Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Ελλήνων Πολιτεία

Λίγους μήνες πριν τις εκλογές του περασμένου Μαΐου, όλοι βιώσαμε το φαινόμενο της πλατείας που συγκέντρωσε τόσο πολύ πλήθος. Όσο, όμως, κι αν φαίνεται παράξενο, αυτό το φαινόμενο της πλατείας, μάλλον δεν θα το ξαναζήσουμε !!!

Όχι βέβαια, γιατί λύθηκαν τα προβλήματα των Ελληνίδων και των Ελλήνων, τα οποία αντίθετα διογκώθηκαν ανυπολόγιστα και επικίνδυνα από την τρικομματική κυβέρνηση (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) και η οποία έντεκα μήνες μετά εξακολουθεί  τις συνεχείς πολιτικές αστοχίες, εφαρμόζοντας συνεχώς σκληρά μέτρα κατά του λαού.

Αλλά, γιατί δεν υπάρχει από τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως η απαραίτητη πειθώ, δηλαδή υπάρχει πλήρης αδυναμία του αντιμνημονιακού τόξου, προκειμένου να μπορέσει να εκφράσει ένα σοβαρό Κυβερνητικό πρόγραμμα, το οποίο θα ήταν  άξιο της εμπιστοσύνης του λαού μας.

Εμείς, στην Ελλήνων Πολιτεία, προσπαθήσαμε να αποκωδικοποιήσουμε, το χθες και το σήμερα της πολιτικής γεωγραφίας της πλατείας και του αποτελέσματός της !!!!

Στο «κάτω» μέρος της πλατείας συγκεντρώθηκαν όλοι εκείνοι της αντιμνημονιακής αριστεράς, οι οποίοι καθρεφτίζουν με διάφορες δράσεις τους την ποιότητα αυτών των ψηφοφόρων. Είναι εκείνοι οι ψηφοφόροι, οι οποίοι με την ελαφρότητα των απόψεών τους στα Εθνικά μας θέματα, καθίστανται επικίνδυνοι, είναι εκείνοι οι θιασώτες της παραμονής των λαθρομεταναστών στη χώρα μας (οι οποίοι δημιουργούν ετησίως ζημία στο κράτος από απώλειες εσόδων περίπου τα 3 δις), είναι επίσης, εκείνοι οι ψηφοφόροι του ρεύματος που ευαγγελίζεται το διαχωρισμό κράτους – Εκκλησίας, με απρόβλεπτες συνέπειες για την κοινωνία μας!!!!

Εξ αυτών των κομμάτων ο ΣΥΡΙΖΑ,  λόγω εκλογικών ποσοστών, φλερτάρει με την εξουσία. Επί πολλά χρόνια κυμαινόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, των ποσοστών δηλαδή του 3-4%. Όμως, ξαφνικά, εισέπραξε σταδιακά, κυρίως, την κατακραυγή των απογοητευμένων ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, λόγω της μνημονιακής πολιτικής υποταγής της κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου, και οι οποίοι μετακινήθηκαν προς το ΣΥΡΙΖΑ, εκτοξεύοντας, έτσι, τα ποσοστά του τον Ιούνιο στο 26,89%.

Στην ίδια πολιτική γεωγραφία, ενδιαφέρον παρουσιάζει η «πάνω» μεριά της πλατείας καθώς σε αυτή συγκεντρώθηκαν πολλοί ακομμάτιστοι πολίτες, οι οποίοι εμφανώς είναι πιο συντηρητικοί και είδαν την καθημερινότητα τους αλλά και την Εθνική τους υπερηφάνεια να γίνεται έρμαιο των δανειστών – τοκογλύφων, οι απογοητευμένοι ψηφοφόροι του μεσαίου χώρου, του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ, διάφορα κινήματα αλλά και ψηφοφόροι του πατριωτικού χώρου που κάλυπτε ο μέχρι πρότινος ισχυρός ΛΑΟΣ. Από αυτό το συγκεντρωμένο πλήθος δημιουργήθηκε, εν πολλοίς το αντιμνημονιακό κίνημα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»!!!

Έτσι, το νέο αυτό κόμμα, εκτινάχτηκε το Μάιο στο εντυπωσιακό ποσοστό του 10,60% και τον Ιούνιο στο 7,51%. Η απώλεια του ποσοστού 3,09%, σε ένα μήνα, συντελέστηκε κυρίως λόγω του τρομοκρατικού διλλήματος που άσκησε στους Έλληνες ψηφοφόρους ο Αντώνης Σαμαράς, δηλαδή «θέλετε δραχμή ή ευρώ;». Στη συνέχεια, όμως, είχαμε διάφορες αποχωρήσεις Βουλευτών και στελεχών, αλλά και μεγάλα προβλήματα στον οργανωτικό και επικοινωνιακό σχεδιασμό του κόμματος. Συνετέλεσε, επίσης, η στρεβλή νοοτροπία στελεχών των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», οι οποίοι προφανώς δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν την ποιότητα σκέψης των ψηφοφόρων του πατριωτικού χώρου, ενός χώρου ο οποίος δεν μπορεί να ταυτιστεί με το μεγάλο μαντρί της Νέας Δημοκρατίας, η οποία με αρχηγό το Σαμαρά μεταλλάχτηκε και ιδεολογικά.

Ωστόσο, θα περίμεναν προφανώς κάποιοι, πως αμέσως μετά το ιδρυτικό τους συνέδριο, τα ποσοστά των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», θα είχαν σχετική άνοδο.

Αντίθετα, όμως, υπάρχουν επικίνδυνες για το κόμμα πτωτικές τάσεις, από τη στιγμή που εξακολουθούν να υφίστανται τα μεγάλα προβλήματα συνοχής και εσωστρέφειας, όχι μόνο μεταξύ των στελεχών αλλά και των Βουλευτών του κόμματος. Τρανταχτό παράδειγμα το πρόσφατο δημόσιο «ξεκατίνιασμα» δυο προβεβλημένων Βουλευτίνων του κινήματος (Μακρή και Χρυσοβελώνη). 

Όπως, επίσης, η υπαναχώρηση της αρχικής θέσεως-δέσμευσης του Προέδρου του κινήματος, Πάνου Καμένου στην αποδοχή προσχώρησης «μνημονιακών» και δη συμμετεχόντων στην προδοτική και αντισυνταγματική κυβέρνηση Παπαδήμου (Ροντούλης), από τη στιγμή που αυτή η θέση-δέσμευση επικυρώθηκε από το πρόσφατο Ιδρυτικό Συνέδριο.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο φυλλορροεί και θα προσπαθήσει πολύ για να εισέλθει στη νέα Βουλή, η ΔΗΜΑΡ κινείται σε χαμηλότερα εκλογικά ποσοστά, λόγω της ισχνής αντίστασης που προβάλλει στις αποφάσεις της τρόικας και των συνεταίρων της στη συγκυβέρνηση και το ΚΚΕ δεν μπορεί να αναδιπλωθεί, όσο θα επιμένει στον ξύλινο και δογματικό πολιτικό του λόγο. Έτσι, όλες μα όλες οι πολιτικές εξελίξεις δείχνουν ότι μόνη κερδισμένη είναι η Χρυσή Αυγή η οποία δείχνει να αφουγκράζεται την Κοινωνία και τα προβλήματα που δημιουργεί αυτό το μισοπεθαμένο και βουτηγμένο στη διαφθορά πολιτικό σύστημα και γι΄ αυτό αυξάνει τα ποσοστά της, καθημερινά.

Συνεπώς, όλα τα παραπάνω συντελούν σε ένα εύφορο πολιτικό πεδίο, δημιουργίας νέων κομμάτων. Εκ προοιμίου όμως, είναι καταδικασμένα και δεν έχουν τύχη, όσα εξ αυτών έχουν για αρχηγό, πολιτικούς οι οποίοι εμπλέκονται στην ψήφιση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων ή εξακολουθούν να είναι προσδεμένοι στον παλαιοκομματισμό του παρελθόντος!! Αυτό το είδαμε στο κόμμα Κατσέλη και Μπακογιάννη και πολύ πιθανόν να το δούμε και στα κόμματα Λοβέρδου, Κατσανέβα κλπ. Ως εκ τούτου όλα αυτά, αν μη τι άλλο δείχνουν ότι υπάρχει ένας πολύ μεγάλος πολιτικός χώρος ελεύθερος για ανασύνταξη δυνάμεων ενός νέου πατριωτικού ελληνικού τόξου, το οποίο δεν θα έχει στηρίγματα ανθρώπους, πολιτικές ή «μέσα» τα οποία έχουν ταυτιστεί με την ηθική και οικονομική χρεοκοπία της Ελλάδος. Σε αυτόν τον  πολιτικό-πατριωτικό χώρο βεβαίως κινείται το κόμμα της «Ελλήνων Πολιτείας» και ετοιμάζεται να αδράξει των κατάλληλων ευκαιριών για το καλό της πατρίδας μας.  

Για την «Ελλήνων Πολιτεία»
Παναγιώτης Αποστόλου (Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής - 6945702966)
Χρήστος Χατζηαναστασίου (Πολιτικός Σχεδιασμός - 6938993216)

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου