Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αφρικανός ξυλοκοπήθηκε άγρια, και στη συνέχεια κάηκε ζωντανός από ένα εξαγριωμένο όχλο ισλαμιστών (Εξαιρετικά σκληρές εικόνες).

From HEIL GAP

«άντε καλέ» αυτό λέγεται Ισλ@μοφοβία θα μπορούσε να μας κατηγορήσει το full γυναικεία ορμόνη Προοδευτικό παχύδερμο … αλλά ευτυχώς την γλυτώσαμε γιατί … τώρα «κυοφορεί»

ΑΠΟ ΤΟ 2011 : Μερικοί λένε ότι ο άνθρωπος ήταν γκέι, άλλοι λένε ότι ήταν ένας κλέφτης. Μερικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι αυτή η απόδοση δικαιοσύνης σύμφωνα με τον νόμο της «σαρία» … πραγματοποιήθηκε στην Ουγκάντα, άλλα μέσα πάλι λένε στην Νιγηρία.

Είτε έτσι είτε αλλιώς … και οι δύο χώρες έχουν μουσουλμανικούς πληθυσμούς που πιστεύουν ότι οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να εκτελούνται και οι κλέφτες θα πρέπει να έχουν ακρωτηριασμένα τα άκρα τους.

Σε αυτό το συγκλονιστικό βίντεο ένας άνδρας ξυλοκοπήθηκε από τον εξαγριωμένο όχλο μέχρι να καλυφτεί από τον πολτό του αίματος του , τότε τον περίελουσαν με κάποιου είδους εύφλεκτο υγρό, και θαμμένο κάτω από ένα σωρό από ξύλινα αντικείμενα, του έβαλαν φωτιά….

Και κάτι ακόμα …  βλέποντας τον στην κατάσταση αυτή … κανένας δεν προσπάθησε να βοηθήσει αυτόν τον φτωχό μαύρο άνδρα να δραπετεύσει και να σωθεί …

Και εκείνοι που πέρασαν με τα αυτοκίνητα τους από διπλά του έμοιαζε να ανησυχούν περισσότερο μήπως ο άμοιρος θα μπορούσε να εμποδίσει την πορεία τους … παρά ότι ήταν ένας άνθρωπος που τον έκαιγαν ζωντανό !


Μην ήσαστε ισλ@μοφοβικοί μας έλεγε τις προάλλες το κλεφτρόνι του P$I … αλλά @νόητε … «αυτός εδώ ο άνθρωπος είναι νεκρός» … «αυτός ο άνθρωπος είναι ένας - καμένος - νεκρός - άνθρωπος» !

Είναι σαφές … ναι το βλέπουμε ... αρκετοί συνάνθρωποι του είναι τόσο ενθουσιασμένοι για το κάψιμο ενός ανήμπορου άνθρωπου και το βασανιστικό θάνατό του.

Η επίθεση συνέβη στο φως της ημέρας, πράγμα που σημαίνει ότι οι βασανιστές και οι δολοφόνοι του δεν φοβούνται κανενός είδους αντίποινα για τις πράξεις τους.

Μια άλλη ένδειξη που υποδηλώνει μια «μουσουλμανική» χώρα !
Θα παρατηρήσετε τους ανθρώπους του όχλου καθώς προσπαθούν να του φορέσουν το "κολιέ" … Necklacing είναι η πρακτική της εκτέλεσης με συνοπτικές διαδικασίες θέτοντας δια της βίας ένα ελαστικό καουτσούκ, γεμάτο με βενζίνη, γύρω από το στήθος και τα χέρια του θύματος, και ανάβοντας του φωτιά.

Το μαρτύριο του θύματος μπορεί να διαρκέσει έως και 20 λεπτά μέχρι να πεθάνει.

HEIL GAP (or mind the GAP)

Υ.Γ.1
Το παράδειγμα της " δικαιοσύνη του δρόμου ", αν και δεν είναι ασυνήθιστο σε αυτούς τους τύπους των κοινωνιών, δεν είναι τίποτα λιγότερο από τον δίχως συνέπειες κανόνα του όχλου, αλλά …  που μπορεί να αλλάξει πάρα πολύ τις συνήθειες σας …
Έτσι ακριβώς όπως επιτρέψατε να αλλάξει και η πρώην πατρίδα σας η Ελλάδα !!!

Υ.Γ.2.
Όποιος γύρισε αυτό το βίντεο θα πρέπει να ντρέπεται. Αντί των λήψεων, θα έπρεπε να προσπαθήσει να βοηθήσει αυτό τον φτωχό συνάνθρωπο μας. Ντροπή !

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου