Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013

Διαβάστε τι πραγματικά συμβαίνει στην Αίγυπτο ! Πραγματική μαρτυρία Αιγυπτίας !


Μιλήσαμε με Αιγύπτια κάτοικο της Αλεξάνδρειας, για να πάρουμε μία πλήρη εικόνα, τι έχει οδηγήσει 30 εκατομμύρια Αιγύπτιους στους δρόμους, εναντίον του Προέδρου Μόρσι.

Επιγραμματικά, το καθεστώς Μόρσι που ήρθε για να φέρει την Δημοκρατία στην Αίγυπτο, τρομοκρατεί τον πληθυσμό που στην πλειοψηφία του δεν ανήκει στην Ισλαμιστική Μουσουλμανική αδελφότητα, όπως και τις θρησκευτικές μειονότητες μουσουλμάνων και χριστιανών.

Μάλιστα, ο Μόρσι κατηγορείται για κινήσεις εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας της Αιγύπτου, και όχι άδικα.
Όπως μας αναφέρει η φίλη μας, ο Μόρσι εξελέγη Πρόεδρος της Αιγύπτου, υπό συγκεκριμένες συνθήκες. δίνοντας εγγυήσεις και υποσχέσεις σε όλα τα κοσμικά κόμματα (Αριστερούς, Φιλελεύθερους, κτλ) ότι θα διατηρήσει την υπάρχουσα ταυτότητα της Αιγύπτου, και δεν θα την μετατρέψει σε μία θεοκρατική χώρα. 

Υποσχέθηκε, ότι όλες οι αντιμαχόμενες παρατάξεις της χώρας θα πρέπει να εκπροσωπούνται στην επιτροπή της έκδοσης του συντάγματος ...Μία κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, αποτελούμενη από όλα τα κόμματα. Γρήγορα πήρε πίσω τις υποσχέσεις του, και στην επιτροπή συντάγματος έδωσε τις θέσεις στην Ισλαμική Αδελφότητα, δηλαδή το κόμμα του, αρχίζοντας να δρα φασιστικά, προς τους αντιπάλους του!


Και πάμε, σε αυτά που αποκρύπτονται από όλα τα ΜΜΕ, και τις καταγγελίες των διαδηλωτών, ότι ο Μόρσι υπονομεύει την εθνική ασφάλεια, και ακεραιότητα της Αιγύπτου.


Καταρχάς, ο Μόρσι συζητάει  με την Αιθιοπία για παραχώρηση περισσότερου νερού από τον Νείλο, την ίδια στιγμή που πολλές περιοχές της Αιγύπτου εμφανίζουν σοβαρό πρόβλημα με το νερό.

Το σημαντικότερο, όμως ζήτημα που αντιμετώπισαν ήταν η πρόθεση του Μόρσι, να δώσει σχεδόν αποκλειστικά δικαιώματα εκμετάλλευσης  στην διώρυγα του Σουέζ στο Κατάρ!

Για μία διώρυγα που τόσο σκληρά πάλεψαν οι Αιγύπτιοι στο παρελθόν για να την εθνικοποιήσουν και να την πάρουν από τους αποικιοκράτες, ο Ισλαμιστής Μόρσι φαινόταν να την παραδίδει στο Κατάρ, και στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως καταγγέλλει η φίλη μας. Μάλιστα οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι, προωθούσαν μέσω του Κατάρ, την δημιουργία στην διώρυγα μία "ανεξάρτητης ζώνης", με δικούς της νόμους.

Τέλος, αν και Ισλαμιστής, φαινόταν να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ισραήλ, αφού ο Μόρσι συζήταγε με την Χαμάς, την μετακίνηση του παλαιστινιακού πληθυσμού της Ζώνης της Γάζας, στην χερσόνησο του Σινά, ως ένα ξεχωριστό κράτος, αφήνοντας σε ησυχία έτσι και το Ισραήλ.

Η Χερσόνησος του Σινά, ως γνωστόν ανήκει στην Αίγυπτο, μέχρι σήμερα!.

Οι πρακτικές τους, εξαγρίωσαν και παραδοσιακούς συμμάχους της Αδελφότητας, όπως οι μουσουλμάνοι Σαλαφιστές. Τους προηγούμενες μήνες, ως αντίδραση, ξεκίνησε πρωτοβουλία για να μαζευτούν υπογραφές πολιτών εναντίον του Μόρσι, και μαζεύτηκαν 26 εκ. υπογραφές.Οι υπογράφοντες ζητούσαν την παραίτηση της κυβέρνησης, να αλλάξει το Σύνταγμα όπως είχε υποσχεθεί, και να κάνει μεταρρυθμίσεις υπέρ του λαού. Το νούμερο είναι τεράστιο, αν σκεφθεί κάποιος ότι μιλάμε για μία χώρα περίπου 90 εκ., με 48 εκ. να έχουν δικαίωμα ψήφου, και στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν 28 εκ Αιγύπτιοι, 10 εκ από τους οποίους ψήφισαν τον Μόρσι!

Η φίλη μας ενημερώνει, ότι ο Μόρσι εγκατέλειψε τους πολίτες όλο αυτό το διάστημα, και σε πολύ βασικά πράγματα. Πολυήμερες διακοπές ρεύματος και παροχής γκαζιού σημειώνονται σε όλες τις επαρχίες της χώρας. Ακόμα και διακοπές νερού, για ολόκληρες μέρες, με το Κράτος να απουσιάζει παντελώς. 

Επίσης,  ενέργειες για εγκαθίδρυση ισλαμιστικού κράτους, είχαν αρχίσει με απειλές και διώξεις εναντίων μειονοτήτων. Εδώ να σημειώσουμε, ότι όταν εννοούμε μειονότητες, δεν αναφερόμαστε μόνο στους Χριστιανούς Κόπτες ή Καθολικούς. Ο Μόρσι, και η Μουσουλμανική αδελφότητα, θεωρούσαν πάντα την μεγάλη μειονότητα του Σηίτών Μουσουλμάνων, πολίτες Β κατηγορίας. Οπαδοί του Μόρσι, δολοφόνησαν 4 Σηίτες μουσουλμάνους, πριν λίγες μέρες, χωρίς λόγο, απλά γιατί ήταν Σιήτες. Ενώ σε επεισόδια τελευταίων ημερών, Μουσουλμάνοι και Κόπτες Χριστιανοί δολοφονήθηκαν από μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας


Έτσι οι διαδηλωτές, κάλεσαν τον κόσμο να κατέβει για διαμαρτυρία στις 30 Ιουνίου. Η απάντηση του Μόρσι, σκληρή και άμεση. Στις 28 Ιουνίου, διατάζει παραστρατιωτικές ομάδες, να βρουν και να σκοτώσουν τους ηγέτες των διαδηλωτών, και αρχίζουν οι φόνοι. Ο κόσμος, και μετά από αυτό, απαιτεί την παραίτηση του φασίστα Προέδρου Μόρσι, και άμεση προκήρυξη νέων προεδρικών εκλογών. Εκτιμήσεις μιλάνε για 33 εκ. διαδηλωτών, αυτές τις μέρες, που ζητάνε την παραίτηση Μόρσι, και διαδηλωτές από όλα τα θρησκευτικά δόγματα Μουσουλμάνων,Χριστιανών και αθεϊστών (ναι υπάρχουν επίσημα και αυτοί). Ενώ οι οπαδοί του Μόρσι, ελάχιστοι σε αριθμό σε σχέση με τους διαδηλωτές, δρουν με φόνους, στις γειτονιές του Καΐρου!

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου