Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Σερρών Μαρία Κόλλια και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, τομεάρχης Εξωτερικών και βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση :

«Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για την Κύπρο και για τον Πρόεδρο. Συναντηθήκαμε, η αντιπροσωπεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τον Πρόεδρο, προκειμένου να μεταφέρουμε τη στήριξη του ελληνικού λαού, του ελληνικού λαού ο οποίος επί τρία χρόνια ζει μέσα στην απειλή των μνημονίων, στην ξένη κατοχή της τρόικας, στην πολιτική της κας Μέρκελ που έχει φέρει τον ελληνικό λαό σε πλήρη εξαθλίωση, την οικονομία σε ύφεση. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει 1.800.000 ανέργους στην Ελλάδα, 4.500 αυτοκτονίες, επιχειρήσεις που κλείνουν.

Η ευχή μας είναι η Κύπρος να μην μπει σε αυτή τη διαδικασία του εκβιασμού. Με το καλημέρα της ανάληψης των καθηκόντων από τον Πρόεδρο ξεκίνησαν με απειλές και με εκβιασμούς. Η κατάσταση όμως είναι αρκετά διαφορετική. Πιστεύουμε ότι η Κύπρος θα καταφέρει να μην εμπλακεί στη λογική των μνημονίων και της πολιτικής που επιβάλλει η γερμανική επικυριαρχία στην Ευρώπη, καταργώντας ουσιαστικά την Ευρώπη, καταργώντας τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών, καταργώντας το δικαίωμα για επιβίωση.

Ο Ελληνισμός και της μητροπολιτικής Ελλάδος, θα είναι δίπλα στην προσπάθεια της απεμπλοκής της Κύπρου από αυτό τον εκβιασμό. Είναι άδικο να σχεδιάζουν κάποια κέντρα αποφάσεων με ψεύτικα στοιχεία, όπως κάνουν και στην Ελλάδα με τα στατιστικά στοιχεία του δημοσιονομικού χρέους, στοχοποιώντας δύο τράπεζες, να προσπαθήσουν να εγκλωβίσουν ένα ολόκληρο λαό. Είμαι βέβαιος ότι θα βρεθεί η λύση της απεμπλοκής και το μήνυμα θα είναι ο Ελληνισμός ενωμένος να καταφέρει να φύγει και από αυτή τη ξένη κατοχή, τη γερμανική κατοχή».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άνδρο Κυπριανού και τον πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου