Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ; "ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ" (ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ)

olokaftoma

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο 11λεπτο ηχητικό μήνυμα, που μιλάει για επερχόμενη επίθεση στη χώρα μας, το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ :

http://stranger.podcastpeople.com/


Η επίθεση στη χώρα μας δεν θα αφορά μόνο στην αρπαγή των καταθέσεων σε ανύποπτο χρόνο αλλά θα σημειωθεί γενικό black out στις τηλεπικοινωνίες και στο internet. Ο ανώνυμος που μιλάει στο ηχητικό μήνυμα είναι Έλληνας και λέει ότι δεν πρόκειται να πέσει έξω στις προβλέψεις του ούτε ένα στο 
δισεκατομμύριο. Αλλά και έξω να έπεφτε, όπως λέει, θα έπρεπε όλοι να είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο έκτακτης ανάγκης σαν και αυτή που προβλέπει ότι έρχεται και θα διαρκέσει για 1 μήνα.

Όπως λέει ο άγνωστος, πιθανότερες ημερομηνίες για την επίθεση σε βάρος της χώρας μας είναι οι ημερομηνίες 9-13 Μαϊου ή 20-23 Ιουνίου. Η επίθεση, λέει θα γίνει Παρασκευή ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει ο λαός και να αιφνιδιασεί.

Προβλέπει μεγάλο πανικό όπως επίσης ότι ο Σαμαράς δεν θα παραμείνει Πρωθυπουργός τη χώρας (θα φύγει με ελικόπτερο; Δεν μας το είπε αυτό) αλλά στη θέση του θα έρθει ένας ή δύο !!!

Συστήνει πάντως στον κόσμο να βρει τρόπο επικοινωνίας με τους δικούς του ανθρώπους διότι επιμένει στο ότι το black out θα δημιουργήσει πανικό. 

Συστήνει επίσης να εξασφαλίσουν οι Έλληνες τρόπους επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους που βρίσκονται στα χωριά όπως επίσης να προμηθευτούν φαγητό για ένα μήνα.

Καλό θα ήταν να το ακούσετε για την ενημέρωσή σας, μόνο και μόνο για το ενδεχόμενο να υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη χώρα.

Πάντως ο Μαξ Κάϊζερ μιλάει επανειλημμένως για το οικονομικό ολοκαύτωμα της Ελλάδος.

Ας το ξαναθυμηθούμε :





Υ.Γ. : Για όσους δεν κατάλαβαν, εννοείτε και από τον τίτλο της ανάρτησης αλλά και τη χιουμοριστική απορία μέσα στην παρένθεση, ότι δεν υιοθετούμε τα όσα λέει ο άγνωστος. Και βεβαίως εάν υπάρχει ειαγγελέας που μπορεί να τον καλέσει, να τον καλέσει. Το δημοσιεύουμε όμως γιατί κινδυνολογώντας, λέει πράγματα που ακροθιγώς έχουν πει ή λένε και άλλοι. Εξ' ου και το βίντεο του Κάϊζερ που μιλάει επίσης για ολοκαύτωμα!

makeleio

Related Posts :



2 σχόλια:

  1. Μιλάς για εισαγγελέα σε βάρος του STRANGER. Όμως μερικοι τον παρακολουθούμε καθημερινά, μέσα από το katohika.gr και σου προτείνω να κάνεις το ίδιο. Σε τεράστιο ποσοστό, που πλησιάζει το 95% οι προβλέψεις του είναι ακριβείς. Και εξηγώ:
    α) Προέβλεψε την κατάρρευση της Κύπρου, ενα μηνα πριν, με ακριβή ημερομηνία.
    β)Προέβλεψε του σεισμού του ΙΡάν. Αρχές του μήνα και σήμερα 16-3-2013, μέχρι και το μέγεθος.
    γ)Προέβλεψε την τρομοκρατική ενέργειες την χθεσινη....
    Οπότε ξανασκέψου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου κάνεις κάποιο λάθος

    Δεν γράψαμε εμείς το συγκεκριμένο άρθρο

    Το έχουμε πάρει από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Δεν έχουμε κάνει κανένα σχόλιο για το τι έχει πει ή τι έχει γίνει

    Αυτό που έγραψες εδώ θα έπρεπε να το γράψεις σε αυτούς που έφτιαξαν το άρθρο και όχι σε εμάς που κάναμε μιά αναδημοσίευση

    Πρόσεξε σε παρακαλώ ότι στο τέλος του άρθρου δεξιά γράφουμε και την ΠΗΓΗ πράγμα που κάνουμε πάντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή