Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Η Ελληνική Αστυνομία "έφαγε" επιτέλους και τον Κόλα....


Νεκρός επιτέλους και ο Κόλα - Ψάχνουν τον συνεργό του
 
Νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών έπεσε τα ξημερώματα, μετά από άγρια συμπλοκή, στα βουνά του Σουλίου, ο Αλβανός κακοποιός Μαριάν Κόλα ενώ κατόρθωσε να ξεφύγει ο συνεργός του, Ιλίρ Κούπα. Η συμπλοκή με τους Αλβανούς κακοποιούς έγινε λίγο έξω από το χωριό Βροσύνα, στη συμβολή του Καλαμά με τον Ζαλογγοπόταμο.

Στο σημείο αυτό είχαν χαθεί τα ίχνη των δύο καταζητούμενων δραπετών πριν από 15 ημέρες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στον νεκρό Μαριάν Κόλα, πέραν από το Καλάσνικοφ, βρέθηκαν μία χειροβομβίδα στην τσέπη του και ένα σακίδιο με γεμιστήρες, χειροβομβίδες αλλά και μαγειρεμένα φαγητά. Η εμφάνισή του τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι δραπέτες δεν κρύβονταν στο δάσος αλλά είχαν βρει καταφύγιο σε κάποιο σπίτι.


Οι άνδρες των ΕΚΑΜ τους εντόπισαν μετά τις 4 τα ξημερώματα να κινούνται πεζή κοντά στο ποτάμι, έξω από το χωριό Βροσύνα προκειμένου να διαφύγουν στην Αλβανία.

Εδώ έπεσε νεκρός ο Κόλα



Ο νεκρός κακοποιός βρίσκεται ακόμα στο σημείο της εμπλοκής με τους αστυνομικούς ενώ αυτή την ώρα μεταβαίνει ο καθηγητης Ιατροδικαστικής κ. Βουγιουκλάκης.

Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Αλβανού δραπέτη Ιλίρ Κούπα, ο οποίος φέρεται να ήταν μαζί με τον Μαριάν Κόλα.

O Iλίρ Κούπα που καταζητείται


Το μπλόκο στην περιοχή της Νεράιδας : Οι περίπολοι και τα μπλόκα της αστυνομίας με στόχο τον εντοπισμό του κακοποιού Ιλίρ Κούπα, έχουν αναπτυχθεί στις περιοχές των Νομών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας, που συνορεύουν με την Βροσύνα.

Σύμφωνα με το 892.gr η κίνηση των οχημάτων στη παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας, έχει διακοπεί, μιας και οι αστυνομικοί δεν αφήνουν κανένα όχημα να κινηθεί στον δρόμο.

Από την πλευρά της Θεσπρωτίας, το τελευταίο μπλόκο των αστυνομικών έχει στηθεί στην περιοχή της Νεραίδας (Μενίνα) και από εκεί απαγορεύεται η κίνηση των οχημάτων προς Πλακωτή - Βροσύνα.

Η ίδια εικόνα και από την πλευρά των Ιωαννίνων, όπου έχει στηθεί μπλόκο στην περιοχή του πρώην Δήμου Μολοσσών, όπου και σταματά η διέλευση όλων των οχημάτων!

Ο Μαριόν Κόλα


Πριν από δύο εβδομάδες οι δύο Αλβανοί δραπέτες των φυλακών είχαν φθάσει μέχρι την περιοχή του Σουλίου, αφού προηγουμένως είχαν κλέψει τρία αυτοκίνητα. Όμως, δεν κατόρθωσαν να περάσουν στην Αλβανία, καθώς είχε στενέψει γύρω τους ο αστυνομικός κλοιός.

Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο πόδι και ένας αστυνομικός ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα.

Στο χειρουργείο ο αστυνομικός των ΕΚΑΜ
 Στο Νοσοκομείο των Ιωαννίνων μεταφέρθηκε ο αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της συμπλοκής με τους δύο Αλβανούς δραπέτες, που έγινε τα ξημερώματα.

Ο αστυνομικός, που ανήκει στην μονάδα των ΕΚΑΜ της Αθήνας, έχει τραυματιστεί στην κνήμη, την οποία στην κυριολεξία διαπέρασε η σφαίρα και εισάγεται στο χειρουργείο. Δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο για τη ζωή του.

Πηγή video: 892fm.blogspot.gr
Πληροφορίες: ΑΠΕ-epiruspost.gr-epirusgate.gr
real.gr
το είδαμε στο EFENPRESS

























Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου