Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Με 153 «ΝΑΙ» πέρασε το πολυνομοσχέδιο της Προδοτικής Δικομματικής Κυβέρνησης !


Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το πολυνομοσχέδιο το βράδυ της Δευτέρας, μετά και την ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε 15 άρθρα του.

Στην ονομαστική ψηφοφορία σχεδόν όλα τα άρθρα πέρασαν με 153 ψήφους (από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ).

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος, καταψήφισε το άρθρο 81 για τη δημοτική αστυνομία, καθώς και η απουσία του Απόστολου Κακλαμάνη.

Από την ψηφοφορία απουσίασαν επίσης ο Δημήτρης Κυριαζίδης από τη ΝΔ, ο οποίος βρισκόταν στη Δράμα, λόγω της κηδείας της μητέρας του.

Απών από την ψηφοφορία ήταν και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτης Κουβέλης. Η ΔΗΜ.ΑΡ. υπερψήφισε μόνο το άρθρο 14 (απαλλαγές εισοδήματος μισθωτών), ενώ οι βουλευτές του κόμματος Σπύρος Λυκούδης, Γρηγόρης Ψαριανός, Μαρία Γιαννακάκη και Μαρία Ρεπούση ψήφισαν και το άρθρο 30 (εναλλακτικός τρόπος υπολογισμού φορολογίας). Έτσι, το άρθρο 14 πέρασε με 168 ψήφους και το άρθρο 30 με 157.


Ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Χρήστος Αηδόνης από τη Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα υπερψήφισαν το άρθρο 14, το άρθρο 105 και το άρθρο 106 (τα δύο τελευταία άρθρα πέρασαν 155 ψήφους).



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου