Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΟΖ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

          Τα τελευταία τρία χρόνια, οι κυβερνήσεις Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμου και Αν. Σαμαρά, αλυσόδεσαν την πατρίδα μας στα δεσμά των Μνημονίων. Αυτά τα μνημόνια που επέβαλαν αυτοί οι πολιτικοί αναρχοσυμμορίτες, παραχώρησαν την Εθνική μας κυριαρχία και εξαθλίωσαν οικονομικά το λαό μας. Έχουν επιβάλλει έναν εργασιακό μεσαίωνα με κύριο αποδέκτη το παραγωγικότερο κομμάτι της κοινωνίας μας, τους νέους ανθρώπους, οι οποίοι είναι άνεργοι και οι πιο πολλοί εξ αυτών εγκαταλείπουν την πατρίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον. Οι εναπομείναντες, αδυνατούν να δημιουργήσουν οικογένεια και έτσι συντελείται, από την μνημονιακή-τρικομματική κυβέρνηση, μια σύγχρονη Γενοκτονία των Ελλήνων με απρόβλεπτες συνέπειες ύπαρξης, πλέον, για το Έθνος μας.

          Ωστόσο, οι τροϊκανοί επιδρομείς-εισβολείς της πατρίδας μας σε συνεργασία με τους εγχώριους δοσίλογους του πολιτικού μας συστήματος, αφού διέλυσαν την κοινωνία μας, τώρα αρχίζουν το πλιάτσικο αυτής της χώρας των ερειπίων. Αυτή η λεηλασία θα ολοκληρωθεί με τη σύσταση και την εφαρμογή σε όλη την Ελληνική επικράτεια, των Ειδικών Οικονομικών ή Επενδυτικών Ζωνών. Διά μέσω αυτών των Ε.Ο.Ζ. θα πραγματοποιηθεί, για άλλη μια φορά στην ιστορία, η απόβαση των γερμανικών «στρατευμάτων» στην πατρίδα μας. Εν ονόματι, λοιπόν, της υποτιθέμενης ανάπτυξης και των φανταστικών επενδύσεων, θα εκμεταλλευτούν τις εργασιακές συνθήκες άγριας εκμετάλλευσης που έχουν δημιουργήσει, με τα χαμηλά μεροκάματα ένδειας και δυστυχίας, στοχεύοντας σε ένα αποικιοκρατικού χαρακτήρα κράτος. Αυτές τις Ε.Ο.Ζ, προς το παρόν, δεν τις προβλέπουν για την επικράτειά τους, ενώ αντίθετα για μας τις ετοιμάζουν ταχύτατα. Ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να αντιδράσει στην επερχόμενη λαίλαπα και να μην επιτρέψει τις Ε.Ο.Ζ σε καμιά περιοχή της Ελλάδας. Να μην υποκύψει στα ψεύτικα διλλήματα των ξένων και εγχώριων τρομοκρατών για ανάπτυξη και επενδύσεις.

          Ο Ελληνικός λαός, οφείλει να γνωρίζει, πως δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη από τη στιγμή που κανείς επιχειρηματίας δεν θα επενδύσει τα χρήματά του σε μια χώρα φτωχοποιημένη, η οποία δεν μπορεί να απορροφήσει το παραγόμενο υλικό. Σε μια χώρα στην οποία η επένδυση θα είναι υποθηκευμένη στους τροικανούς δανειστές μας, οι οποίοι έχουν αλώσει την Εθνική μας κυριαρχία διά μέσω των επαχθών μνημονίων. Σε μια χώρα που η υψηλή φορολογία απαγορεύει την όποια υγιή επένδυση, όταν στις γειτονικές μας χώρες ο φορολογικός συντελεστής είναι πολύ χαμηλότερος. Και το σπουδαιότερο, πως δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη σε μια χώρα υπό απόλυτη κατάρρευση, όταν το νόμισμα δεν της ανήκει και το ισχύον ευρώ το αγοράζει πανάκριβα από τις χώρες που μας οδήγησαν στην  απόλυτη εξαθλίωση και υποδούλωση.

          Συνεπώς, όλος ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να αντιδράσει κατά της εγκαθίδρυσης των  Ειδικών Οικονομικών ή Επενδυτικών Ζωνών στην πατρίδα μας, γιατί οι μόνοι ωφελημένοι θα είναι οι κατακτητές μας και ο μόνος χαμένος θα είναι ο ίδιος ο λαός μας και η πατρίδα μας!

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου