuters έχει ήδη ανακοινώσει τη συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα, με τον Αλέξη Τσίπρα να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας στο ΚΚΕ, ο Περισσός αποφάσισε να επισπεύσει τις διαδικασίες, και να ολοκληρωθούν οι εργασίες του 19ου Συνεδρίου του Κόμματος απόψε, και όχι αύριο όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο.

Το ενδιαφέρον φυσικά εστιάζει στην εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής και τις ισορροπίες που θα διαμορφωθούν, καθώς από τη στιγμή που οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών θα επιβεβαιωθούν, η συγκεκριμένη Κεντρική Επιτροπή θα προχωρήσει στη συνέχεια στη εκλογή νέας ηγεσίας, με την Αλέκα Παπαρήγα να αποχωρεί από το αξίωμα της Γενικής Γραμματέως του ΚΚΕ, μετά από 22 χρόνια.

Η… βιασύνη του ΚΚΕ δείχνει ότι ο Περισσός θέλει να κλείσει άμεσα το εσωκομματικό ζήτημα, και να είναι πολιτικά και οργανωτικά έτοιμο το Κόμμα για ραγδαίες εξελίξεις.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου