Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

«Ανεξάρτητο κράτος από την 1η Αυγούστου η Κρήτη»


Μια ανάρτηση σε blog που ούτε ως κακόγουστο αστείο δεν θα μπορούσε να εκληφθεί έχει κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου με αποτέλεσμα ορισμένοι Κρήτες και μη να πιστεύουν (πάλι) τα σενάρια περί ανεξαρτησίας της Κρήτης!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το όλο θέμα που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή φαίνεται να παίρνει διαστάσεις με παρέμβαση πλέον και της Αστυνομίας. Μάλιστα επειδή εμπλέκονται και ονόματα πολιτικών έχουν θορυβηθεί τις τελευταίες ώρες και πολιτικά γραφεία, ενώ ενημερώθηκε στην Αθήνα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από κορυφαίο κυβερνητικό παράγοντα.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν είναι μόνο ψευδής αλλά και κατάπτυστη. 

Μοιάζει περισσότερο με πρωταπριλιάτικο αστείο αν και αναφέρεται ότι… όλα θα γίνουν τον Αύγουστο! Την πρώτη του μήνα! Επικαλούνται… κρυφό δημοψήφισμα στην Κρήτη που δεν έγινε ποτέ από καμία σοβαρή εταιρεία μέχρι και συμφωνία της τρόικα.

"Τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, τα οποία θα τεθούν σε ισχύ την 1η Αυγούστου, κοινοποιήθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο στον πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά από τον περιφερειάρχη της Κρήτης, ο οποίος θα διατελέσει προσωρινά καθήκοντα αρχηγού του νεοσύστατου κρητικού κράτους μέχρι να προκηρυχθούν εκλογές στο νησί".

Γράφουν και λένε ότι "η ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης εκτός από την ελληνική κυβέρνηση βρίσκει σύμφωνη και την τρόικα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, απόρρητη έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αναφέρει ότι στο Δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα περισσότεροι από 50.000 υπάλληλοι έχουν ως τόπο διαμονής ή καταγωγής την Κρήτη''.


Και προχωρούν σε ένα απύθμενου θράσους ψέμα : "Η προσωρινή κρητική κυβέρνηση υπό τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, θα πλαισιωθεί μεταξύ άλλων από τους : Ολγα Κεφαλογιάννη, Μανώλη Κεφαλογιάννη, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, Κυριάκο Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και Ντόρα Μπακογιάννη, οι οποίοι με επιστολή τους προς τον Αντώνη Σαμαρά ενημέρωσαν ότι προτιμούν να κρατήσουν την κρητική έναντι της ελληνικής υπηκοότητας''.

Related Posts :



2 σχόλια:

  1. Προσωρινη Μεταβατικη Κυβερνηση Ανω Μακεδονιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωρινη Μεταβατικη Κυβερνηση Ανω Μακεδονιας
    Επειδη ως Αρχαια Χωρα και ως Νεα Χωρα δεν εγεινε δημοψηφισμα εαν θελουμε ενωση με το Νεοελληνικο κρατος που επακολουθησε.
    Και την καταφορη αλλοιωση πληθυσμου και αποικισμου
    απο μερους του Νεοελληνικου κρατουσ να κρατα δια των οπλων και με την ανοχη ξενων προς εμασ μεγαλων ονομαστικα δυναμεων.
    Επειδη δεν εκριναν βαση διεθνους δικαιου, αλλα ιδιοτελων συμφεροντων οπου υπερισχειη η δυναμη παρακαμπτοντας πασα λογικη ενοια.
    Μας ειναι γνωστο οτι η Ελευθερια δεν χαριζεται γιαυτο θα συνεχισουμε το δυσκολο εργο της αναγνωρισεως μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή