Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


«ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΛΥΣΕΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΡΚΕΛΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΝΟΤΟΥ»

«Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΚΑΙ Ο ΟΛΙ ΡΕΝ»

«ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ»

«Να μην γίνει η Ελλάδα σημαία ευκαιρίας και μάλιστα μέσα σε ένα μερκελικό οικονομικό περιβάλλον, το πρώτο εξάμηνο του 2014, που θα αναλάβει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Να αρπάξουμε την ευκαιρία για να γίνει η χώρα μας η τεράστια σημαία των λύσεων που πρέπει δοθούν έξω από τις λογικές του άξονα του Βερολίνου.

Είναι επίσης απαραίτητο να γίνουμε πάνω απ’ όλα η σημαία του Νότου της Ευρώπης που τόσο δοκιμάζεται από τον πόλεμο που δέχεται από το Βορρά

Είναι μία θέση για την οποία παλεύουμε εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Και διευκρινίζω με έμφαση ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ένα Κίνημα στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρώπης των Λαών, των Εθνών και της Αλληλεγγύης, αλλά με τον σκεπτικισμό πού έχουμε όλοι όσοι δεν αποδεχόμαστε μία Ευρώπη στα νύχια της Μέρκελ και πόσο μάλλον μίας σχεδιαζόμενης Ομόσπονδης μερκελικής Ευρώπης.

Είμαστε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που λέμε ναι στην Ε.Ε., ναι στην Ευρωζώνη, αλλά ΟΧΙ στη Τρόϊκα».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων σήμερα (11/4/2013) από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών  των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Ο Τέρενς Κουίκ επεσήμανε επίσης τα εξής σε σχέση με την επερχόμενη προεδρία που αναλαμβάνει :

1. Η Ελλάδα σε καμία περίπτωση να μην υπηρετήσει λογικές όπως αυτές των φασιστοειδών Γερούν Ντάισελμπλουμ και Όλι Ρεν που έχουν ανισορροπήσει τράπεζες και καταθέτες, κυρίως του Νότου.

2. Πρέπει να ξεκόψει την κάθε ιδέα προώθησης στη χώρα μας των ΕΟΖ που διακαώς επιθυμούν το Βερολίνο και οι τραπεζικοί εταίροι της, με βασικό αρχιτέκτονα τον Γερμανό Αντικαγκελάριο Φίλιπ Ρέσλερ.

3. Να σηκώσει πολύ ψηλά στην ατζέντα της ευρωπαϊκής πολιτικής το θέμα της λαθρομετανάστευσης με λύσεις που θα δώσουν τέλος στην «Ελλάδα της  χωματερής ψυχών».

Είναι ευκαιρία να επιβάλλουμε στους Ευρωπαίους εταίρους μας την αυταπόδεικτη αλήθεια ότι δεν είμαστε σύνορα μόνο της χώρας μας. αλλά είμαστε πάνω απ’ όλα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

4. Να προωθήσουμε πολιτικές και δράσεις για την πρωτογενή παραγωγή (γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία) που είναι το τεράστιο πλεονέκτημα κυρίως των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου, ώστε να πάψουμε να είμαστε το πανέρι της εισαγωγής καταναλωτικών αγαθών από τρίτες χώρες.

5. Είναι επίσης ευκαιρία να προωθήσουμε την ελληνική γλώσσα, τη μητέρα όλων των γλωσσών, καθώς όλο και λιγοστεύει η εκμάθησή της στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης λόγω μνημονιακών οικονομικών περιορισμών.

Την αρχή έκανε η Άννα Διαμαντοπούλου και δυστυχώς η αφομοίωση της γλώσσας όπου κι αν βρίσκονται στην Ευρώπη-και βρίσκονται σχεδόν παντού- πυρήνες της ελληνικής Ομογένειας, συνεχίζεται μέχρι και σήμερα από τη συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη.

Επίσης ούτε να διανοηθούν οι Βρυξέλλες ότι για λόγους οικονομίας μπορούν να καταργήσουν στις ευρωπαϊκές συνεδριάσεις συνόδων, επιτροπών κλπ τη διερμηνεία της ελληνικής γλώσσας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην απάλειψή της από κάθε δράση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για να δείτε την ομιλία του Τέρενς Κουίκ πατήστε εδώ :



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου