Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΣ


Ε! όχι κύριε Αντώνη Σαμαρά εσείς δεν έπρεπε να ‘’πουλήσετε’’ την Κύπρο όπως την ‘’πούλησε’’ η χούντα των Αθηνών το 1974. Σας  πίστωνα με περισσότερη μόρφωση, μυαλό και διορατικότητα από αυτό που διέθεταν τα ανδρείκελα της χούντας. Με απογοητεύσατε γιατί περίμενα από εσάς περισσότερο πατριωτισμό και όραμα για τον ελληνισμό γενικότερα.

Το 1974 με αφορμή το πραξικόπημα της δικής σας Χούντας, συνεπικουρούμενης από κάποια φανατισμένα και ανόητα κυπριακά μυαλά ,αλλά και με την προδοτική στάση κάποιων επίορκων ηγετών κατόπιν, η Τουρκία κατέλαβε το 40% της Κύπρου.

Άλμα στο σήμερα. Στο Γιούρογκρουπ του Οκτώβρη του 2011 ο δικός μας ανόητος, ο Δημήτρης Χριστόφιας, συναίνεσε στο κούρεμα των ελληνικών ομολόγων με αποτέλεσμα η Κύπρος να υποστεί ζημιά 4.8 δις, χωρίς προηγούμενη εξασφάλιση από τους ευρωπαίους ‘’εταίρους μας’’, ενέργεια που είχε σαν αποτέλεσμα η οικονομία της Κύπρου να κλονισθεί ανεπανόρθωτα.  Και αν εδώ στην Κύπρο έχουμε ανίκανους και ανόητους πολιτικούς που δεν αντιλήφθηκαν τις συνέπειες του κουρέματος, τι να πούμε για σας; είστε και εσείς τόσο ανόητος κύριε Πρωθυπουργέ ; Όχι κύριε Σαμαρά, δεν είστε τόσο ανόητος, απλά μας πουλήσατε, όπως μας πουλήσατε και στα τελευταία Γιoυρογκρουπ στις 15/3/2013 και 25/3/2013, κατά τα οποία η Κύπρος δέχθηκε την χαριστική βολή από αυτό το τερατούργημα που ακούει στο όνομα Ε.Ε. Τι σύμπτωση, ο δικτάτορας Μεταξάς στις 25/3/1940 με το ιστορικό του ΟΧΙ μας προστάτευσε από τους πρόγονους  της Μέρκελ, ενώ εσείς που σας εξέλεξε δημοκρατικά ο λαός και δεν είστε δικτάτορας αποδειχθήκατε ο σύγχρονος Νενέκος.

Το  τελευταίο πετσόκομμα της Κύπρου με την εγκληματική ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης, δεν είχε να κάνει τόσο με την λεγόμενη δημοσιονομική πειθαρχία όσο με την ευρύτερη Γεωστρατηγική και Γεωπολιτική σημασία της Κύπρου που κάθετε σε ένα τεράστιο απόθεμα φυσικού αερίου. Είστε όλοι ανιστόρητοι, αδιάβαστοι και άσχετοι στο πως διαμορφώνονται οι γεωπολιτικές ισορροπίες. Τόσος είναι ο ραγιαδισμός και η δειλία σας απέναντι στην Τουρκία από την οποία άγεστε και φέρεστε κύριε Σαμαρά που τόσο εσείς όσο και οι προκάτοχοι σας δεν τόλμησατε να ασκήσετε το αδιαμφισβήτητο και κυρίαρχο δικαίωμα σας για υπογραφή συμφωνίας με την Κυπριακή Δημοκρατία (Ισραήλ, Αίγυπτος και Λίβανος υπέγραψαν τέτοια συμφωνία μαζί μας) για καθορισμό της ΑΟΖ, προκειμένου Κύπρος και Ελλάδα να συνεκμεταλλευτούν το θεόσταλτο δώρο του φυσικού αερίου και να ξεφύγουν από την μιζέρια και την εξάρτηση τους από τους εξωτερικούς εχθρούς του Ελληνισμού. Λέγω εξωτερικούς εχθρούς, γιατί ο ελληνισμός έχει και εσωτερικούς εχθρούς, που δεν είναι άλλοι από τους πολιτικούς του.

Οι εκάστοτε ηγεσίες της Ελλάδας και της Κύπρου από το 1960 αποδείχθηκαν ανίκανες και πολύ κατώτερες των περιστάσεων, για αυτό ο  ευρύτερος ελληνισμός αισθάνεται για αυτές ντροπή και οργή.Το μόνο που ενδιαφέρει τις εκάστοτε κυβερνήσεις Κύπρου και Ελλάδας είναι να προσπαθούν σε κάθε συνάντηση τους, με περισσή υποκρισία και μασημένα λόγια , να παρουσιάζονται στους δύο λαούς ως ομονοούσες και ενωμένες στα εθνικά θέματα, για να επιβιώνουν και να εξυπηρετούν στενά προσωπικά και κομματικά συμφέροντα. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα, ποτέ δεν υπήρχε ένας ευρύτερος πολιτικοοικονομικός σχεδιασμός με όραμα και σταθερότητα στις επιδιώξεις μας. Δεν διδαχθήκαμε από τα λάθη μας, για αυτό δεχόμαστε την μια ήττα μετά την άλλη και οδηγούμε τον ελληνισμό σε συρρίκνωση.

Κλείνοντας θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω τίποτα με τα αδέλφια μας στην Ελλάδα τα οποία υποφέρουν όπως και εμείς από τους ανόητους και διεφθαρμένους πολιτικούς τους. Η Ελλάδα για μένα ήταν, είναι και θα παραμείνει ιδέα ιερή, ένας φωτεινός  φάρος και έτσι θα αισθάνομαι μέχρι να πεθάνω. Στα δύο νεαρά παιδιά μου επαναλαμβάνω συχνά πυκνά τα τελευταία λόγια πού άκουσα από τον πατέρα μου πριν θυσιάσει την ζωή του στο αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α κατά των Άγγλων το 1959. ’ Σαγαπώ πάρα πολύ, αλλά πιο πολύ από εσένα αγαπώ την Κύπρο και την Ελλάδα’’. Δεν θα μπορούσα εγώ να αισθάνομαι προσωπικά κάτι διαφορετικό σήμερα,  είναι η ελάχιστη οφειλόμενη τιμή σε όσους  έχασαν την ζωή τους στους αγώνες για την ελευθερία και την τιμή του ελληνισμού.

Όμηρος Αλεξάνδρου

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου