Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ


«ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΕΛΛΕΙΜMΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΙΕΡΕΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ, ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΡΑΗΜ ΣΕΡΙΦ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ»

Ολοκληρώθηκε η σημερινή πρωινή επίσκεψη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ στην Κομοτηνή,  με μια πολύ χρήσιμη και εγκάρδια συνάντηση που είχε με το Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κκ Παντελεήμονα.

Είχε προηγηθεί συνάντηση με το Μουφτή Ροδόπης Μέτσο Τζαμαλή και συνεργασία τόσο με τον Πρόεδρο των πολυτέκνων όσο και με τον Πρόεδρο των φαρμακοποιών του ακριτικού αυτού νομού.

Τον Τέρενς Κουίκ συνόδευαν οι Πολιτευτές Κώστας Βουζουκίδης και Ντίνα Παπαχρήστου και ο Πρόεδρος της τοπικής Συντονιστικής του Κινήματος Χρήστος Μανταζικίδης.

Μιλώντας στους εκπροσώπους των τοπικών καναλιών και εφημερίδων ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είπε μεταξύ άλλων:

«Επισκέφθηκα το σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής για να τον συγχαρώ που στα 42 του χρόνια και με μεγάλη εμπειρία από την προϋπηρεσία του στη Μητρόπολη Ξάνθης, ανέλαβε την ευθύνη της Ιεράς Μητροπόλεως εδώ στην Κομοτηνή.

Αναμφισβήτητα για πολλούς και ευνόητους λόγους είναι μία από τις πιο δύσκολες Μητροπόλεις και μάλιστα με ανεπίτρεπτα ελλειμματική αντιστοιχία ιερέων σε σχέση με τους εδώ ιμάμηδες.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για μία ακόμη φορά κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου προς τη μνημονιακή συγκυβέρνηση ότι δεν μπορεί να ισχύει άλλο για την Εκκλησία της Ελλάδος η ρήτρα της τρόικας ότι για να χειροτονηθεί ένας ιερέας θα πρέπει να έχουν αποχωρήσει 10 είτε με συνταξιοδότηση είτε για άλλους λόγους.

Σε ελάχιστα χρόνια δεν θα υπάρχουν σε όλη την Επικράτεια ιερείς όχι μόνο για τα ιερά Μυστήρια, αλλά ούτε για να χτυπάνε τις καμπάνες των εκκλησιών.

Πολύ χρήσιμη ήταν επίσης και η συνάντησή μου με τον πνευματικό ηγέτη των Μουσουλμάνων του νομού Ροδόπης το μουφτή Μέτσο Τζεμαλή.

Με τη δεύτερη αυτή συνάντηση μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θέλουν να στείλουν το μήνυμα στο Προξενείο Κομοτηνής και στον παρατρεχάμενό τους Ιμπραήμ Σερίφ, ότι εμείς σεβόμαστε τους νόμους της πατρίδας μας και αποδεχόμαστε από τη θρησκευτική μειονότητα των Μουσουλμάνων μόνο εκείνους τους εκφραστές και εκείνους τους πνευματικούς ηγέτες που εκπροσωπούν την απόλυτη νομιμότητα.

Θα επαναλάβω ότι πολύ σύντομα το Προξενείο της Κομοτηνής το οποίο κινείται σε πεδία εκτροπής και δρώντας αντεθνικά σε βάρος των συμφερόντων της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών, ανεξαρτήτως θρησκεύματος, θα βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Δεν θα αργήσει η μέρα όπου ο Πρόξενος και τα πάσης φύσεως προξενάκια του θα μας νιώσουν πολύ βαθιά μέσα στο πετσί τους.

Θέλουν δεν θέλουν θα αναγκαστούν να υπηρετήσουν τη νομιμότητα και να σεβαστούν όλα τα προβλεπόμενα για χρηστή διπλωματία.

Σε ό,τι αφορά στις συναντήσεις που είχα με τους πολύτεκνους και τους φαρμακοποιούς, τα αναντίρρητα εφιαλτικά προβλήματά τους, με τη βοήθεια των Πολιτευτών του νομού Ροδόπης θα τα μετατρέψω σε κοινοβουλευτικό έργο».

Ήδη ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ βρίσκεται στο νομό Ξάνθης όπου θα έχει σειρά επαφών με παραγωγικούς φορείς του νομού.

Related Posts :



1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ .

    Αφρικανός ξυλοκοπήθηκε άγρια, και στη συνέχεια κάηκε ζωντανός από ένα εξαγριωμένο όχλο ισλαμιστών (Εξαιρετικά σκληρές εικόνες).

    From HEIL GAP (or mind the GAP)

    http://heilgap.blogspot.com/2013/04/blog-post_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή