Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

Στο ρατσισμό χορηγούμε …φασισμό!

enesi

του Στρατή Μαζίδη

Το νεοελληνικό κράτος μπορεί άνετα να ταυτιστεί με τον ορισμό του παραλόγου. Πριν καν ιδρυθεί, είχε αποκτήσει κόμματα και έριδες. Τη φοροδιαφυγή την αντιμετωπίζει με τιμωρία του λαού και όχι αυτών που κρύβουν τα εκατομμύρια.

Τώρα λοιπόν ανακαλύψαμε το ρατσισμό. Και πως τον πολεμάμε; Με φασισμό.

Η σκέψη ότι ο Έλληνας δεν είναι ρατσιστής και θέλει απλά τάξη στη χώρα του, να μην εισέρχονται καραβάνια λαθρομεταναστών πολλοί εκ των οποίων με βεβαρημένο παρελθόν, να μην τον βιάζουν, να μην τον δολοφονούν, να μην τον κλέβουν, δεν πέρασε από το νου κανενός.

Ο οποιοσδήποτε θα μπορεί να θεωρηθεί υποκινητής ρατσιστικής βίας. Και ποιος μας λέει ότι “κάποιος” δεν σφάζει “κάποιον” κι απολογούμενος πει ότι ο τάδε έγραψε εκείνο και με ενέπνευσε. Άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Συγγνώμη αλλά δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Με την καταστολή δε λύνονται τα προβλήματα. Θεραπεία χρειάζεται.

Υπάρχει κάτι πιο φασιστικό από το να ποινικοποιείς την ελεύθερη έκφραση; Απεναντίας πολλοί λύκοι θα μπορούν να κρυφτούν ακόμη καλύτερα μέσα από το νέο νομικό πλαίσιο δείχνοντας το πρόσωπό τους όταν θα είναι πια πολύ αργά. Σε όλους τους τομείς της ζωής. Τα πάντα θα μπορούν να υποκρύπτουν ρατσισμό.

Ακόμη και στο ποδόσφαιρο με ένα πέτσινο πέναλτυ και 3-4 δημοσιογράφους που θα σχολιάσουν το διαιτητή και μετά κάποιοι μπορεί να τον μπουζουριάσουν, θα υπάρξει ζήτημα.

Αν το σκεφθείτε, θα καταλήξετε ότι το παραμικρό που μπορείτε να πείτε, ενδέχεται να θεωρηθεί ρατσιστικό.

Ακόμη λοιπόν κι αυτό το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο είναι ρατσιστικό για με το παραμικρό χαρακτηρίζει κάποιον ρατσιστή!

Θα ήταν πολύ πιο απλό να εφαρμοστούν οι νόμοι, να μπει τάξη στη χώρα και να αισθανθεί πάλι ασφαλής ο πολίτης. Τότε θα βλέπαμε ότι το υπάρχον νομικό πλαίσιο θα ήταν επαρκέστατο αλλά και αχρείαστο.


Για την ώρα ας βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας!

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου