Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013

Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ;


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

          Στην μακραίωνη Ιστορία της πατρίδος μας υπήρξαν πάρα πολλοί ήρωες, οι οποίοι θυσίασαν τη ζωή τους για τη σωτηρία του Έθνους μας, αλλά υπήρξαν και ορισμένοι δοσίλογοι-προδότες που δεν δίστασαν να «πουλήσουν» στον εχθρό την πατρίδα και το λαό της. Σήμερα, στις ημέρες μας, δυστυχώς έχουν εκλείψει οι ήρωες-πατριώτες και έχουν επιδημικά πολλαπλασιαστεί οι «Εφιάλτες» που ξεπουλούν την πατρίδα εν ονόματι της προσωρινής ευμάρειάς τους και της εκπλήρωσης των επίγειων φιλοδοξιών τους.

          Στο παρόν άρθρο, θα κάνω για άλλη μια φορά, αναφορά σε ένα νεογενίτσαρο Υπουργό της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε., τον νεοφιλελεύθερο εκφραστή του δόγματος Κίσινγκερ, Κωστή Χατζηδάκη. O βουλευτής Β΄Αθηνών της ΝΔ (υπουργός των κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή), όπως όλοι οι νεοφιλελεύθεροι-νεοταξίτες, επενδύει στην τρομοκρατία της έκφρασης, προκειμένου να κατατρομοκρατήσει τον Ελληνικό λαό. Αυτή τη θεωρία του δόγματος του σοκ ή της θεραπείας του σοκ που αποδίδεται στον  Αμερικανό, ουγγαροεβραϊκής καταγωγής, οικονομολόγο Μίλτον Φρίντμαν, χρησιμοποιεί σε όλες του τις εμφανίσεις ο Χατζηδάκης. 

Είναι υποστηρικτής, δηλαδή της θεωρίας: «η επιτυχία αυτής της πολιτικής βασίζεται στο γεγονός ότι ο φόβος και οι ενοχές για τα αποτελέσματα της κρίσης ή της καταστροφής κάνει τους πολίτες ανεκτικούς και απαθείς σε επαναλαμβανόμενες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις ακριβώς επειδή πιστεύουν ότι κάτι άλλο χειρότερο έρχεται». Έτσι, ο «υπερπατριώτης» Χατζηδάκης  συμμετέχοντας στις 19 Μαρτίου 2012 στην τηλεοπτική εκπομπή της Έλλης Στάη στο κρατικό κανάλι της ΝΕΤ, δήλωνε μεταξύ άλλων τραγικών, επικίνδυνων και συνάμα γραφικών: «…εάν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ και όπως φάνηκε και από την χθεσινή τοποθέτηση του Γιούνκερ, συζητήθηκε πάρα πολύ σοβαρά η Ελλάδα να φύγει από το ευρώ, θα είχαμε μια νέα Μικρασιατική καταστροφή. Η Ελλάδα θα έμενε χωρίς καύσιμα, χωρίς φάρμακα…».


          Αυτός λοιπόν, ο Υπουργός Ανάπτυξης, την περίοδο 2007-2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, διετέλεσε για πρώτη φορά στο εν λόγω Υπουργείο και η απορροφητικότητα των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, έφτασε τον Οκτώβριο του 2009 στο ….εξωπραγματικό ποσοστό του 2,93%. Έτσι, λοιπόν ο κ. Σαμαράς θέλοντας να επιβραβεύσει αυτή την τεράστια πολιτική «προσωπικότητα», του ανέθεσε εκ νέου το συγκεκριμένο Υπουργείο, με σκοπό να το «αναβαθμίσει». Όμως, η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ, έχει καθηλωθεί στο χαμηλό επίπεδο του περίπου 40%, και οι σκηνοθετημένες κακές θεατρικές παραστάσεις, για επιτάχυνση σημαντικών δημοσίων έργων, όπως η Ιόνια οδός, έχουν κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας, ενώ στις δυσλειτουργίες της κρατικής μηχανής, έχουν προστεθεί και φαινόμενα διαφθοράς υπαλλήλων οι οποίοι κατηγορούνται για εκβίαση και δωροδοκία.

          Ωστόσο, είπαμε πως ο Χατζηδάκης, ασπαζόμενος το νεοφιλελευθερισμό των Κίσινγκερ και Φρίντμαν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δυναστών μας τοκογλύφων, εις βάρος των συμφερόντων του Ελληνικού λαού και της πατρίδας μας. Δηλαδή, με απλά λόγια, είναι εχθρός του Έθνους μας και ως τέτοιον πρέπει οι Έλληνες να τον αντιμετωπίζουν. Ως ένα σύγχρονο «Εφιάλτη». Ως ένα σύγχρονο Ιούδα Ισκαριώτη. Ως ένα σύγχρονο Πήλιο Γούση. Η κολυμβήθρα του Σιλωάμ, το καθαρτήριο εισόδου όλων αυτών των νεοφιλελεύθερων-νεοταξιτών πολιτικών στην υπηρεσία της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και της συμμετοχής τους στην Παγκόσμια Κυβέρνηση, είναι η θητεία τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, από όπου παίρνουν το διαβατήριο εφαρμογής των όσων εκεί νουθετήθηκαν, για τα Κοινοβούλια των χωρών τους. Όπως, λοιπόν και ο Πρωθυπουργός της χώρας μετά την προδοσία στην παράταξή του, με επακόλουθο την πτώση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη το 1993, αφού βίωσε πολύχρονη πολιτική έρημο, επανήλθε στο πολιτικό προσκήνιο δια μέσω της Ευρωπαϊκής Βουλής, έτσι και ο Χατζηδάκης έδωσε τα διαπιστευτήριά του με επιτυχία, σ΄ αυτό το κολαστήριο αποφάσεων που πλήττουν τα Κράτη-Έθνη.

          Χαρακτηριστική η ανάρτηση του ισότοπου newpost.gr, που έγραψε με τίτλο: «Κ.Χατζηδάκης: Προπονημένος στη… συναίνεση : Έχοντας προπονηθεί αρκετά στα έδρανα της Ευρωβουλής όπου οι συγκλίσεις αποτελούν καθημερινή πρακτική, ο Κωστής Χατζηδάκης σκόραρε στο πεδίο της συναίνεσης για το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές. Παρά τις έντονες αντιδράσεις και το αδιέξοδο που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα, ο Υπουργός Ανάπτυξης επανήλθε με νέα πρόταση, που βρήκε σύμφωνο και το ΠΑΣΟΚ και το ζήτημα προχώρησε».

          Είναι σαφές λοιπόν, πως πίσω από κάθε πολιτική που αποσκοπεί στην αποκοπή του ομφάλιου λώρου του Έθνους που είναι η Ορθοδοξία, βρίσκεται αυτός ο νεοταξίτης-νεοφιλελεύθερος Χατζηδάκης. Γι΄ αυτό επέφερε αυτό το δολοφονικό κτύπημα στην Ορθοδοξία, με την απόφαση λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές, αγνοώντας πως το Σύνταγμά μας ρητώς αναφέρει πως, η κρατούσα θρησκεία στην πατρίδα μας είναι η Ορθοδοξία και η Κυριακή είναι η ημέρα συμμετοχής του Ορθόδοξου Ελληνικού λαού στην λατρεία και δοξολογία του Τριαδικού Θεού μας. Συνεπώς, ο μοναδικός λόγος εφαρμογής της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές είναι η απομάκρυνση του λαού μας από τις εκκλησίες και όχι η αναθέρμανση της αγοράς, σε εποχή μνημονίων, όπου η τεράστια ύφεση και η ανεργία μαστίζουν την Ελλάδα. Βεβαίως, ο Χατζηδάκης πρωτοστάτησε και στην πτώση των πομπών εκπομπής της κρατικής τηλεοράσεως, που εκτός όλων των άλλων δεινών που επέφερε αυτή η φασιστική απόφαση, επιπρόσθετα απαγόρεψε στον λαό μας την παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας κάθε Κυριακή. Και δυστυχώς, αυτές τις δύσκολες ώρες για το Έθνος μας, η Εκκλησία μας στερείται εκείνης της Κεφαλής που θα ξεσήκωνε τον λαό μας ενάντια στη ΝΤΠ. Απτό παράδειγμα, η απογοητευτική εμφάνιση, προχθές (15/7/2013) του Μητροπολίτου Άνθιμου στον SKAΪ, ο οποίος ερωτώμενος για τα δυο παραπάνω μείζονα για την Ορθοδοξία ζητήματα, πολιτικολογούσε, αντί να χρησιμοποιήσει τον πύρινο και καυστικό λόγο που είχαν διαχρονικά οι πραγματικοί εκπρόσωποι της Εκκλησίας του Κυρίου μας.

          Κλείνοντας, θα ήταν χρήσιμο να σας παραθέσω μερικά από τα «κατορθώματα» του Χατζηδάκη κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ευρωβουλή, τα οποία και του έδωσαν «το διαβατήριο» ικανοποιήσεως των φιλοδοξιών του με την παράλληλη καταστροφή της πατρίδας μας. Από εκεί και μετά, τα συμπεράσματα δικά σας! Ο κ. Χατζηδάκης, είναι Έλληνας, είναι Χριστιανός Ορθόδοξος; Τι είναι τέλος πάντων και ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετεί;
·       Υπερψήφισε την τροπολογία αρ. 7 της εκθέσεως Ιθκέρδο Ρόχο που αναφέρει πως «δεν πρέπει το θρήσκευμα να αποτελεί στοιχείο ταυτότητας», όπως επίσης, υπερψήφισε την τροπολογία 9, η οποία υπαγορεύει «τον διαχωρισμό Εκκλησίας και Κράτους». Μετά από λίγους μήνες καταργήθηκε η αναγραφή του Θρησκεύματος από τις ταυτότητες των Ελλήνων.
·       Υπερψήφισε την απελευθέρωση των λιμενικών υπηρεσιών και την απασχόληση ανειδίκευτων εργατών στα λιμάνια, παρά την αντίθετη άποψη του κόμματός του (ΝΔ).
·       Υπερψήφισε, τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις και το «ευρωφακέλωμα».
·       Υπερψήφισε, την έκθεση Φαγιό «για περιορισμό της χρήσης κάποιων επίσημων γλωσσών της ΕΕ», με ενδεχόμενο να αποκλειστεί και η Ελληνική γλώσσα.
·       Υπερψήφισε, όπως σύσσωμη η ομάδα Ευρωβουλευτών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ, «τη χρηματοδότηση των Τουρκοκυπρίων από την ΕΕ», με αποτέλεσμα την εδραίωση του ψευδοκράτους στη Μεγαλόνησο.
·       Καταψήφισε (μαζί με τον Παπαδημούλη) την «άμεση παύση από μέρους της Τουρκίας της αμφισβήτησης των διεθνών αναγνωρισμένων συνόρων της ΕΕ». 

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου