Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Δείτε πως τα διάφορα “μπουμπούκια” του διαδικτύου παραπληροφορούν τον κοσμάκη … μόνο και μόνο για να κερδίζει το αφεντικό τους !


From HEIL GAP

Απολαύστε την παραπληροφόρηση σε όλο το μεγαλείο της :

Το ρεπορτάζ του Defencenet … http://www.triklopodia.gr/2013/04/h_1.html
… H Ρωσία ετοιμάζεται για πόλεμο - Ο Πούτιν αυξάνει τον αριθμό των νεοσύλλεκτων. Κόκκινος συναγερμός στη Μεσόγειο! Με απλά λόγια η Ρωσία ετοιμάζεται για πόλεμο και δεν είναι τυχαίο ότι αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των πολεμικών σκαφών του ρωσικού στόλου που περιπολούν στην Μεσόγειο.

Μα ποιο πόλεμο ρε χαϊβάνια … ποιο ρεπορτάζ και τρίχες κατσαρές;

Τώρα … διαβάστε και την αλήθεια !
Χμ !!! … 
Και φ@τε τους …«ΜΟΣΧΑ, 1 Απριλίου

Στην άσκηση στη Μαύρη Θάλασσα, η οποία έληξε την Κυριακή, εμπλάκεισαν 7.000 στρατιωτικό προσωπικό, συμπεριλαμβανομένης εναέριας και ειδικών ομάδων εργασίας ταχείας ανάπτυξης, περισσότερα από 30 πολεμικά πλοία, περίπου 250 τεθωρακισμένα οχήματα, 20 τμήματα πυροβολικού και 20 αεροσκάφη».

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ … ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ … ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ :

«Η προγραμματισμένη άσκηση ήταν η δεύτερη σε διάστημα δύο μηνών ύστερα από μια σημαντική αναδιοργάνωση της ηγεσίας ενός στρατιωτικού κατεστημένου με πεσμένο ηθικό λόγω των επίμονων στοιχείων της αχαλίνωτης διαφθοράς».

ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ !

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ! … Έτσι λοιπόν μπορεί μεν ο Ryzhkov (ο επικεφαλής του τμήματος εφαρμογής προγραμμάτων διεθνών συνθηκών) να πρόσθεσε ότι, σύμφωνα με το έγγραφο Βιέννη 2011 για την οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης και ασφάλειας, οι πολεμικές ασκήσεις θα πρέπει να κοινοποιούνται στις άλλες χώρες του μόνο όταν συμμετέχουν τουλάχιστον 9.000 στρατιώτες στις ασκήσεις … αλλά … χα, χα, χα … 

Το άρθρο όμως του ρώσικου πρακτορείου ειδήσεων "για τη στρατιωτική θητεία…" έγραφε και κάτι άλλο :

Χα, χα, χα.


ΜΟΣΧΑ, 1 Απριλίου - Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις περιμένουν 153.200 κληρωτούς για στρατιωτική θητεία στην ετήσια ανοιξιάτικη στρατολόγηση, που ξεκίνησε τη Δευτέρα και θα διαρκέσει έως τις 15 Ιουλίου.

Ο στόχος της στράτευσης είναι 13.000 περισσότερα άτομα από το περασμένο φθινόπωρο.

Το Γενικό Επιτελείο ανέφερε στα μέσα Μαρτίου ότι περισσότεροι από 244.000 άνδρες σε ηλικία στράτευσης απέφυγαν την στρατολόγηση πέρυσι.

8.794 Ρώσοι άνδρες έλαβαν τα χαρτιά της στράτευσης τους, αλλά δεν εμφανίστηκαν στο γραφείο προσλήψεων, όπως απαιτείτο, το οποίο αποτελεί ποινικό αδίκημα που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης έως δύο έτη σύμφωνα με τη ρωσική νομοθεσία, δήλωσε τον περασμένο μήνα ο Υποστράτηγος Βίκτορ Glotov ανώτερος αξιωματούχος του Γενικού Επιτελείου.

Επιπλέον 235.800 άνδρες διέφυγαν την στράτευση πέρυσι, αποφεύγοντας να παραλάβουν τις κλήσεις στρατολογίας τους, το οποίο στη Ρωσία αποτελεί διοικητική παράβαση.


Πολλοί νέοι άνδρες χρησιμοποιούν παραποιημένα ιατρικά έγγραφα, ενημερώνουν τις αρχές ότι εξακολουθούν να φοιτούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (με την τριτοβάθμια εκπαίδευση, απαλλάσσονται από τη στράτευση) ή να δωροδοκήσουν πληρώνοντας για να αποφύγουν την 12μηνη περίοδο της υπηρεσίας.

Η Ρωσία προβλέπεται να έχει μείωση του αριθμού των δυνητικά στρατευσίμων λόγω της γήρανσης της δημογραφικής κατατομής της χώρας, με το χαμηλότερο αριθμό των διαθέσιμων νεοσυλλέκτων να αναμένεται  μεταξύ του 2016 και 2020.

HEIL GAP (or mind the GAP)


Υ.Γ.1
Τα συμπεράσματα δικά σας … 
Βεβαία εάν … μετά την «ντόπα» του διαδικτύου … δεν έχετε απολέσει την ικανότητα της διάκρισης των εννοιών …
Τι να σας πω;
Αφήστε πλέον το «ξανθό γένος» και βρείτε κανένα ξανθό γκομενάκι … και όλα θα πάνε καλά !


Υ.Γ.2.
Πως μου ήρθε στο μυαλό τώρα η ψηφοφορία μέσω διαδικτύου το καλοκαίρι πριν τις εκλογές … 
Πιστεύω ότι θυμάστε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας μέσω διαδικτύου :
Μας έδιναν (:)… πρώτο τον παχουλό κύριο με το 40% … και δεύτερα τα παιδιά με τα μαύρα ρούχα με ένα 18 % …ενώ τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα (ανεξαιρέτως) … δια βίας λάμβαναν από 2% το καθένα.
Μα ποια ψηφοφορία βρε HEIL GAP … μάλλον «η πλεκτάνη» θα θέλεις να πεις.
Λοιπόν … οι ιστοσελίδες που πήραν μέρος στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού … είναι γνωστές και κάποιες … έγιναν και πιο μεγάλες … (μάλλον από τα πολλά χαϊβάνια που τις διαβάζουν … χα, χα, χα … και που κανένα τους δεν μπήκε στον κόπο να διαμαρτυρηθεί μετά τις εκλογές και τα αποτελέσματα της αληθινής κάλπης πλέον … ώστε να τους την πει Μα τι φούμαρα διαδικτυακή ψηφοφορία ήταν αυτή ρε τζογλ@νια ; Καλά ρε σεις το 5 % της κάλπης εσείς πως το βγάζατε στην ψηφοφορία σας σταθερά … ως και 40% ;)


Διότι λογικά (βέβαια) δεν γινόταν να συμβαίνει αυτό … γιατί η κάθε μια ιστοσελίδα απευθύνονταν σε τελείως διαφορετικό κοινό (π.χ. δυο από αυτές … η τ… και η ζ… ήταν εντελώς αντίθετες … πολιτικά ή έμοιαζε να είναι !)
Όμως … έλα που και οι πέντε ιστοσελίδες έβγαζαν σταθερά τα ίδια αποτελέσματα … (μέσα από τελείως διαφορετικές ψηφοφορίες αλλά και διαφορετικούς αναγνώστες).
Όποτε ένα βράδυ ο καλός σου «χακάρει» τα αποτελέσματα και φέρνει τα επάνω - κάτω.
Χα, χα, χα … γέλια που θα κάνουμε το πρωί … (έτσι τουλάχιστον πίστευε)
Ποια γέλια ;
Το πρωί στις 07:30 τα αποτελέσματα ξαναμπήκαν στην σειρά που ήθελε το «αφεντικό» που έστησε την ψηφοφορία !


Αλήθεια όμως πόσα πρόβατα και πόσες προβατίνες θα ήταν αυτές - οι που έδωσαν «ΤΖΑΜΠΑ» την ψήφο τους παρασυρόμενοι από αυτούς τους απατεώνες;


Υ.Γ.3.
Τα ονόματα των ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ την επόμενη φορά … (χα, χα, χα)


Υ.Γ.4.
Συνεχίστε να τους διαβάζετε … «κάνει καλό» … Χα, χα, χα … 
Εξάλλου όπως έγραψε και κάποιος ανώνυμος :
«Η σχιζοφρένεια ήταν γνωστή στην αρχαιότητα από τους Έλληνες γιατρούς του 2ου αιώνα (μ.Χ.) και συγκεκριμένα από τον Αρεταίο τον Καππαδόκη και τον Σωρανό τον Εφέσιο που πρώτοι την περιέγραψαν. Κατά τους νεότερους χρόνους έφερε το όνομα "πρωτόγονος άνοια" που της δόθηκε από τον Γάλλο Ωγκυστέν Μορέλ και τον Γερμανό Έμιλ Κραίπελιν, παρότι δεν πρόκειται για άνοια, (υπό την αυστηρή έννοια του όρου), αφού η πρωταρχική διαταραχή της δεν επιφέρει προοδευτική εξασθένηση της νοημοσύνης. Περισσότερο προσομοιάζει με "ψευδοάνοια" που εμφανίζεται σαν νόσος της προσωπικότητας του ατόμου».


Υ.Γ.5.
Πάμε τώρα για  No Banker Left Behind … να πάνε κάτω τα φαρμάκια !Υ.Γ.6.
Και καπάκι για Ry Cooder No Banker Left Behind

Related Posts :1 σχόλιο:

 1. " Από τους ισλαμολάγνους πρωθυπ%ργ%ς της Ελλάδας, στους ισλαμομαχητές Βουδιστές μοναχούς της Βιρμανίας ! "

  From HEIL GAP ( or mind the GAP)

  http://heilgap.blogspot.com/2013/04/blog-post_3.html  1 σχόλιο:


  to kanoniko VIDEO to exo katevasei ... yparxei kai edo

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N7irUgGsFYw

  Anti Muslim Monk Wira thu talk about Meiktila before riot

  alla me mplokare to youtube otan prospathisa na to anevaso ... antikathistontas to me to logokrimeno VIDEO poy exo sto post

  ΑπάντησηΔιαγραφή