Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ : Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 6.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ !!!


Γράφει η Μαρία Τουφεξή

Η καταραμένη Εβραϊκή φυλή έχει αλώσει τα πλοκάμια της και ελέγχει όλο τον Πλανήτη Γή αυτήν την στιγμή!

Ελέγχει τις Ηγεσίες και τις Κυβερνήσεις ανά τον Κόσμο και προετοιμάζει τον ερχομό του Ψευτοχριστού δηλαδή του Αντιχρίστου!

Ήδη παρουσιάζουν φανερά πλέον το στέμα του και τη στολή του και ανακοινώνουν ότι έρχεται ο μέγας ειρηνοποιός του κόσμου τούτου !!!

Έχουν παντού τους ''πιστούς'' τους οι οποίοι είναι μασόνοι και σατανιστές, πιστεύουν στον εωσφόρο και μέσω αιρέσεων, μέσω σατανικών μηνυμάτων σε διαφημίσεις, σε τραγούδια, σε κιν/κες ταινίες, έχουν μολύνει πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού των ανθρώπων!

Έχει εξαπλωθεί και στην Χώρα μας δυστυχώς η Εβραϊκή σατανολατρεία!

Είναι γνωστό σε όλους μας πλέον, ότι υπάρχουν μασονικές στοές όπου γίνονται επικλήσεις στον εωσφόρο, μαύρη μαγεία μύηση στον σατανά και ανθρωποθυσίες!

Σε μία συγκέντρωση των Εβραίων σατανιστών στο Ναιρόμπι της Κένυα, όπου ''αρχηγός'' τους ήταν η Μαίρη Ακάτσα, αυτοονομαζόμενη ''πνευματική θεραπεύτρια'' και ανάμεσα σε 6.000 ανθρώπους, συνέβη το εξής !!!

Η Ακάτσα είπε ότι είδε ένα άστρο παράξενο στον ουρανό και ότι αυτό είναι μήνυμα !!!

Ότι θα παρουσιαστεί κάποιος πολύ σημαντικός καλεσμένος !!!

Πραγματικά σε λίγα λεπτά, ένας άνδρας με λευκό χιτώνα και μαύρη γενειάδα, εμφανίστηκε από το πουθενά !!!

Ήταν πανέμορφος κι ένα εκτυφλωτικό φώς υπήρχε πάνω από το κεφάλι του και όλο του το σώμα !!!

Τους είπε ότι είναι ο ''ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ'' !!!

Η Ακάτσα κλαίγοντας έλεγε ότι 20 ανάπηροι περπάτησαν και φώναζε !!! ''ΙΗΣΟΥ ΠΛΥΝΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ'', ενώ το πλήθος γονάτιζε και προσευχόταν κι αυτός αφού τους ''ευλόγησε'' άρχισε ξαφνικά να περπατά και να χάνεται στον ουρανό !!!

Το θηρίο της Αποκάλυψης, ο ψευτοπροφήτης ο έχων κέρατα, είναι Η Εβραϊκή φυλή που προετοιμάζει ήδη τον ερχομό του Αντιχρίστου του Α’ θηρίου που θα παρουσιαστεί ως ο αναμενόμενος ''ΜΕΣΣΙΑΣ'' για τους Εβραίους, ως ο ''ΙΜΑΜ ΜΑΧΔΙ'' για τους Μουσουλμάνους, ως ο 5ος ''ΒΟΥΔΑΣ'' για τους Βουδιστές, ή ως ο ''ΚΡΙΣΝΑ'' για τους Ινδουιστές !!!

Ο Αντίχριστος που αυτοαποκαλείται ''ΜΕΤΡΕΓΙΑ'' αναγνωρίζει ως δικά του όλα τα παραπάνω ονόματα !!!

Θα κάνει θαύματα μέχρι και νεκρούς θα ''αναστήσει'' και θα πλανηθούν πολλοί άνθρωποι!

Κανείς δεν θα γίνει δεκτός και δεν θα ζήσει αν δεν δεχτεί τον Αντίχριστο ως ''Θεό'' και δεν λάβει το σφράγισμα του θηρίου !!!


Το 666 !!!Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου