Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Η επομένη ημέρα μετά από τις βομβιστικές επιθέσεις στο Μαραθώνιο της Βοστώνης

Η Boylston Street σήμερα το πρωί μετά από τις βομβιστικές επιθέσεις
στο Μαραθώνιο της Βοστώνης

From HEIL GAP
Στον απόηχο των χθεσινών βομβιστικών επιθέσεων στον Μαραθώνιο της Βοστώνης … έχουν δημοσιευτεί πληθώρα ρεπορτάζ … έχουν ανασυρθεί, νέες πληροφορίες … και δεν έχουν αποκαλυφθεί οι υπεύθυνοι ή έχουν εντοπιστεί τα κίνητρα.

Η Δεύτερη συνέντευξη Τύπου του Ομπάμα :

Σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά τις βομβιστικές επιθέσεις της Βοστώνης, ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι το FBI ερευνά τις βομβιστικές επιθέσεις ως πράξη τρομοκρατίας, αλλά δεν έχει τεκμηριωθεί ακόμη κάποιο σαφές κίνητρο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ομπάμα σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα εφαρμόσει «τα κατάλληλα μέτρα ασφάλειας για να προστατεύσει τον αμερικανικό λαό», οι λεπτομέρειες των οποίων δεν έχουν αποκαλυφθεί.

"Κάθε φορά που μια βόμβα χρησιμοποιείται για αμάχους στόχους, είναι μια πράξη τρομοκρατίας", δήλωσε ο Ομπάμα. Ωστόσο, ο Ομπάμα είπε ότι δεν γνωρίζει αν η επίθεση πραγματοποιήθηκε από μια ομάδα ή άτομο του εξωτερικού ή εγχώριας προέλευσης. 


Βόμβες  χύτρες ταχύτητας

Σύμφωνα με ανώνυμους αξιωματούχους της αστυνομίας … όπως  αναφέρεται από το NBC News ...  οι ερευνητές πιστεύουν τώρα ότι οι βόμβες ήταν στην πραγματικότητα χύτρες ταχύτητας κρυμμένες σε σακίδια και πυροδοτήθηκαν από χρονόμετρα. 

Το NBC News αναφέρει, επίσης, ότι ένας αξιωματούχος δήλωσε ότι τα εκρηκτικά έχουν χαρακτηριστεί ως "χαμηλής ισχυος", το οποίο σημαίνει ότι οι εκρήξεις ταξίδεψαν με ταχύτητα κάτω από τα 3.300 πόδια ανά δευτερόλεπτο.

Αυτό σημαίνει ότι η έκρηξη δεν ήταν αρκετά ισχυρή για να δημιουργήσει το λεγόμενο ωστικό κύμα το οποίο είναι από μόνο του ικανό να σκοτώσει ανθρώπους, αλλά ήταν αρκετά ισχυρή ώστε να στείλει θραύσματα σε μια σημαντική απόσταση.

Σύμφωνα με το NBC, μία από τις τρεις βόμβες που επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν σε μια απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στην Times Square το 2010 ήταν επίσης μια χύτρα ταχύτητας. Βοστώνη = κενό : Δεν υπάρχουν ύποπτοι, ούτε κίνητρα για τις θανατηφόρες βομβιστικές επιθέσεις στο Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Το FBI λέει ότι δεν έχουν ούτε ένα ύποπτο υπό κράτηση για ότι αφορά τις θανατηφόρες εκρήξεις της Βοστώνης. Η αστυνομία καλεί τους μάρτυρες να βοηθήσουν την έρευνα που έχει χαρακτηριστεί ως «η πιο πολύπλοκη σκηνή του εγκλήματος» στην ιστορία της Βοστώνης PD

Θα μπορούσαν να είναι εγχώριοι εξτρεμιστές.

«Είναι κάτι περισσότερο από φήμη, είναι φλυαρία μέσα από τις υπηρεσίες πληροφοριών που δείχνει ότι οι δράστες μπορεί και να μην είναι προς τα εκεί που οδηγείται το  μυαλό κάποιου … δηλαδή από ισλαμιστές ριζοσπάστες», δήλωσε ένα άτομο στο BBC χθες.

«Θα μπορούσαν να είναι εγχώριοι εξτρεμιστές που έχουν επιτεθεί και στο παρελθόν μέσα στην Αμερική», είπε.


Explosions at the Boston Marathon  
Boston explosions 
Westboro Baptist Church

Η εκκλησία - Topeka, με βάση το Κάνσας,  μια θρησκευτική οργάνωση που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «ομάδα μίσους» - λέει : ο Θεός επέτρεψε την επίθεση στην πόλη της Βοστώνης επειδή η Μασαχουσέτη ήταν η πρώτη πολιτεία των ΗΠΑ που νομιμοποίησε τους γάμους μεταξύ του ίδιου φύλου.Η επομένη ημέρα.


Χιλιάδες δρομείς συμμετέχουν στον Μαραθώνιο της Βοστώνης … είναι ο παλαιότερος Μαραθώνιος του «νέου κόσμου».
Επαγγελματίες και ερασιτέχνες … που ανταγωνίζονται. 
Εκατοντάδες χιλιάδες θεατές ... που παρακολουθούν. 
Και το κάνουν όλη τη διαδρομή των 26,2 μιλίων . 
Τη Δευτέρα, 15 Απριλίου, σημειώθηκαν δύο εκρήξεις …. σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι … πάνω από 100 άλλοι τραυματίστηκαν …. κάποιοι έχασαν τα άκρα τους … 
Το περιστατικό συνέβη κοντά στην γραμμή του τερματισμού της εκδήλωσης. 
Είναι στην πλατεία Copley την καρδιά του κέντρο της Βοστώνης.

Είναι επίσημο. Την Τρίτη, ο Ομπάμα αποκάλεσε το τι συνέβη ως "τρομοκρατία".Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ εντείνει τα μέτρα ασφαλείας. Είπε ότι 1.000 εργαζόμενοι NYPD έχουν επιφορτιστεί με αρμοδιότητες αντιτρομοκρατίας.

Στην Βοστώνη, Φιλαδέλφεια, Λος Άντζελες και σε άλλες μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ ξεκίνησαν παρόμοια μέτρα. Παραμένουν σε υψηλή επιφυλακή.

Επίμαχο θέμα η τρομοκρατική αυτή ενέργεια ήταν ντόπια, εισαγόμενη, ή επιχορηγούμενη από το κράτος ; 
Κανείς δεν ξέρει στα σίγουρα.  
False flags (Λάθος σημαίες) είναι μια αμερικανική παράδοση.  
Η Wikipedia τις αποκαλεί «μυστικές ενέργειες που αποσκοπούν να παραπλανήσουν το κοινό κατά τέτοιο τρόπο ώστε οι πράξεις φαίνεται σαν να διεξάγονται από άλλους φορείς.» 
Το Merriam-Webster λέει ότι είναι «μεγάλα ψέματα.» Είναι "σκόπιμη διαστρέβλωση της αλήθειας που χρησιμοποιείται κυρίως ως τακτική προπαγάνδας."

Η επίσημη ιστορία είναι το μεγαλύτερο ψέμα της εποχής μας. - 9/11-  ... «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» …  ενώ η ανομία ακολουθεί. Υπογράφηκαν Εκτελεστικές Παραγγελίες, καθώς και Προεδρικές οδηγίες Εθνικής και Εσωτερικής Ασφάλειας … και αντισυνταγματικές πολιτικές. 

Θεσπίστηκαν Κατασταλτικοί νόμοι. 
Ο νόμος Patriot για ανεξέλεγκτη προεδρική εξουσία.

Οι Αρχές του κράτους δικαίου έχουν παρεκτραπεί.

Οι Συνταγματικές ελευθερίες έχουν υπονομευθεί.
Πολλά άλλα μέτρα που θεσπίστηκαν και έχουν κάνει Αμερική ένα αστυνομικό κράτος. 
Πλήρης τυραννία. 

 
Οι Λάθος σημαίες διευκολύνουν ό, τι ακολουθεί. Θα αυξήσουν τον φόβο. Θα εφεύρουν απειλές. Είναι προφάσεις για μιλιταρισμό, παγκόσμιους  πολέμους, , αστυνομική ή κρατική καταστολή … καθώς και άλλα είδη του εξτρεμισμού της εθνικής ασφάλειας ενός κράτους … χα, χα, χα . 


Οι κατασταλτικοί νόμοι που θεσπίστηκαν έχουν δηλωθεί ως "Ανωτέρω έκτακτη ανάγκη"... ενώ μας σερβίρεται η Παγκόσμια ατζέντα της Αμερικής .

Μην αμφισβητείτε την κυριαρχία των banksters και της εταιρειοκρατίας (corporatocracy ) !!!!!!


Η Προπαγάνδα «υποστηρίζει τα εθνικά συμφέροντα» … μας σερβίρουν καθημερινά τα  Media των αχρείων ενώ αναμασούν τα επίσημα ψέματα.
Τα δάχτυλα όμως δείχνουν το λάθος τρόπο. 

Τα σχόλιά ταξινομούνται και νομοθετούνται εξωδικαστικές δολοφονίες.
Οι Πολίτες των ΗΠΑ δεν είναι ασφαλείς.
Τα Drones διευκολύνουν τη δολοφονία τους σχετικά φθηνά.
Και το κάνουν με ευκολία … από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή. 


Η διαφωνία αμφισβητείται. Οι Εχθροί εφευρίσκονται και είναι πλέον στοχευόμενοι …. οι Παγκόσμιοι πολέμοι θα γίνουν επίσημη πολιτική.
Ενώ Πατρίδα στο εξής θα σημαίνει «καταστολή». 


Είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε αν περιστατικό της Βοστώνης ήταν ντόπιο, εισαγόμενο ή επιχορηγούμενο από το κράτος.
Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι τι γίνεται στη συνέχεια.
Αναμείνετε την Ουάσιγκτον ... να επωφελείται πλήρως ! Χα, χα, χα.
Με αυτόν τον τρόπο η Αμερική οδεύει προς την πλήρη άνθηση της τυραννίας. 
Είναι ήδη σε απόσταση αναπνοής. 

Κανένα άλλο σχόλιο ....

HEIL GAP (or mind the GAP)

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου