Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

ΕΔΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΕΔΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ! Σαμαράς : Το Δ.Ν.Τ. θέλει τον κατώτατο μισθό να πέσει στα 300 ευρώ!


Στα τάρταρα τον κατώτατο μισθό θέλει το Δ.Ν.Τ. !


Πιο βαθιά… το μαχαίρι στο βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων ζητά η Κριστίν.

Παρότι το Δ.Ν.Τ. αναγνωρίζει ότι οι μειώσεις των μισθών δεν επέδρασαν θετικά στις τιμές των προϊόντων, λόγω του ότι οι επιχειρήσεις επιχείρησαν να τις μεταφράσουν σε κέρδη, η ηγεσία του επανέρχεται με πρόταση για να βυθίσει ακόμα περισσότερο τις αποδοχές των εργαζόμενων και όσων λαμβάνουν τον κατώτατο μισθό.

Συγκεκριμένα, σε νέα έκθεσή του για την Ευρωζώνη, που αναφέρεται στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στα κράτη-μέλη της και σχετική αναφορά για την Ελλάδα, το Ταμείο χαρακτηρίζει πρωτίστης σημασίας για τη χώρα μας την περαιτέρω ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, την ενίσχυση του ανταγωνισμού και τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος.


Ακόμα, το Δ.Ν.Τ. προτείνει τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών με δημοσιονομικά ουδέτερο τρόπο. Δεν μοιάζει πολύ μακριά η στιγμή στην Ελλάδα θα πληρώνεις για να δουλεύεις, πράγμα που για κάποιους «υπό δοκιμή» για μήνες συχνά «εργαζόμενους αποτελεί καταθλιπτική για όλους μας πραγματικότητα.
o xafies

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου