Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Και ο αποπληθωρισμός … εμφανίστηκε στην ΕλλάδαFrom HEIL GAP

Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική αρχή ΕΛ.ΣΤΑΤ ο πληθωρισμός σε ετήσιο ρυθμό υποχώρησε κατά -0,2 % το Μάρτιο από 0,1 % τον προηγούμενο μήνα.

Μπλα – μπλα – μπλα … έφθασε στο χαμηλότερο επίπεδο μετά από 46 χρόνια, από το Μάιο του 1968, όταν ο πληθωρισμός εμφανιζόταν στο -3% …

Μπλα - μπλα - μπλα ...


"Αυτή είναι η πρώτη ένδειξη του αποπληθωρισμού" είπαν οι εμπειρογνώμονες στις οικονομικές ειδήσεις του Capital.gr, τονίζοντας ότι ο αποπληθωρισμός έρχεται με χρονική καθυστέρηση.

Η ύφεση που ξεκίνησε το 2008, για το 2013 εκτιμάται στο 4,5 %, ενώ μέχρι και πρόσφατα ακόμη … οι τιμές συνέχιζαν να αυξάνονται.

Οι ειδικοί όμως ανησυχούν ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τις τιμές των βασικών αγαθών να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Δεν είναι σαφές, αν αυτό ο αποπληθωρισμός είναι προσωρινός ή μόνιμος. 


Τι σημαίνει αυτό στην πράξη για την ζωή και τη συμπεριφορά των καταναλωτών; Πιθανότατα ότι οι πολίτες θα συνεχίσουν την περικοπή των εξόδων από τη στιγμή που συνειδητοποιούν ότι πληρώνουν λιγότερα για τα αγαθά που δεν χρειάζονται και περισσότερο για τα αγαθά που χρειάζονται.

Αυτό θα οδηγήσει σε μείωση της παραγωγής και ΑΝΕΡΓΊΑ , κατά συνέπεια, θα μειωθούν και οι τιμές.

Οι οικονομολόγοι γενικά πιστεύουν ότι ο αποπληθωρισμός είναι ένα πρόβλημα σε μια σύγχρονη οικονομία, διότι μπορεί να επιδεινώσει την ύφεση και να οδηγήσει σε μια αποπληθωριστική σπείρα.

Η αποπληθωριστική σπείρα είναι μια κατάσταση όπου οι μειώσεις των τιμών οδηγούν σε μείωση της παραγωγής, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε μείωση των μισθών και της ζήτησης, η οποία οδηγεί σε περαιτέρω μειώσεις των τιμών.


ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΜΩΣ ;;;;;;;;

Σημειώνεται πως μόλις σήμερα ... το Δ.Ν.Τ συνεχάρη την Κεντρική Τράπεζα της Ιαπωνίας η οποία θα αγοράσει κρατικά ομόλογα με στόχο να αυξήσει τον πληθωρισμό στο 2%.


ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ :

Και ο αποπληθωρισμός ... εμφανίστηκε στην Ελλάδα …

Το γράφαμε ... που ακριβώς επεδίωκαν να φτάσουν την ελληνική κοινωνία …
  
Δεν μας πιστεύατε όμως !

Είπατε τίποτα ;;;;;;;;

HEIL GAP (or mind the GAP)

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου