Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ : Η αποσταθεροποίηση της Συρίας είχε προγραμματιστεί από το 2000


ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ;

Πώς κατάφεραν οι Η.Π.Α να δημιουργήσουν την πλαστή απειλή της τρομοκρατίας;
Πώς μπόρεσαν να νομιμοποιήσουν τη δολοφονική τους δράση στα μάτια της παγκόσμιας κοινής γνώμης;
Ποιος είναι ο τελικός στόχος των Σιωνιστών – και ποιους «εχθρούς» κατασκευάζουν διαρκώς για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους;
Ποίο ήταν το σχέδιο για τη Συρία;

Ας αναγνώσουμε μία σημαντική παρατήρηση του Brzezinski : "Καθώς η Αμερική καθίσταται μία ολοένα και περισσότερο πολυπολιτισμική κοινωνία, ενδέχεται να αντιμετωπίσει δυσκολίες για την οικοδόμηση συναίνεσης σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, εκτός από την συνθήκη ύπαρξης μία πραγματικά μαζικής και θεωρούμενης ως άμεσης και εκτεταμένης εξωτερικής απειλής".

Οι παρατηρήσεις του Brzezinski απηχούν τις απόψεις του Προγράμματος για τον Νέο Αμερικανικό Αιώνα που δημιουργήθηκε και έλεγχεται από τους Rothschild-Σιωνιστές (σ.σ. pentapostagma.gr Project for the New American Century (PNAC). Το Πρόγραμμα είχε βασικούς εκφραστές τον Υπουργός Αμύνης Donald Rumsfeld και τον Αντιπρόεδρο Dick Cheney κατά τη διάρκεια της θητείας Bush στον Προεδρικό θώκο : και οι δύο αξιωματούχοι εξυπηρετούσαν άμεσα τα συμφέροντα του Ισράηλ. Το Πρόγραμμα για τον Νέο Αμερικανικό Αιώνα σχεδίασε από τον Σεπτέμβριο του 2000 την άμεση εμπλοκή των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων ώστε να επιτύχουν αποφασιστικές νίκες σε προσχεδιασμένους και ταυτόχρονους πολέμους κατά χωρών όπως το Ιράκ, η Λιβύη, η Συρία, το Ιράν και η Βόρεια Κορέα, καλώντας παράλληλα για την επιβολή αλλαγής καθεστώτος στη Κίνα ώστε να προκληθεί ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος’.

Το 2003 o Brzezinski έγραψε σχετικά :

 Η συγκεκριμένη διαδικασία μετασχηματισμού… ενδέχεται να είναι μακρά, εκτός αν συμβεί ένα καταστροφικό και καταλυτικό γεγονός – όπως ένα νέο Pearl Harbor.

Η 11η Σεπτεμβρίου αποτέλεσε το απόλυτο «όχημα» για την υλοποίηση του Προγράμματος για τον Νέο Αμερικανικό Αιώνα :

Αποτέλεσε το καταλυτικό γεγονός, που δημιούργησε την εξωτερική μαζική απειλή της «τρομοκρατίας», οδηγώντας τις Η.Π.Α σε απρόκλητους πολέμους και στην εγχώρια διάλυση βασικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ; Είναι η συνέχεια του σχεδίου που εφαρμόσθηκε για πρώτη φορά μετά την 11η Σεπτεμβρίου, ως μέρος του Ολοκληρωμένου Σχεδίου PNAC για την εξυπηρέτηση των Σιωνιστικών Συμφερόντων. Είχε σχεδιαστεί, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, από τους Rumfseld και Cheney και τους Σιωνιστές από το 2000.

ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ; Είναι μία κρίσιμη ερώτηση πλέον στο σημείο όπου έχουμε φτάσει…

Related Posts :1 σχόλιο:

 1. Αντιρατσιστικές ιστορίες καθημερινής τρέλας ! ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ.
  Monday, May 27, 2013
  From HEIL GAP ( or mind the GAP)

  http://heilgap.blogspot.com/2013/05/blog-post_5735.html

  ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ... ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ...
  (ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ) ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ


  HEIL GAP (or mind the GAP)

  ΑπάντησηΔιαγραφή