Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

ΣΤΕΡΗΣΗ ΒΑΘΜΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΜΡΟ ΤΣΑΚΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, παραμένει Σημαιοφόρος


Με e-mail που απέστειλε ο ΣΜΡΟΣ ΤΣΑΚΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ μας ενημέρωσε για την δεύτερη στέρηση βαθμού και ότι σε λίγες ημέρες θα αναρτήσει την απάντηση που θα δώσει στην ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού. Tο μόνο που μας δήλωσε είναι ότι ''ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ''.

Ο γνωστός πλέον από το Σύνταγμα Σημ/ρος Τσακάλης μας ενημέρωσε αποστέλλοντας το έγγραφο του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού που τον ενημέρωνε για την δεύτερη στέρηση βαθμού στον ίδιο βαθμό ότι θα παραμείνει Σημαιοφόρος ωσότου να προσκυνήσει.Διαβάστε σχολαστικά και παρατηρήστε πόσο ενόχλησαν τελικά οι αποκαλύψεις του για οικονομικές ατασθαλίες στο Π.Ν., στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και συγκεκριμένα στην εκπομπή ΖΟΥΓΚΛΑ. Επίσης γεγονός είναι ότι τους ενόχλησε αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή για τα σχέδια των νεοταξιτών και την εισαγωγή αλλοδαπών στις στρατιωτικές σχολές (δείτε σχετικά : λίνκ 1 και λίνκ 2) καθώς και οι δηλώσεις του στο Σύνταγμα.

Το αποτέλεσμα των εκπομπών έκανε τους ανώτερους του να τον κατηγορήσουν (χωρίς να έχουν το σθένος για πειθαρχικό έλεγχο) ότι δεν τηρεί τους 
άγραφους νόμους, και ότι έχει χαμηλή νοητική κρίση, έναν άνθρωπο που επί 19 συναπτά έτη διατέλεσε πρώτος, δεύτερος και τρίτος μηχανικός στα πλοία του στόλου μας. 

Ο ίδιος απαντά στους ανωτέρους του, για άλλη μια φορά με τα λόγια του Μακρυγιάννη :


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και την θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ’νεργήσω κι ό,τι θέλουν ας μου κάνουν».

Και προσθέτει ότι :


«Δεν θα τους προσκυνήσω, ίσα-ίσα θα παραμείνω στην πρώτη γραμμή, με ατσαλένια ψυχή και τόλμη, δίπλα στο λαό που αγωνίζεται στις πλατείες και στους δρόμους, μέχρι την τελική νίκη της δημοκρατίας.
Όχι στην παγκόσμια διακυβέρνηση,
Όχι στην κάρτα του πολίτη (βασικό όργανο της νέας τάξης για να επιβληθεί) 
Εθνική - λαϊκή κυριαρχία.
Δεν θα παραδώσω το μέλλον της χώρας μου και των παιδιών μου στη νέα τάξη πραγμάτων»
 και πως σε λίγες ημέρες θα αναρτήσει την απάντηση που θα δώσει στην ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου