Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ξέσπασε Βρετανός υπουργός : Συμμορίες Πακιστανών βιάζουν και βασανίζουν ανήλικα κορίτσια!


Μέχρι σήμερα, οι φρικιαστικές υποθέσεις συμμοριών ισλαμοφασιστών που απήγαγαν, έθιζαν στα ναρκωτικά, βίαζαν, εκπόρνευαν και βασάνιζαν παιδιά, καλύπτοντο από ένα πέπλο εμετικήςαντιρατσιστικήςλογοκρισίας. Οδηγώντας σε ακόμα χειρότερο ρατσισμό αφού οι δράστες περιγράφοντο ωςΑσιάτες”, βάζοντας έτσι στο ίδιο καζάνι δισεκατομμύρια ανθρώπων.

Λογοκρισίας παρόμοιας με αυτή που θέλουν να επιβάλλουν στην Ελλάδα, ακριβώς γιαυτό τον σκοπό.

 

Το αποτέλεσμα ήταν δεκάδες κορίτσια να πέφτουν θύματα των συμμοριών, αφού δεν υπήρχε η ενημέρωση που όφειλε να παρέχει η κοινωνία. Και να αναπτυχθούν τεχνικές αυτοάμυνας, όπως π.χ. εταιρείες ταξί όπου διέδιδαν σιωπηρά ότιδεν απασχολούν μουσουλμάνους οδηγούς, πακιστανούς κλπ, άρα μπορείτε να βάλετε τα κορίτσια σας με ασφάλεια μέσα!”.

 

Απαγορευόταν βέβαια να το πουν ανοιχτά.

 

Φαίνεται ότι η μπόχα της θηριωδίας δεν μπορούσε να κρυφτεί άλλο κάτω από το χαλί και αυτό οδήγησε σήμερα τον Βρετανό υπουργό Damian Green, αρμόδιο για θέματα δημόσιας τάξης να εκραγεί ζητώντας από την Πακιστανική κοινότητα ναχαλιναγωγήσεικαι να ξεκαθαρίσει στα μέλη της ότι αυτή η συμπεριφοράδεν είναι ανεκτή”.

 

Ο υπουργός έθεσε μάλιστα ευθέως ρατσιστικά κίνητρα λέγοντας ότι : “Η Πακιστανική κοινότητα της Βρετανίας πρέπει οπωσδήποτε να ασχοληθεί σοβαρά με τις συμμορίες που βιάζουν λευκά κορίτσια!” Χαρακτήρισε τα εγκλήματαμεσαιωνικάμε στόχο 11χρονα κορίτσια, ενώ αποκάλυψε πως είναι η 5η φορά που εξαρθρώνεται τέτοια συμμορία Πακιστανών!!!

 

Αυτό όπως καταλαβαίνετε, αποτελεί μία εξέλιξη που θα επηρεάσει ακόμα και τις νομοθεσίες άλλων χωρών, εάν βεβαίως ο εν λόγω υπουργός δενκαρατομηθείμετά τις δηλώσεις του. Η υπόθεση με φωτογραφίες και ονόματα εδώ Εξαρθρώθηκε (και άλλη) συμμορία ισλαμοφασιστών που βίαζε, εκπόρνευε και βασάνιζε παιδιά στην Βρετανία.

 

Σοκ : Συμμορία παιδεραστών είχε μια 11χρονη για σκλάβα του σεξ.

 


Διαβάστε και το μεγάλο θέμα που είχε αποκαλύψει το Ολυμπία για τα ταξί. Σημειώστε ότι ήδη κάνουν την εμφάνιση τους σε ταξί στην Αθήνα, οδηγοί από το Πακιστάν, πολλοί από τους οποίους δεν μιλούν καν Ελληνικά. Ας γίνει μια έρευνα για το πως παίρνουν άδεια εργασίας (αν έχουν) : Η ανεξέλεγκτη απελευθέρωση των ΤΑΞΙ θα μετατρέψει τους Ελληνικούς δρόμους σε κόλαση.



“Επιδημία στην Βρεταννία ο βιασμός Γυναικών και ανηλίκων από Ασιάτες οδηγούς Ταξί Αυτός είναι ένας από τους πολλούς τίτλους των Βρετανικών ΜΜΕ.

Εδώ, σε περίπτωση ανεξέλεγκτης απελευθέρωσης, ποιούς νομίζετε ότι θα επιλέξουν να προσλάβουν οι εταιρείες; Τουςέμπειρους μα ακριβούςυπάρχοντες οδηγούς;

Προφανώς όσο προσέλαβαν οιΟλυμπιακοίεργολαβοι, τουςΈμπειρους Έλληνες οικοδόμους

Δείτε χαρακτηριστικές περιπτώσεις με ενδεικτικούς συνδέσμους ( η λίστα είναι ατέλειωτη).

Abul Malik. 29.  βίασε 19χρονη μαθήτρια. Δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι δεν είχε να τον πληρώσει.
Salam Rahman, 27, και ο φίλος του, 26-year-old Mohammed Elahi – μαζί με άλλους δύο αγνώστους βίαζαν γυναίκες  – μεταξύ των οποίων μία νεόνυμφη, μία δημόσια λειτουργό και πολλές άλλες που η αστυνομία διερευνά.
Assadullah Razaq, 31, βίασε 28χρονη υπάλληλο.
Mohanid Al obaydi, βίασε 22χρονη
Ghulam Haider, 49, βίασε κτηνωδώς 16χρονο κορίτσι
Murtaza Mateen,  47, βίασε 42χρονη γυναίκα που επιβίβασε με την βία στο ταξί.
Shahjahan Islam, 27, βίασε νεαρο κορίτσι
Rami Kayyali, 26, ομοίως
Asian (Muslim), βίασε 18χρονο κορίτσι.
Asian (Muslim), καταζητείται για τον κτηνώδη βιασμό 28χρονης κοπέλας.
Asian (Muslim) για βιασμό έφηβης.

Και βέβαια πρόσφατα εξαρθρώθηκε συμμορία δεκάδωνΑσιατώνμεταξύ των οποίων αρκετοί οδηγοί Ταξί που βίαζαν, έθιζαν στα ναρκωτικά και γυρνούσαν με την πραμάτεια τους σε όλη την Αγγλία για να διασκεδάσουν με ομοεθνής τους. Ποιά ήταν η πραμάτεια τους; Κοριτσάκια ηλικίας 12-16 χρονών.

Το κερασάκι; Η παρουσιάστρια του BBC SAM MASON, απολύθηκε από την δουλειά της γιαρατσιστική συμπεριφοράεπειδή ζήτησε από εταιρεία ραδιοταξί να στείλουνΜη Ασιάτη Ταξιτζήγια να μεταφέρει την 14χρονη κόρη της…

Νομίζετε ότι έχουμε περιθώριο να ανεχθούμε τέτοιες καταστάσεις στην δική μας κοινωνία; Δεν διαθέτουμε βλέπετε όλοι σωφέρ και αστυνομικούς συνοδούς. Έχουμε ανάγκη από ασφαλές ταξί. Δεν θα γίνουμε αρένα αίματος για την Τρόικα.

olympia

το είδαμε στο eglimatikotita

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου