Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Καζάκης : Πώς ήξεραν πελάτες σε Eurobank, ΕΤΕ, Πειραιώς, Alpha για το κούρεμα της Κύπρου από τον Οκτώβριο;

kazakis

Νέα αποκάλυψη έκανε ο οικονομολόγος και Γ.Γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης σχετικά με το κούρεμα της Κύπρου και μεταφορά αρκετών δις από το νησί στην Ελλάδα τον περασμένο Νοέμβριο στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Πώς ήξεραν οι καταθέτες της Eurobank, της Εθνικής, της Πειραιώς και της Alpha ότι πρόκειται να κουρευθούν τα λεφτά τους στην Κύπρο από τον Οκτώβριο και μετέφεραν χρήματα σε αυτές τις τράπεζες από τις κυπριακές;

Ο κος Καζάκης στοιχειοθετεί την άποψή του αυτή στην κίνηση καταθέσεων που προκύπτει από την ΤτΕ όπου διαπιστώνεται πως από τον Οκτώβριο του 2012 όταν ξεκίνησε η φημολογία περί ένταξης της Κύπρου σε μνημόνιο υπήρξε ροή καταθέσεων από τις κυπριακές τράπεζες προς τις ελληνικές με αποτέλεσμα η καταθετική βάση να αυξηθεί από τα € 161 δις στα € 175 δις το Φεβρουάριο του 2013.

“Ποιοι το ήξεραν και πως;”

Αυτό υποστηρίζει ο γνωστός οικονομολόγος λέγοντας πως αυτό θα αποτελέσει και τη βάση του κουρέματος στη χώρα μας από την τρόικα που θα ζητήσει το πόθεν έσχες αυτών των λογαριασμών.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου