Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

Ψυχολογικά όπλα στα χέρια του Σόρος

Ψυχολογικά όπλα στα χέρια του Σόρος

Η τρομοκράτηση της κοινής γνώμης όπλο στα χέρια των κερδοσκόπων

Μπορεί το χοντρό παιχνίδι της κερδοσκοπίας να παίζεται στα ταμπλό των χρηματιστηρίων και στις ευκαιρίες που δίνει το χρηματοπιστωτικό σύστημα, ωστόσο το σύστημα των διεθνών κερδοσκόπων δεν επικεντρώνεται μόνο εκεί προκειμένου να πετύχει το στόχο του.

Καμία κρίση άλλωστε, δε θα λάμβανε τις διαστάσεις που τελικά πήρε, αν κερδοσκόποι όπως ο Τζόρτζ Σόρος δεν έκαναν παράλληλες ψυχολογικές επιχειρήσεις εις βάρος των λαών, διότι όση οικονομική επιφάνεια και αν διαθέτει κάποιος, ο πανικός των πολιτών ανοίγει μεγαλύτερα ρήγματα στις οικονομίες του κόσμου.

Βασικό ρόλο σ'αυτό το ιδιότυπο ψυχολογικό πόλεμο παίζουν τεχνοκράτες, δημοσιογράφοι αλλά και οι λεγόμενοι opinion makers, οι οποίοι στρατεύονται έναντι παχυλού τιμήματος στην προσπάθεια τρομοκράτησης της κοινής γνώμης αλλά και παρουσίασης των γεγονότων ως το αποτέλεσμα μιας απόλυτα αντικειμενικής κατάληξης των πραγμάτων, για τα οποία συνήθως μας παρουσιάζουν πως βάδιζαν επί χρόνια λάθος με την ανοχή μας.

Στην Κύπρο ξαφνικά όλοι ανακάλυψαν πως ήταν πλυντήριο, βομβαρδίζοντας την πληροφόρηση μας με πληροφορίες περί του αναπόφευκτου της κρίσης ενώ στην Ελλάδα η παρουσία και οι αλλοπρόσαλλοι χειρισμού του Γιώργου Παπανδρέου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου λειτούργησαν ως ο ιδανικότερος "πολιορκητικός κριός" για τις συνειδήσεις των πολιτών.
Με τον τρόπο αυτό έβγαλαν δισεκατομμύρια στις πλάτες του λαού, μεγέθυναν την επιρροή του Δ.Ν.Τ. στην Ευρωζώνη και μέσω της ψευδαίσθησης περί "ελληνικής κρίσης" που κατασκεύασαν επέβαλαν την κυριαρχία των μεγάλων χρηματοοικονομικών στρατηγών στην περιοχή.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου