Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Από τους ισλαμολάγνους πρωθυπουργούς της Ελλάδας, στους ισλαμομαχητές Βουδιστές μοναχούς της Βιρμανίας !


From HEIL GAP

Μιανμάρ (Βιρμανία) : Οι Βουδιστές κατέστρεψαν 14 από τα 15 τζαμιά που χρηματοδότησαν οι Wahhabism Σαουδάραβες ... και άλλες ιστορίες από που δεν θα βρείτε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και σε ελεγχόμενα blog ...

Τον τελευταίο καιρό δεν μπορεί θα έχετε σκοντάψει σε μια ατελείωτη σειρά από άρθρα εφημερίδων που καταγγέλλουν τους βουδιστές μοναχούς στη Βιρμανία ως «διώκτες» της μουσουλμανικής μειονότητας...

Η τελευταία πράξη του τρομακτικό διωγμού … είναι εκείνη η πρόταση τους :

«Οι μουσουλμάνοι έχουν ήδη τα χρήματα και τον έλεγχο της εμπορικής δραστηριότητας και τώρα θέλουν και τον πολιτικό έλεγχο πάνω μας. Γιατί;»

Και φυσικά η … εκστρατεία «969» των εθνικιστών βουδιστών μοναχών να πατρονάρουν τις επιχειρήσεων των βουδιστών, αυξάνοντας την γενική ευαισθητοποίηση κατά της αυξανόμενης εμπορικής δύναμης των Μουσουλμάνων.

Εν τω μεταξύ, όταν οι ισλαμιστές του Μπανγκλαντές δηλώνουν ότι στόχος τους είναι «οι Ινδουιστές του Μπαγκλαντές» και επιτίθενται στους ναούς των ινδουιστών, κανείς δεν νοιάζεται ούτε βγάζει ανακοινώσεις … Χα, χα, χα!

Το σύμβολο που εμφανίστηκε ξαφνικά στις βιτρίνες των καταστημάτων σε όλη την Μιανμάρ φαίνεται: ένα συνονθύλευμα από παστέλ αποχρώσεις που επικαλύπτονται με τους αριθμούς 969.

Οι ταραχές - ένα ξεφάντωμα δολοφονιών και εμπρησμών που άφησαν μαυρισμένα πτώματα στους δρόμους – είχαν ως αφορμή το βιασμό μιας Βουδίστριας (κοπελίτσας) από τρείς μουσουλμάνους . ( Χμ ! Καθόλου - μα καθόλου πρωτότυπο για μουσουλμάνους … )

Βέβαια οι έλληνες … (αναφέρομαι σε αυτούς με το ε μικρό ) … όταν οι αλβανοί μουσουλμάνοι τους βιάζουν της κόρες τους … κάνουν τους στραβούς και τους χαζούς … και ξαναψηφίζουν την δωσίλογη πρωθυπουργάρα τους τον στραβαντώνη … « τον πατριώτη » … μάλλον τιμώντας τον που άνοιξε τα σύνορα και μπούκαρε μέσα όλη η αρβανιτιά … και που  κανένας κ@τρουλι@ρης δεν τόλμησε να τον μηνύσει ως τον κατ εξοχήν υπεύθυνο για τις τόσες δολοφονίες που έγιναν από αυτά τα @ποβρ@σματ@ που μας κουβάλησε !

Στο Mandalay Division, την καρδιά της αναταραχής, ο επίσημος αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 32, και ολόκληρες μουσουλμανικές συνοικίες έχουν καεί και εγκαταλειφθεί …. ενώ 15.000 είναι εκτοπισμένοι.

Εκατοντάδες Βουδιστές της Βιρμανίας- συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν  από την κυβέρνηση Thein Sein για τις πρόσφατες ταραχές στο Meikhtilar και άλλες αγροτικές πόλεις της Burmar .

Όλοι είναι φτωχοί βουδιστές χωρικοί που έχουν πληγεί σοβαρά από την ταχέως μεταβαλλόμενη δημογραφία του εξισλαμισμού στη Βιρμανία, από τους παράνομους μουσουλμάνους, αρχικά από τα σύνορα με το Μπαγκλαντές, που εξαπλώνεται όμως ραγδαία σε όλη τη Βιρμανία. 


Αυτό βέβαια δεν αποτελεί δικαιολογία …  Όχι με τίποτα …  ( ακούς εκεί δικαιολογία .... ) !

Αλλά αλλιώς σκέπτονται οι τύποι της παγκοσμιοποίησης ... και τελικά να ποιά είναι τα  αποτελέσματα της βίαιης αντικατάστασης των γηγενών πληθυσμών (παγκοσμίως) από την ισλαμική λαίλαπα .

Σκοπός τους είναι ... η τελική αναμέτρηση μας με τους μουσουλμάνους και η εξάλειψη ενός τεραστίου αριθμού του παγκοσμίου πληθυσμού .

Άλλωστε σας έχω αναφέρει πολλές φορές τον Albert Pike ... ο οποίος πρόβλεψε με κάθε λεπτομέρεια … και τους τρεις παγκοσμίους πόλεμους !

Αυτή η κρίση ξέσπασε με την ταχεία εξάπλωση της εκστρατείας -969- η οποία αντλεί τον κωδικό της από μια αριθμολογική διευθέτηση των διδασκαλιών του πυρήνα του Βουδισμού. Είναι φαινομενικά μια κίνηση εθνικής υπερηφάνειας που προτρέπει τους Βουδιστές να πατρονάρουν βουδιστικά  καταστήματα. Αλλά οι υποστηρικτές του «969», οι εθνικιστικές μοναχοί, παροτρύνουν τους οπαδούς τους να αποφύγουν όλα τα άλλα καταστήματα που είναι απρόθυμα να αναρτήσουν το έμβλημα 969 στις βιτρίνες τους.

Το πρόσωπο της καμπάνιας 969, είναι ένας δημοφιλής μοναχός Mandalay με το όνομα Wirathu, που έχει ωθήσει αυτό το πνεύμα διαχωρισμού σε ακραίες συνθήκες.

VIDEO = ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 
Fanatical Buddhist Monk Saydaw Wirathu Calling for Boycott of MyanmarMuslims

« Οι Βουδιστές θα πρέπει να πάνε με τους Βουδιστές » λέει,  εκτινάσσοντας τα μάτια του σε τρεις μουσουλμάνους που στέκονται κοντά … και η φωνή του χαμηλώνει σε ένα ψίθυρο. "Και οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να πάνε με τους μουσουλμάνους."
"Εάν αγοράζετε από μουσουλμανικά καταστήματα, … είπε ο Wirathu σε μια ομιλία του στα τέλη του Φεβρουάριου … τα χρήματά σας δεν πρόκειται να σταματήσουν εκεί, τελικά θα πάνε για την καταστροφή της φυλής και της θρησκεία σας" .

«Εμείς οι Βουδιστές τους επιτρέπουμε να ασκούν ελεύθερα την πίστη τους», δήλωνε ο Wirathu στην ίδια ομιλία του Φεβρουαρίου. « Αλλά όταν αυτοί οι μοχθηροί μουσουλμάνοι αποκτήσουν τον έλεγχο, δεν θα μας αφήσουν να μας ασκούμε τη θρησκεία μας. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Οι Μουσουλμάνοι μας μισούν πραγματικά.»


Τα Παγκόσμια Δημοσιεύματα θέτουν «απεγνωσμένα» την ευθύνη στους Βουδιστές … ενώ ο ισχυρισμός τους ότι ο μοναχός χωρίζει μουσουλμάνους και βουδιστές …είναι προφανώς παράλογος ....  Το Ισλάμ επιδιώκει να κατακτήσει και να εξαλείψει εντελώς τόσο τον Βουδισμό όσο και τον Χριστιανισμό ! ( μην κοιτάτε που εδώ όλοι κάνουν τουμπέκι ψιλοκομμένο πλην των ελάχιστων φωτεινών εξαιρέσεων ) .

Αλλά βέβαια ... θα πείτε φίλοι μου …. το να δείχνουμε με το δάκτυλο την παγκόσμια «τζιχάντ» … απλά δεν ταιριάζει με τον πολυπολιτισμό των @λητ@ρ@δων της παγκοσμιοποίησης και τα τσιρ@κι@ τους  .



Το 2013 ο μουσουλμανικός πληθυσμός στη μικρή πόλης Meiktilar … η περίφημη πόλη λίμνη της ενδοχώρας στη Μέση Βιρμανία …. αυξήθηκε κατά 30.000 …. από το μηδέν που ήταν το 1960 …. ο συνολικός πληθυσμός της Meikhtilar (Meiktilar) είναι τώρα … «μόνο» 100.000 μουσουλμάνοι … που αντιπροσωπεύουν το 30% των κατοίκους της.  
Με την οικονομική βοήθεια από τον ισλαμικό κόσμο εκτός Βιρμανίας οι μουσουλμάνοι της Meiktilar ευημερούν - ανάμεσα στην πλειοψηφία των βουδιστών που έχουν προβληματιστεί από τον αυξανόμενο αριθμό των εύπορων αλλοδαπών μουσουλμάνων που εμφανίζονται καθημερινά στην πόλη τους.

Και είτε το πιστεύετε είτε όχι έχουν κατασκευαστεί 14 τεράστια τζαμιά και ισλαμικά τεμένη -θρησκευτικές σχολές- που κτιστήκαν με την ελεύθερη ροή των δολαρίων από τους « βενζινάδες» Wahhabist της Σαουδική Αραβίας.

Οι ταραχές άρχισαν από πέρυσι στο Arakan και ήταν αποτέλεσμα της αδυσώπητης πίεσης στη Βιρμανία από την Σαουδική και την ηγεσία του ισλαμικού κόσμου να χορηγήσει υπηκοότητα στα εκατομμύρια των παράνομων μουσουλμάνων που εισβάλουν στη Βιρμανίας από το σύνορα της με το Μπαγκλαντές, όχι μόνο στην Meikhtilar, αλλά τώρα στο σύνολο της Βιρμανίας.

Οι εθνικιστές πολιτικοί της Βιρμανίας σχεδόν εξερράγησαν , όταν ο  Ειδικός παρατηρητής του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Βιρμανία και η αντί- βουδιστής - Tomas Quintana έκανε ανοιχτά έκκληση για την κατάργηση του νόμου του 1982 περί Ιθαγένειας της Βιρμανίας έτσι ώστε να χορηγείται στα εκατομμύρια …. και … εκατομμύρια των παράνομων μουσουλμάνων η ιθαγένεια της Βιρμανίας .

Ο George Soros άπλωσε τα βρώμικα χέρια του και στον εξισλαμισμό της Μιανμάρ !

Δεν αποτελεί έκπληξη, ο George Soros - που συνδέεται στενά με τηνΜουσουλμανική Αδελφότητα - έχει απλώσει τα βρώμικα χέρια του και στον εξισλαμισμό της Μιανμάρ.

Ο Δισεκατομμυριούχος διαχειριστής των hedge fund και «φιλάνθρωπος»  Τζορτζ Σόρος έχει προγραμματίσει να γίνει το επόμενο μεγάλο διεθνές όνομα στην Μιανμάρ καθώς τη Δευτέρα θα συναντηθεί με την … ηγέτιδα υπέρ της δημοκρατίας …. Aung San Suu Kyi …. ως μια νέα ένδειξη ότι η χώρα συνεχίζει το άνοιγμα της προς τον έξω κόσμο. 

Σε αυτό το κρεοπωλείο του χρηματοπιστωτικού τομέα, ο ψευδώς παρουσιαζόμενος ως "φιλάνθρωπος", MrSoros … βλέπει πλούσια φιλέτα στηΒιρμανία : 

Είναι ανησυχητικές οι χορηγίες του προς τους ακτιβιστές υπέρ της δημοκρατίας και δημοφιλείς πολιτικούς της Βιρμανίας, όπως Win NLD της Htein και Min του 8888 του Ομίλου Ko Naing … Ενώ οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές φλερτάρουν το NLD(μουσουλμανικό κόμμα) επαναλαμβάνοντας έτσι τα ίδια σοβαρά λάθη των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών να αφήσουν τους ισλαμιστές να εισβάλουν στα ευρωπαϊκά έθνη τους και να καταστρέψουν τις κουλτούρες και τις κοινωνίες τους … για κανέναν άλλο καλό λόγο, εκτός από την προοδευτική ένταξη … ευρέως γνωστή ως η mulculturalism.

Αυτοί οι ηλίθιοι δεξιο-αριστεροί από την Ευρώπη ή τις ΗΠΑ ή την Ασία δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι μουσουλμάνοι και ο ισλαμικός πολιτισμός τους ... δεν θέλουν να συνυπάρχουν με άλλους πολιτισμούς και θρησκείες, αλλά μόνο για να κυριαρχήσουν ή να καταστρέψουν εντελώς τους άλλους πολιτισμούς και τις θρησκείες … και ότι ο Βουδισμός και ο Χριστιανισμός είναι στον μακρύ κατάλογο των στόχων τους ;;;;

Αν δεν μπορείτε ρε να τους σταματήσετε να μετατρέπουν κάθε χώρα που(απρόσκλητοι)  μολύνουν και την μετατρέπουν σε βρώμικα ισλαμικά κολαστήρια … όπως έχουν  κάνει και στην Αθήνα αλλά και σε κάθε άλλη Ευρωπαική χώρα …τότε ίσως θα τους σταματήσουν οι Βουδιστές!

Και έτσι … δικαίως κάθε δειλινο θα ψέλνουν στα πανάρχαια μοναστήρια τους …

"Τα όμορφα τζαμιά, όμορφα καίγονται .."
Τι λέτε ;

Βεβαία όπως σωστά επισημαίνει η φίλη μας η κ. Πόπη :
«Στην Ελλάδα έχουμε πολλούς   που τους αρέσει το.... ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ "δίκαιο" …»


Ω τα δίκτυα αριστείας! ... και τρέχουν να υπακούσουν στις προσταγές του Ερντογανάκου … του αφέντη τους … και να κτίσουν … ολόκληρο τέμενος στον Βοτανικό …

Ο HEIL GAP  προς το παρόν … θα σας μεταφέρει ένα άρθρο από το Charismanews

«Η Σαουδική Αραβία δηλώνει ότι είναι αναγκαία η καταστροφή όλων των Εκκλησιών στην Περιφέρεια της »  - 2 Απριλίου, 2013


Μουσουλμάνοι προσκυνητές συγκεντρώνονται στη Μέκκα κατά την τελευταία ημέρα του Χατζ.

Ο Nettleton Todd, εκπρόσωπος της φωνής των Μαρτύρων στις ΗΠΑ, έφερε στην επιφάνεια κάποια δελτία ειδήσεων από τη Σαουδική Αραβία, που έθεταν την κόκκινη σημαία για τους Χριστιανούς. «Ο Μεγάλος Μουφτής της Σαουδικής Αραβίας - η κορυφαία επίσημη ισλαμική αρχή στη χώρα της Σαουδικής Αραβίας - δήλωσε ότι είναι αναγκαίο να καταστραφούν  όλες οι εκκλησίες της περιοχής. »

Ο Nettleton σημειώνει ότι η είδηση αυτή δεν εμφανίστηκε οπουδήποτε … αλλά από την ιστοσελίδα του Συμβούλιου Εξωτερικών Σχέσεων. (Council ofForeign Relations γνωστό ως CFR)


Καθώς όμως η Σαουδική Αραβία καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στο Open Doors World Watch List (μια συλλογή από τις 50 χώρες όπου οι διώξεις των Χριστιανών είναι πιο σοβαρές), η είδηση δεν είναι πραγματικά μια έκπληξη. Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για θρησκευτική ελευθερία στο σύνταγμα του ισλαμικού βασιλείου.
Όλοι οι πολίτες πρέπει να συμμορφώνονται με το Ισλάμ, και η μετατροπή σε άλλη θρησκεία τιμωρείται με θάνατο. Η χριστιανική λατρεία απαγορεύεται Δημόσια. Οι Προσκυνητές του Ναζωραίου φυλακίζονται, μαστιγώνονται, απελαύνονται και βασανίζονται !

Ο Σεΐχης Αμπντούλ-Αζίζ ιμπν Αμπντάλα, ο Μεγάλος Μουφτής της Σαουδικής Αραβίας, που δημιούργησε εμπλοκή με τον ισχυρισμό του. Nettleton εξηγεί, "Αυτό ήταν σε συνάντηση με αξιωματούχους του Κουβέιτ που ήρθαν στη Σαουδική Αραβία. Ζητούσαν την επίσημη ισλαμική απάντηση στο « Τι πρέπει να κάνουμε για τις εκκλησίες;» Η δήλωσή μου ήταν: Δεν πρέπει να υπάρχουν χριστιανικές εκκλησίες στην Αραβική Χερσόνησο." 

Σύμφωνα με την έκθεση, η αντιπροσωπεία ήθελε να επιβεβαιώσει τη θέση της Σαρία για τις εκκλησίες.

Ουσιαστικά, ο Σεΐχης λέει, "Αν έχετε εκκλησίες στο Κουβέιτ, τότε θα πρέπει να καταστραφούν. "


«Το πλέον ενδιαφέρον πράγμα επάνω σε αυτό είναι ότι δεν υπάρχουν εκκλησίες στη Σαουδική Αραβία.» 

Δεν υπάρχουν εκκλησιαστικά κτίρια αφού δεν επιτρέπεται να υπάρχουν. 

Οπότε σαφώς δεν μιλούσε μόνο για τη χώρα του. «Προσπαθούσε να εξάγει αυτή την ιδεολογία και στις γειτονικές χώρες ». 

Αυτή η διακήρυξη θα μπορούσε να επηρεάσει τις εκκλησίες στο Κουβέιτ, το Ομάν, την Υεμένη, το Μπαχρέιν, το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Ο Nettleton παρατηρεί ότι «στις περισσότερες από αυτές τις χώρες, δεν μιλάμε για πολλές εκκλησίες! Μιλάμε για λίγες που επιτρέπεται να υπάρχουν πρωτίστως για να εξυπηρετεί τους ξένους που ζουν σε αυτή τη χώρα."

«Η θρησκευτική ελευθερία δεν είναι κάτι που αναγνωρίζεται ούτε προστατεύεται από τον νόμο και στην πράξη δέ … υπόκειται σε αυστηρούς περιορισμούς. Η κυβέρνηση επίσημα δεν επιτρέπει σε μη-μουσουλμάνους κληρικούς να εισέλθουν στη χώρα για τη διεξαγωγή θρησκευτικών τελετών, (αν και μερικοί το κάνουν υπό την αιγίδα των πρεσβειών των)»

Στο μεγαλύτερο μέρος, λέει Nettleton, η δήλωση του Μουφτή θα θαφτεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Υπάρχουν οπαδοί του Χριστού στη Σαουδική Αραβία, που «με  μεγάλο κίνδυνο να ακολουθήσουν τον Ιησού Χριστό», λέει …. «με μεγάλο κίνδυνο ακόμη και να μιλήσουν για την πίστη τους με κάποιο άλλο πρόσωπο»

Στην χώρα τους λοιπόν … οι « βενζινάδες » Σαουδαραβες απαγορεύουν τις εκκλησιές … εδώ πάλι … κτίζουν τζαμιά και τεμένη …

Μάλλον γιατί εδώ στην Ελλάδα … έχουμε πολλούς που τους αρέσει το .... ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ "δίκαιο" !

Έτσι αντων@κη ;;;;;;;;;;

HEIL GAP (or mind the GAP)

Related Posts :



1 σχόλιο:

  1. Hackers … "Είμαστε Ανώνυμοι" … της Κορέας;

    From HEIL GAP (or mind the GAP)

    http://heilgap.blogspot.com/2013/04/hackers.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή