Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Γιγαντιαίο ανθρωποκυνηγητό για τους βομβιστές της Βοστώνης - Νεκρός ο ένας ύποτος... (ρε πως τα κατάφεραν πάλι οι Αμερικάνοι)

Νεκρός ο ένας ύποπτος για τις επιθέσεις στη Βοστώνη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 13:30

Να παραμείνουν μακριά από τα παράθυρα των σπιτιών τους και "να μην ανοίγουν την πόρτα τους" είναι οι τελευταίες οδηγίες των αστυνομικών αρχών προς τους κατοίκους της Watertown, όπου από τα ξημερώματα της Παρασκευής βρίσκεται σε εξέλιξη γιγαντιαία κινητοποίηση για τη σύλληψη δύο βασικών υπόπτων για τις βομβιστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Μάλιστα η αστυνομία στέλνει συνεχώς λεωφορεία προκειμένου να εκκενωθεί από κατοίκους η περιοχή, καθώς φοβούνται ότι η κατάσταση μπορεί να βγει εκτός ελέγχου. Νωρίτερα, αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν ότι η αστυνομία της Βοστώνης αποφάσισε τη διακοπή της λειτουργίας των μέσων μεταφοράς σε ολόκληρη την περιοχή του Κόλπου της Μασαχουσέτης, όσο συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη του "υπόπτου Νο. 2" για τις βομβιστικές επιθέσεις.

Νεκρός ο ένας ύποπτος 

Ο ένας εκ των δύο υπόπτων για την επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστώνης έπεσε σήμερα νεκρός, έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στο Watertown της Βοστώνης.

Όπως μεταδίδει το protothema.gr, ο αρχηγός της αστυνομίας της Βοστώνης επιβεβαίωσε το θάνατο του ενός υπόπτου, στον λογαριασμό του στο Twitter, ενώ παράλληλα προειδοποιούσε ότι "ένας άλλος διαφεύγει (...), οπλισμένος και επικίνδυνος".

Ο νεκρός, είναι ο άντρας τον οποίο «συνέλαβαν» οι κάμερες ασφαλείας, λίγο πριν την αιματηρή επίθεση στον Μαραθώνιο, να φορά ένα μαύρο καπέλο. Ο ύποπτος τραυματίστηκε κατά την καταδίωξη που ακολούθησε μετά την επίθεση στο πανεπιστήμιο ΜΙΤ, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. 

Γιατρός του νοσοκομείου δήλωσε ότι ο ύποπτος έφερε πολλαπλά τραύματα από σφαίρες και πιθανώς και από έκρηξη. «Πολλαπλά τραύματα, από έκρηξη, τραύματα από σφαίρες. Έφθασε εδώ με καρδιακή ανακοπή» δήλωσε ο γιατρός του νοσοκομείου Μπεθ Ισραελ.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου δήλωσε από την πλευρά του ότι δεν έχουν πληροφορίες για την ταυτότητα του ασθενούς και γνωρίζουν απλά πως πρόκειται για ενήλικο άνδρα. Πάντως, η αστυνομία πιστεύει ότι είναι πιθανόν να πρόκειται για τον «ύποπτο Νο.1».

Ο δεύτερος ύποπτος ο οποίος αναζητείται είναι ο νεαρός ο οποίος καταγράφηκε από τις κάμερες να φορά ένα λευκό καπέλο κατά την φονική επίθεση της Δευτέρας.

Το χρονικό της καταδίωξης

Όλα ξεκίνησαν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πανεπιστήμιο ΜΙΤ φοιτητές που βρίσκεται δυτικά του κέντρου της Βοστώνης όταν έπεσαν πυροβολισμοί και σκοτώθηκε ένας αστυνομικός της φρουράς του πανεπιστημίου. 

Στην ιστοσελίδα του το πανεπιστήμιο ανακοίνωσε ότι η κατάσταση είναι «εξαιρετικά επικίνδυνη», καλώντας τους φοιτητές να παραμείνουν στο εσωτερικό της πανεπιστημιούπολης, καθώς η αστυνομία αναζητούσε τον δράστη. Μεγάλη αστυνομική δύναμη αναπτύχθηκε γύρω από το πανεπιστήμιο, ενώ ελικόπτερα πετούσαν επάνω από την περιοχή. 

Ακολούθησαν χαώδεις σκηνές καταδίωξης στην περιοχή του Cambridge και του Watertown κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν ισχυρές εκρήξεις, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι δέχτηκαν επίθεση με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς. 

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Μασαχουσέτης δήλωσε ότι εκρηκτικοί μηχανισμοί χρησιμοποιήθηκαν κατά της αστυνομίας κατά την καταδίωξη του κλεμμένου αυτοκινήτου στο Watertown, στα περίχωρα της πόλης.



Δικό μας σχόλιο : Ρε πως τα κατάφεραν πάλι οι Αμερικάνοι. Όλοι οι φονιάδες που δεν θέλουν να μιλήσουν εξοντόνονται εν ριπή οφθαλμού. Το ίδιο έγινε με τους δολοφόνους του Λίγκολν, του Κάνεντι με την 11η Σεπτεμβρίου 2001. Πως τα καταφέρνουν και πάντα κανείς δεν φτάνει στις δικαστικές αίθουσες να μας πει τι έγινε και γιατί το έκανε είναι αξιοπερίεργο. Για άλλη μια φορά δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια γιατί βλέπω και τον 2ο να έχει την ίδια τύχη.

Related Posts :



1 σχόλιο:

  1. Το σουρεαλιστικό θέαμα των ομάδων SWAT στα προάστια της Βοστώνης
    From HEIL GAP (or mind the GAP)

    http://heilgap.blogspot.ro/2013/04/swat.html

    .......................

    Εάν το Der Spiegel θεώρει ότι οι Γερμανοί είναι γαϊδουριά … εμείς γιατί να έχουμε αντίρρηση ;

    From HEIL GAP (or mind the GAP)

    http://heilgap.blogspot.com/2013/04/der-spiegel.html

    .........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή