Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Μια φωτογραφία που μας κάνει να νοσταλγούμε τα αυτονόητα...


Αυτή η υπέροχη φωτογραφία που μας έρχεται από το παρελθόν, αυτή η λυτή φωτογραφία που έχει μια απίστευτη αισθητική μας άγγιξε την ελληνική ψυχή μας καθώς είμαστε ακόμα μαθητές !!!

Μια φωτογραφία η οποία μας κάνει να νοσταλγούμε τα αυτονόητα… δείτε αυτά τα πρόσωπα, δείτε αυτήν την υπέροχη αίθουσα !!!

Άνθρωποι λυτοί, άνθρωποι που σίγουρα είχαν και αυτοί δυσκολίες, ίσως και μεγαλύτερες από τις δικές μας, όμως είχαν κάτι από Ελλάδα πάνω τους … φτωχοί αλλά Έλληνες !!!

Δυστυχώς θα περάσουμε στο σήμερα… ένα σήμερα που εθνικά σύμβολα και ηθικές αξίες μένουν εκτός, ένας λαός που έχασε το πιο υπέρτατο ιδανικό που θα πρέπει να μας ενώνει όλους, το ιδανικό αυτό λέγεται "ΕΛΛΑΔΑ" …

Σήμερα αν κάνουμε τέτοιον στολισμό στην τάξη θα ξεσηκωθούν διάφοροι "προοδευτικοί" μισέλληνες της οπισθοδρομικότητας που θυμίζουν τους νεότουρκους, είναι οι άνθρωποι αυτοί που μας πήγαν πνευματικά πολλά χρόνια πίσω με τις αντεθνικές τους ιδεολογίες… άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν συναισθήματα και αξίες, άνθρωποι προοδόπληκτοι και τσιράκια της παγκοσμιοποιήσης που εμφανίζονται με το προφιλ του "προοδευτικού" και πολεμάνε τέτοιες διαχρονικές αξίες!

Υ.Γ. : Όσο φλύαρος κι αν είμαι, όσο κι αν κουράζω ποτέ δεν θα σταματήσω να βροντοφωνάζω … είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ !!! 


το είδαμε στο ΘΑΝΟΣ

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου