Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΕΡΙ ΕΥΡΩΠΗΣ


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση :

«Ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς δήλωσε σήμερα ότι «Η Ευρώπη είναι σύμμαχος και όχι τιμωρός».

Φαντάζομαι ότι θα αντιλαμβάνεται ότι ομιλεί απλά εξ’ ονόματος του εαυτού του. Ίσως ούτε καν εξ’ ονόματος πολλών εκ των Βουλευτών του.

Καλό θα είναι να λαμβάνει πρωτίστως υπόψη τη γνώμη του ελληνικού λαού που την Ευρώπη στα χέρια της Μέρκελ την αντιλαμβάνεται ως ψυχρό οικονομικό εκτελεστή της χώρας μας και τώρα και της Κύπρου».

Related Posts :1 σχόλιο:

  1. http://heilgap.blogspot.com/2013/04/fbi.htmlhttp://heilgap.blogspot.com/2013/04/fbi.html
    From HEIL GAP ( or mind the GAP )

    Το FBI παρουσιάζει ένα φιλμάκι αναζητώντας τους νέους ύποπτους ! + ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή