Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ «ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ» ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ


«Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ, ΛΟΓΩ ΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗ... ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ!»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας στην Κομοτηνή σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς σχολιάζει τις δηλώσεις Στουρνάρα για την «μη ύπαρξη μαύρης τρύπας στα έσοδα του Κράτους» έκανε την εξής δήλωση :

«Είναι πολύ φυσιολογικό ο κ. Στουρνάρας να μην βλέπει τη μαύρη τρύπα, γιατί έχει πέσει ο ίδιος μέσα σε αυτήν. Και υπενθυμίζω ότι με βάση την επιστήμη στη μαύρη τρύπα το βαρυτικό πεδίο είναι τόσο δυνατό ώστε ούτε καν το φως δεν μπορεί να ξεφύγει. Πόσο μάλλον να δουλέψει η σκέψη του κ. Στουρνάρα».

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου