Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΚΑΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ


Σύντροφοι,

Είμαι και εγώ ένας από εσάς τις χιλιάδες που ονειρευόμασταν "ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ", πίστεψα ότι έπρεπε να αγωνιστώ μαζί με τον υπόλοιπο λαό για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ -ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Έτσι συστρατεύτηκα μαζί με τους εργάτες, αγρότες, φοιτητές, υπαλλήλους δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και με επαγγελματίες, με τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…

Το 1984 εντάχθηκα στην ΠΑΜΚ, το 1987 στην εργαζόμενη νεολαία και μετά στο ΠΑΣΟΚ, σε όλα αυτά τα χρόνια έζησα έντονα συναισθήματα (χαρά, λύπη, δικαίωση, απογοήτευση).


Όμως δεν μετανιώνω ήταν εντυπωσιακό το "ΤΑΞΙΔΙ", δυστυχώς δεν βρήκα ακόμα την "ΙΘΑΚΗ". Αυτό όμως δεν με απογοητεύει, αντίθετα μου δίνει κουράγιο να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την ανασύσταση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που πλέον δεν μπορεί να εκφραστεί μέσα από το σημερινό ΠΑΣΟΚ.

Δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ σήμερα έχει μετατραπεί σε συνιστώσα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και καθημερινά προσπαθεί να δικαιώσει πολιτικές δήθεν καινούριες αλλά είναι γνωστές σε εμάς από πάρα πολύ παλιά όταν επίσημα στην χώρα μας υπήρχαν κολίγοι και κοτζαμπάσηδες.

Αυτό δεν είναι το ΠΑΣΟΚ που ξέραμε :

* Όταν τις βασικές υποδομές της χώρας (λιμάνια, ΟΤΕ) της ξεπουλάει ή συναινεί να ξεπουληθούν σε αλλοδαπές δημόσιες εταιρείες. Δυστυχώς θα έχουμε και συνέχεια.

* Όταν καταργεί εργασιακά δικαιώματα (8ωρο, ΣΣΕ, κα)

* Όταν διαλύει το Εθνικό Σύστημα Υγείας

* Όταν καταστρέφει την παιδεία και θα δίνει το δικαίωμα μόνο στους "έχοντες " να μορφώνονται

* Όταν διαλύει την παραγωγική δομή της οικονομίας (καταστρέφει την μικρή και μεσαία επιχείρηση, καταρρακώνει την αγροτική παραγωγή)

* Όταν έχει αναγάγει σε επιστήμη τον κοινωνικό αυτοματισμό

* Όταν καταργεί την Δημοκρατία και το Σύνταγμα (πράξεις νομοθετικού περιεχομένου)

Για τους παραπάνω λόγους δεν μπορώ να βρίσκομαι ενταγμένος στο σημερινό ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορώ να είμαι σε έναν πολιτικό φορέα που δήθεν " ΣΩΖΕΙ" την χώρα ενώ στην ουσία την " ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ", ενώ από τον ΛΑΟ έχει στερήσει την πιο σημαντική αξία ακόμα και από την ΖΩΗ του, την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ του.

Οι αρχές της 3ης του ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ πρέπει να συνεχίσουν να μας εμπνέουν και είναι αναγκαίες όσο ποτέ, τουλάχιστον από την μεταπολίτευση και μετά.


ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΚΑΛΑΚΗΣ
Πρόεδρος Σ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου