Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


«ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ.
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ  ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ
ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ»

Με την τέλεση αγιασμού και τις ευλογίες της Εκκλησίας έγιναν τα εγκαίνια του γραφείου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Φθιώτιδα (πλατεία Ελευθερίας 8 Λαμία).

Εκ μέρους του Προέδρου του Κινήματος Πάνου Καμμένου στα εγκαίνια περέστη ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

Παρόντες επίσης όλοι οι Πολιτευτές Φθιώτιδας και τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής, όπως και πολλά μέλη και φίλοι των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ προχωρούν δυναμικά για το ιστορικό Ιδρυτικό τους Συνέδριο. Ταυτόχρονα, ανοίγουν σε όλες τις Εκλογικές Περιφέρειες της Ελλάδας τα Γραφεία τους, έτσι ώστε σε κάθε πρωτεύουσα νομού οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να έχουν το στέκι τους, να εγγράφονται μέλη και να μπορούν να συζητούν και να ενημερώνονται για όλες τις θέσεις του Κινήματος στις τρέχουσες εξελίξεις.

Αυτή η νέα οργανωτική πανελλαδική δομή θα μας δώσει νέα δυναμική και θα μας έχει πανέτοιμους να αντιμετωπίσουμε την εκλογική πρόκληση όποια στιγμή και αν προκύψει.

Είναι σαφές ότι αυτή η κυβέρνηση, η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη που έχει λιώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες, όσο πιο γρήγορα φύγει και σήμερα ακόμα, θα προσφέρει την ύψιστη υπηρεσία στην πατρίδα μας, η οποία οφείλει να κινηθεί επιτέλους έξω από τα μνημόνια, έξω από την τρόικα και μακριά από τα νύχια της μερκελικής συμμορίας Επιτρόπων, τραπεζιτών και ντόπιων υπηρετών τους.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε οι μόνοι που με συνέπεια προβάλλουμε και υπηρετούμε την Εθνική μας Αντιπρόταση η οποία μετατρέπεται με ενωμένους όλους τους Έλληνες, σε Εθνική Πρόταση στην πορεία μας για το Συνέδριο.

Υπενθυμίζω πάντα σε όλους τους απέναντί μας, ότι είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες!»

Στα πλαίσια της επίσκεψής του στη Λαμία ο Τέρενς Κουίκ έδωσε Συνέντευξη Τύπου και ξεχωριστές συνεντεύξεις στα δύο τοπικά κανάλια Σταρ Κεντρικής Ελλάδας και Ένα.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου