Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ : Σε 10 τρις δολλάρια υπολογίζουν οι ΗΠΑ το πετρέλαιο και το αέριο της Ελλάδας. 38 δις μόνο ο χρυσός της Θράκης!


Από τον Νίκο Μαρινάκη

Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που “τάχα” πάει για φούντο…

1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα). Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.

2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι,
Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.

3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.

4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια
σημαντική τουριστική βιομηχανία.

5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν κάθε είδος πλοίου.

6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.

7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες 5οι στον κόσμο.

8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.

9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην Ε.Ε. σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι σε ψευδάργυρο, 1οι σε αλουμίνα.

10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εν τω μεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη, τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι –κρατηθείτε– 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΆΡΙΑ !) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.

Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις;



Δικό μας σχόλιο : Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε… τι πάνε να κάνουν στη χώρα οι Προδότες που έχουμε ψηφήσει για να μας κυβερνούν. Χθες κιόλας έπρεπε να τους έχουμε πετάξει στη θάλασσα και να έχει ξεβρομίσει ο τόπος από τα λαμόγια αυτά που κάθε μέρα σου πίνουν το αίμα και σου λένε ότι εσύ φταις για το χάλι της χώρας. Αυτοί που μας δημιούργησαν όλα αυτά τα προβλήματα και χρέωσαν τη χώρα με δισεκατομμύρια, έρχονται και σου λένε ότι θα σου λύσουν τα προβλήματά σου. Ξυπνάτε αδέλφια και τελειώστε τους τώρα γιατί οι άνθρωποι είναι ασταμάτητοι σε ότι αφορά την καταστροφή μας. Ξυπνάτε Έλληνεεεεεεεεεεεεες !!!

Related Posts :



1 σχόλιο:

  1. Φιλε αυτο το κειμενο ειναι λιγο φουσκωμενο και τα νουμερα ακομα περισσοτερο ! Η τουρκια π.χ. εχει 700 αεροσκαφη και 60000 κοσμο ενω η Ελληνικη Αεροπορια εχει 523 αεροσκαφη και 32000 κοσμο ! Η Τουρκια ειναι 6η στον ΚΟΣΜΟ σε ενοπλες δυναμεις, Εχει περισσοτερο στρατο απο οτι η Βρετανια και Γαλλια μαζι ! Ποιος μετραει ποσο καλη ειναι η αεροπορια; Μπορει οι πιλοτοι μας να αναχαιτηζουν τουρκικα στο Αιγαιο, αλλα οι Τουρκοι πιλοτοι παιρνουν μερος σε επιχειρησεις σε εμπολεμες ζωνες στα ανατολικα συνορα εδο και δεκαετιες. Πως συγκρινει καποιος αυτη την εμπειρια; Ο κος Μαρινακης που το εγραψε το αρθρο μαλλον δεν το εψαξε πολυ ... απλα αρχησε να γραφει "πατριωτικα" ελπιζοντας πως θα περασει στο ντουκου !!!!

    Αν οντως ειμαστε δευτεροι στις καταθεσεις στην Ελβετια λεει κατι για το πως δουλευει το κρατος και ο κοσμος στην Ελλαδα.

    Τα ναυπηγεια υπαρχουν ... αλλα τι παραγουν; Και αμαξωματα μπορει να φτιαχνονται ... αλλα ποτε και ποσα και με τι κοστος;

    Και τα νουμερα για φυσικο αεριο και πετρελαιο και χρυσο σε καθε αρθρο ειναι διαφορετικα !

    Η Ελλαδα παρηγαγε (2010) 1,500,000 τονους γαλακτος (επισημα στοιχεια απο Παναγιώτη Πεβερέτος, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας). Απο αυτα 700,000 ηταν αγελαδινο, οποτε απο αιγοπροβατα ηταν 800,000 τονοι.

    Κινα: 143,800,000 αρνια
    Ινδια: 99,300,000 αρνια
    Αυστραλια : 99,300,000 αρνια
    Νεα Ζηλανδια 60,000,000 αρνια
    Μ. Βρετανια 36,000,000 αρνια
    (Scotland 6.800,000 αρνια)

    Η Ελλαδα ειχε 10,500,000 αρνια το 1991 !!! και απο τοτε πεφτει 1% η παραγωγη καθε χρονο. Αν σκεφτεις τι γαλα πετανε οι παραγωγοι οταν δεν παιρνουν τα λεφτα που θελουν και ζητανε αποζημιωσεις ... η παραγωγη στην Ελλαδα ειναι πλεον ΑΣΗΜΑΝΤΗ.

    Ολοκληρη η ΕΕ παραγει 16% του παγκοσμιου προβειου γαλακτος, οποτε δεν ειναι δυνατον η Ελλαδα απο μονη της να ειναι δευτερη στο κοσμο. Αυτη η φραση ειναι ηλιθια απο μονη της και δειχνει πως ο συγγραφεας δεν εχει ιδεα απο νουμερα. Η αξιοπιστια του ειναι υπο του μηδενος φοβαμαι ...

    Κατι τετοια αρθρα ειναι ωραια για το ηθικο αλλα κανουν κακο για δυο λογους !

    1. Γιατι προωθουν λανθασμενη εικονα για την χωρα
    2. Γιατι κανουν τον κοσμο να πιστευει πως ολα θα πανε καλα, ενω ειναι προφανες πως αυτο δεν θα συμβει.

    Και κατι ακομα ... αν η Ελλαδα εχει τοσο ορυκτο πλουτο και δεν ξερει πως να τον εκμεταλλευτει, ας κανει οτι εκαναν οι Σαουδαραβες. Ας τον πουλησει και ας παιρνει ποσοστα ! Θα ειναι καλυτερο απο το απλα να χαλατε εκατομυρια σε ερευνες και δεκαετιες σε συζητησεις και να μην κανετε τιποτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή