Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

Πολιτικοί απατεώνες μας δουλεύουν ΧΟΝΤΡΑ με το χαράτσι και τις απαλλαγές

xaratsi

του Στρατή Μαζίδη

Χαράς ή μάλλον ελπίδας ευαγγέλια αποτέλεσαν για πολλούς οι πρώτες ειδήσεις για απαλλαγή ορισμένων ομάδων από το χαράτσι που στην ουσία σε καθιστά ένοικο στο σπίτι σου.

Τελικώς όμως διαβάζοντας όλη τη σειρά των προαπαιτούμενων για να απαλλαγεί κανείς είτε ολικώς είτε μερικώς συμπεραίνω πως ελάχιστοι θα το κατορθώσουν.

Και αυτό γιατί μπορεί πολλοί να πιάσουν τα εισοδηματικά κριτήρια που τίθενται αλλά αν όπως είναι πολύ φυσικό έχουν σπίτι με αντικειμενική αξία άνω των € 120.000,00 το όνειρο τελειώνει. Οι περισσότεροι οικογενειάρχες σήμερα σε τέτοια σπίτια διαβιούν, άνω των € 120.000,00. Είτε άνεργοι είτε χαμηλόμισθοι.
Επίσης δε θα πρέπει να έχουν άλλο περιουσιακό στοιχείο στο όνομά τους. Οπότε αν πάνε να το μεταβιβάσουν, ότι γλυτώσουν θα το πληρώσουν το ίδιο ή ακόμη και μεγαλύτερο εκεί.

Ειδικά για τους ανέργους ισχύουν και άλλα δαιδαλώδη όπως το εισόδημα του 2011 να ήταν μικρότερο των € 12.000,00, η αντικειμενική αξία της ακινήτου περιουσίας το 2010 χαμηλότερη των € 150.000,00, να έχουν τρία χέρια, τέσσερα κεφάλια, να ανατείλει ο ήλιος από τη δύση κτλ.

Βέβαια αν ισχύαν λογικά θα κριτήρια τότε θα έπρεπε να εξαιρεθεί σχεδόν όλη η Ελλάδα θα μας απαντούσε ο Φον Στουρνάρας.

Με αυτά τα δεδομένα πάντως οι μόνοι που θα εξαιρεθούν είναι όσοι κατοικούν σε παράγκες ή καλύβες. Αυτές όμως ούτως ή άλλως λόγω μικρής έκτασης λίγο χαράτσι θα είχαν.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου