Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

BINTEO - Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ. “ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ” Ε;



ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ;

ΤΑ 219 ΔΙΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 40 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ!


ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ “ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ”;


“Πως θα πληρώναμε μισθούς και συντάξεις εάν δεν φωνάζαμε το ΔΝΤ και την Τρόικα…”


Δείτε τώρα την στυγνή αλήθεια με αριθμούς. Την μεγαλύτερη κλοπή που έχει συντελεσθεί εις βάρος έθνους.

Στο ερώτημα «πόσα από τα δάνεια που μας δίνει η τρόικα πηγαίνουν για μισθούς και συντάξεις» η απάντηση είναι αυτή που όλοι φανταζόμαστε. Απλώς, αποδεικνύεται και με αριθμούς.


Στα 219 δισεκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το ποσό που έχουμε δανειστεί από το EFSFκαι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο από τον Μάιο του 2010 μέχρι σήμερα. Από αυτά, όπως αναφέρει η εφημερίδα «το Κεφάλαιο» :

1. Τα 48,2 δισεκατομμύρια ευρώ δόθηκαν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

2. Τα 11,3 δισεκατομμύρια ευρώ δόθηκαν για την επαναγορά χρέους (είναι η 2η διαδικασία «κουρέματος» στην οποία προχωρήσαμε

3. Τα 29,7 δισεκατομμύρια ευρώ διατέθηκαν για την ανταλλαγή ομολόγων στο πλαίσιο του PSI (δηλαδή το πρώτο «κούρεμα» που έγινε στα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να διαλυθούν τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, η κυπριακή οικονομία αλλά και ιδιώτες αποταμιευτές).

4. Στο διάστημα 2010-2013 διαθέσαμε 122,2 δισεκατομμύρια ευρώ για να αποπληρώσουμε προηγούμενα δάνεια. Εξ’ αυτών, τα 74 δισεκατομμύρια ευρώ ήταν χρεολύσια και τα 48 δισεκατομμύρια ευρώ… τόκοι.

Αν κάνουμε την πρόσθεση, προκύπτει ότι το υπόλοιπο από τα 219 δισεκατομμύρια ευρώ που απομένει για τις ανάγκες του προϋπολογισμού (πληρωμή συντάξεων, μισθών, λειτουργία νοσοκομείων κλπ) είναι μόλις …7,6 δισεκατομμύρια ευρώ.

Όχι, δεν καλύφτηκαν μόνο με αυτά τα χρήματα τα ελλείμματα.

Μην ξεχνάμε και τα αλλεπάλληλα πακέτα μέτρων το σύνολο των οποίων ξεπερνάει τα 40 δισεκατομμύρια ευρώ.

Δηλαδή, όχι μόνον γυρίσαμε τα ομολογιακά δάνεια σε ενυπόθηκα, αλλά ξεριζώσαμε και 40 δις Ευρώ επιπλέον από την κοινωνία για να τα στείλουμε στους τοκογλύφους! Η ανάπτυξη προφανώς θα έλθει με τα κουρέλια που έχουν απομείνει στην Ελλάδα…



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου