Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Πως θα επιβιώσουμε... Τρόφιμα & οργάνωση σε ομάδες !


Μην περιμένετε τίποτα από το Κράτος, γιατί  απλά δεν θα ...υπάρχει !

Απαραίτητα να υπάρχουν για παν ενδεχόμενο !

Νερό σε μεγάλες φιάλες για πόση και μαγείρεμα.

Μεγάλες έτοιμες φιάλες υγραερίου που κρατάνε περίπου είκοσι ημέρες (20) για μαγείρεμα !

Επειδή ποτέ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει... Πια !

Έχουμε και λέμε... Τα τρόφιμα που αποθηκεύουμε, φροντίζουμε να...

έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και να καλύπτουν (κατά το δυνατόν) τις διατροφικές ανάγκες μας. Τέτοια τρόφιμα είναι :

- Λάδι, Ζάχαρη, Μέλι, Ελιές, Ρύζι, Σιτάρι, Φακές, Ρεβίθια, Φασόλια, Μακαρόνια, Αλεύρι


- Αλάτι (χοντρό για πάστωμα κρεάτων - και ψιλό για κάλυψη διατροφικών αναγκών)

- Γάλα (κυρίως σε σκόνη, αλλά και συμπυκνωμένο σε κονσέρβες)

- Καφές

- Τσάι

- Κονσέρβες κρέατος και ψαριών

- Σαλάμι αέρος

- Τυρί μυζήθρα (κεφάλια)

- Αποξηραμένα φρούτα αλλά και ξηροί καρποί

Αντί για ψωμί αποθήκευσε παξιμάδια και αλεύρι καλαμποκιού για άμεση χρήση με ότι λαχανικά θα βρείτε (είναι χορταστικό και έχει ενέργεια)

Καλότυχοι όσοι διαθέτουν εξοχικά, χωράφια ή μέρος για καλλιέργεια κήπου
Σπόρους για καλλιέργεια έστω σε γλάστρες και ταράτσες !

Πρέπει να είμαστε αυτάρκεις !

Προσοχή δεν αποθηκεύουμε κατεψυγμένα τρόφιμα γιατί η διακοπή του ρεύματος είναι δεδομένη.

Στο εμπόριο κυκλοφορούν συσκευές για φώτα ασφαλείας, φακός ατομικός και οπωσδήποτε ραδιόφωνο με μπαταρίες ή το καλύτερο με δυναμό.

(Ατομικός οπλισμός λιόκανος για προστασία για όσους γνωρίζουν την χρήση των όπλων και τις δυνατότητες τους, έχουν δε και την σχετική την εμπειρία).

(Προσοχή όχι σε άσχετους, γέροντες, γυναίκες και παιδιά)

Ατομικό  παγούρι και σφυρίχτρα, λειτουργεί αποτελεσματικά ως σήμα επικοινωνίας και αποτρεπτικό σε περίπτωση, ληστείας, βιασμού κλπ

Οι ληστείες και οι κλοπές θα αυξηθούν κατακόρυφα και θα είναι ανεξέλεγκτες.

Αλλοδαποί και εγκληματίες θα τρέχουν αλαλάζοντας και θα εφορμούν στα σπίτια ...Στις μονοκατοικίες απαραίτητα τα σκυλιά !

Για θέρμανση προτιμήστε ξύλα εάν είναι δυνατόν αλλά και σόμπες υγραερίου  και να αποθηκεύσατε φιάλες είναι ασφαλείας!

Μία σόμπα υγραερίου κρατά περίπου 2 - 4 εβδομάδες, με χρήση αναλόγως των περιστάσεων.

Μεγάλο ρόλο θα έχει η Εκκλησία, δημιουργείστε ομάδες που να γνωριζόσαστε μεταξύ σας και βρείτε τρόπο επικοινωνίας πέρα από τα κινητά και τα τηλέφωνα αυτά απλά δεν θα υπάρχουν, καλή λύση είναι η αγορά ζεύγος ασυρμάτων με κοινές ή επαναφορτιζόμενες μπαταρίες χρησιμοποιήστε ηλιακό φορτιστή !

Καλά θα είναι να υπάρχει στην αποθήκη μας μπαταρία 12v αυτοκινήτου κρατάει αρκετά και φορτίζει τις περισσότερες συσκευές.

Κάντε ένα απλό πείραμα κλείστε το γενικό διακόπτη και προσπαθήστε να κάνετε απλά συνηθισμένα πράγματα, να κάνετε ένα καφέ, να ακούσετε ραδιόφωνο να μιλήσετε στο κινητό σας να επικοινωνήσετε, απλά να χτυπήσετε το κουδούνι του διπλανού σας, ή να ανοίξετε την πόρτα της πολυκατοικίας ή του γκαράζ σας που λειτουργεί με ηλεκτρική ενέργεια ο πανικός θα είναι απρόβλεπτος !
Να έχετε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους γύρω σας τυχόν απουσία να αναφέρεται αμέσως και να το ερευνάτε με προσοχή πάντα συνοδεία πολλών ατόμων !

Καλό θα είναι να γνωρίζετε στο κύκλο σας Αξιωματικούς ή άτομα που έχουν υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις για να υπάρχει ένα είδος ιεραρχίας αλλά να υπάρχει και κάποιος που γνωρίζει το κάτι παραπάνω !

Οργανωθείτε Έλληνες Πατριώτες δεν θα υπάρχει χρόνος !

ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν θέλουμε να τρομοκρατήσουμε κανέναν, είναι ένας απλός οδηγός επιβίωσης τις πρώτες ώρες, ημέρες ίσως και εβδομάδες, όποιος δεν θέλει δεν τον ακολουθεί ...Σκοπός είναι να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας και όχι να τους πανικοβάλλομαι, τον ρόλο αυτό τον έχουν αναλάβει προ πολλού τα ΜΜΕ !

Βετεράνος

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου