Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Hackers … "Είμαστε Ανώνυμοι" … ή ... της Κορέας;

North Korea Twitter Feed Hacked

From HEIL GAP

Τις τελευταίες εβδομάδες η Βόρεια Κορέα έχει απειλήσει να επιτεθεί στη Νότια Κορέα και τις στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ της Νότιας Κορέας ενώ οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες εντόπισαν (όπως πιστεύουν) πυραύλους  μέσου βεληνεκούς που μετακινούνται από τη Βόρεια Κορέα στην ανατολική ακτή της, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για ένα προγραμματισμένο χτύπημα. 
Το CBC News όμως αναφέρει ότι, "Οι ειδικοί λένε ότι η Βόρεια Κορέα δεν έχει αποδείξει ότι διαθετει πυραύλους μεγάλης εμβέλειας ή ικανής ακρίβειας. 
Κάποιοι υποψιάζονται ότι οι μεγάλου βεληνεκούς πύραυλοι που παρουσίασε η Πιονγκγιάνγκ σε μια παρέλαση πέρυσι ήταν στην πραγματικότητα ... πλαστές απομιμήσεις.

"Από ό, τι γνωρίζουμε ... από το υπάρχον απόθεμα της ... η Βόρεια Κορέα έχει πυραύλους μέσου βεληνεκούς που θα μπορούσαν να περιπλέξουν την κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο (και ίσως να φτάσουν και ως την Ιαπωνία), αλλά δεν έχουμε δει κανένα αποδεικτικό στοιχείο ότι διαθέτει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς που θα μπορούσαν να χτυπήσουν την ηπειρωτική ΗΠΑ, το νησι - (ναυτικη βαση) του Γκουάμ ή τη Χαβάη, έγραψε ο συντάκτης της άμυνας IHS Jane 's Weekly "James Hardy, σε μια πρόσφατη ανάλυση.

Ενα άλλο μέτωπο, που δεν έχει αναφερθεί … είναι επίσης οι hackers ...  που έχουν εξαπολύσει "ηλεκτρονικό πόλεμο" κατά της Βόρειας Κορέας. 
nk man

Σεούλ, Νότια Κορέα : Hackers (προφανώς) έσπασαν δύο τουλάχιστον κυβερνητικές απευθείας συνδέσεις  - σε περιοχές της Βόρειας Κορέας,  την Πέμπτη, την ώρα που αυξάνονταν οι εντάσεις στην κορεατική χερσόνησο.
Την Πέμπτη δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Flickr ... εικόνα που δείχνει το πρόσωπό του Κιμ με ρύγχος, που μοιάζει σαν γουρούνι ... και ένα σχέδιο του Μίκυ Μάους στο στήθος του.


Από κάτω, το κείμενο έχει ως εξής : "Απειλή της παγκόσμιας ειρήνης με ICBMs και πυρηνικά όπλα / Σπατάλη χρημάτων, ενώ οι άνθρωποι του πεθαίνουν από την πείνα."

Μια άλλη καταχώρηση λέει "Είμαστε Ανώνυμοι" με λευκά γράμματα σε μαύρο φόντο.

(ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ)  ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ  ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ 


Γεια σας, πολίτες του κόσμου. 

Είμαστε Ανώνυμοι !

Η Κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας όλο και περισσότερο γίνεται μια απειλή για την ειρήνη και την ελευθερία. 

Μην μας παρεξηγείτε: Όπως διαφωνούμε επισης και με την κυβέρνηση των ΗΠΑ - αυτοί οι τύποι είναι απατεώνες, οι ΗΠΑ είναι μια απειλή για την παγκόσμια ειρήνη επίσης, και  άμεση δημοκρατία (ή οποιοδήποτε είδος της δημοκρατίας) δεν υπάρχει. 

Η αμερικανική κυβέρνηση είναι ο στόχος και εχθρός των Anonymous! 

Αυτό δεν είναι υπόθεση μιας χώρας εναντίον μιας αλλης χώρας - Αυτό είναι για μας, τους ανθρώπους, το 99% (των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας) που καταπιέζονται από βίαια καθεστώτα (όπως ΗΠΑ και Βορ.Κ.)!

Εμείς, οι άνθρωποι, συγκεντρωνόμαστε μαζί, γιατί τώρα είμαστε πιο δυνατοί και δεν θα πολεμήσουμε  πια για σας ( στους πόλεμους σας), δεν θέλουμε να τρώμε τα σκατά σας πλέον! 

Απαιτούμε :

Η βορειοκορεατική κυβέρνηση να σταματήσει να κάνει πυρηνικά και πυρινικές –απειλές.

O Kim Jong-un να παραιτηθεί

Ήρθε η ώρα να εγκαθιδρυθεί μια ελεύθερη άμεση δημοκρατία στη Βόρεια Κορέα 
- Χωρίς λογοκρισία πρόσβαση στο διαδίκτυο για όλους τους πολίτες!  
Κλπ.κλπ.

HEIL GAP (or mind the GAP)

Υ.Γ.
Βέβαια ο λαός του Kim Jong-un λιμοκτονεί εξαιτίας των κυρώσεων του ΟΗΕ.
Ωστόσο, το αγόρι αυτό είναι αποφασισμένο να αποδείξει ότι είναι ένας άντρας (το οποίο αποδεικνύει πόσο παιδαριώδης είναι πραγματικά) και κατά πάσα πιθανότητα θα επιτεθεί αν δεν τον προλαβουν να τον "φάνε" οι δικοί του . 
Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένας obammias που νομίζει ότι κυβερνά τον κόσμο. Δυο φορές λυπηρό. ΜάλισταΚαι οι δύο τους είναι ηλίθιοι.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου