Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Δείτε τί ΔΕΝ μας λένε, για τους λαθρομετανάστες... και τί έγινε αλλού! Προσέξτε τις φωτογραφίες!

Έτσι πάλεψαν οι Ελβετοί στο δημοψήφισμά τους και είπαν ένα ηχηρό "ΟΧΙ" στα τζαμιά, τα οποία η αφίσα ανωτέρω τα παριστά, ως πυραύλους! Εξυπακούεται ότι στην Ελλάδα, "ΕΦΑΓΕ ΘΑΨΙΜΟ" όλο το ζήτημα! Ποιός εδώ να ...'τολμήσει' να προτείνει δημοψήφισμα γι' αυτά τα θέματα; Η εθνομηδενιστική 'εισαγόμενη' αριστερά, ή η ψευδο-ελαφρο-"δεξιά";

Από εκδήλωση που διοργανώθηκε προ ημερών, από τους άκρως ταλαίπωρους και δεινοπαθούντες κατοίκους του αθηναϊκού κέντρου, αντλήσαμε ορισμένα στοιχεία, που δημοσίευσε η εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα" και αφορούν -τί άλλο;- το τόσο πονεμένο ΚΑΙ "ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ" ζήτημα της εγκληματικότητος των λαθρομεταναστών, που "ζούν και βασιλεύουν", ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ όποιο θύμα επιλέξουν, χωρίς τιμωρία, μέσα στην πρωτεύουσά μας! Και φθάνουν, με την αμέριστη ΠΑΝΤΟΤΕ συμπαράσταση αριστερόστροφων Μ.Κ.Ο. (με έξωθεν και ...μακρόθεν "ρίζες" & πηγές), να "απαιτούν" και τζαμιά ! 

Συγκεκριμένα, αξίζει να διαβάσουμε, τί ανέφερε ένας από τους ομιλητές της εκδηλώσεως, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Κων/νος Ρωμανός, λέγοντας μεταξύ άλλων, πώς "ο 'πρόεδρος' της μουσουλμανικής κοινότητος, ο οποίος υποτίθεται εκπροσωπεί 800.000 μέλη -και λίγα λέει...- είπε ότι η Αθήνα, είναι η μόνη πρωτεύουσα της Ευρώπης, που δεν έχει τζαμί!'' Και εγώ του απήντησα ότι η Αθήνα, είναι η μόνη πρωτεύουσα της Ευρώπης, όπου οι παράνομοι, έχουν αξιώσεις !!! 

Βεβαίως νόμιμοι μετανάστες στην Ευρώπη, έχουν την θρησκευτική ελευθερία και την δυνατότητα, να χρησιμοποιούν δημόσια κτίρια, αλλά πού ακούσθηκε λαθρομετανάστες να έχουν απαιτήσεις, μέσα στην χώρα της οποίας τα σύνορα έχουν παραβιάσει! Αυτό είναι ένα σκάνδαλο, το οποίο παραβλέπεται από όλους εκείνους, που μιλούν για θρησκευτική ελευθερία. Ο Δήμαρχος Μόσχας, όπως είπε ο δημοσιογράφος Γουΐλς, προ 10ημέρου, όταν ετέθη θέμα τζαμιού για την Μόσχα, είπε ''αυτό μας έλειπε, να κάνουμε για τους λαθρομετανάστες τζαμί στην Μόσχα'' και το απέρριψε !!!

Μία ακόμα αφίσα στην Ελβετία, όπου προσέξτε πώς τα κατάμαυρα κοράκια "δαγκώνουν" το έδαφος της χώρας! Όχι, αυτά δεν ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Παρατηρείστε πώς τα άσπρα πρόβατα, κλωτσούν έξω από το ελβετικό 
έδαφος, το μαύρο! ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ
ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ !

Σας υπενθυμίζω επίσης τις διαμαρτυρίες από τους κατοίκους του Βερολίνου, "όχι άλλα τζαμιά", αλλά και από τους Ελβετούς, οι οποίοι έκαναν δημοψήφισμα "όχι άλλα τζαμιά" και επίσης έκαναν σκίτσα, όπου οι μιναρέδες των τζαμιών παρουσιάζονται ως ισλαμικοί πύραυλοι, ως ρουκέττες"!(φωτογραφία άνωθεν)

Δύο κουβέντες τώρα, συμπληρωματικώς για τους φίλους αναγνώστες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Πρώτον, τα ΜΜΕ της προδομένης χώρας μας, ΕΘΑΨΑΝ ε ν τ ε λ ώ ς το ζήτημα του ελβετικού δημοψιφίσματος, κατά των τζαμιών και των μεταναστών, αφού η απολύτως δημοκρατική Ελβετία και οι διαδικασίες που επιτρέπουν στους πολίτες, να αποφασίζουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ για όσα τους αφορούν και τους ''καίνε'', με "άνετα" δημοψιφίσματα, εδώ Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ο Ν Τ Α Ι ! Μόνον την αφίσα που είχε ''γεμίσει'' όλη την ελβετική επικράτεια τότε, να έβλεπαν όλοι οι Έλληνες, με τα άσπρα πρόβατα που διώχνουν "έξω" από τον χώρο τους, τα μαύρα, θα έφθανε, για πολλούς και υγιείς συνειρμούς! Είπαμε όμως, εδώ "Ψ Α Λ Ι Δ Ι " ! 

Δεύτερον, μήπως θα είχαν την ''ευγενή καλοσύνη'', όλοι αυτοί οι "δημοσιογράφοι" της... πλάκας, που καλούν εδώ και χρόνια στις εκπομπές τους, τον αυτοαποκαλούμενο και μάλλον ''αυτοανακηρυγμένο'' "πρόεδρο" των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, εν Αθήναις, συμπαθή κατά τά άλλα, Αιγυπτιακής καταγωγής κύριο Ελγαντούρ -παντρεμένο με Ελληνίδα, που... αλλαξοπίστησε και έγινε μουσουλμάνα για χάρη του!!!- να μας πληροφορήσουν, (αφού ως "δημοσιογράφοι" επιβαλλόταν πρωτίστως να το ερευνήσουν ΚΑΛΑ το πράγμα), ΑΝ, ΠΟΤΕ και κυρίως ΠΩΣ, έφθασε στην Αθήνα μας, ο κύριος αυτός; 

Μήπως, λέμε μήπως, η "ιστοριούλα" αυτή, έχει "ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ" ενδιαφέρον; Μήπως εγράφη προσφάτως σε εφημερίδα, μικρής δυστυχώς κυκλοφορίας, ότι ο κύριος αυτός, "εστάλλη" από την Αίγυπτο, με υποτροφία της ελλαδικής Εκκλησίας, την δεκαετία του ΄70; Μήπως ήταν ένας "καλός" χριστιανός, ''τότε'', ενώ στην πορεία... λοξοδρόμησε; Μήπως κάτι ξέρουν και έχουν στα αρχεία τους, στην Αρχιεπισκοπή μας; Μήπως να τα "ξαναδούμε" αυτά τα αρχεία; Μήπως "είμαστε για κλάματα", όταν κάνουμε "ελαφρά τη καρδία", τέτοιες "ευεργεσίες" χωρίς έρευνα και προσεκτική αναζήτηση; Μήπως εν κατακλείδι, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ;




Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου