Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ «ΝΕΑ» ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ
ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΙΚΟΥ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

«ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΜΙΑΣ «ΝΕΑΣ» ΕΡΤ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ Η Ν.Δ.»

Αποχώρησε από τη συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής για την ΕΡΤ, ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης ΜΜΕ των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Ήταν μία αντίδραση διαμαρτυρίας έναντι του καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου, συντάκτη του νομοσχεδίου για την νέα ΕΡΤ, λόγω της απαξιωτικών αναφορών του για το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Μετά την αποχώρησή του από την αίθουσα της Γερουσίας, ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει ορισθεί Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, έκανε την εξής δήλωση :

«Ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για το νομοσχέδιο της ΕΡΤ, αναγκάσθηκα να αποχωρήσω από τη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα απαξιωτικά ανέφερε ο Καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος για τη Βουλή των Ελλήνων.

Ο κ. Αλιβιζάτος, είναι ο καθηγητής ο οποίος πήρε «παραγγελιά» από την κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου για την εκπόνηση ενός νομοσχεδίου για μία κάποια «καινούργια» ΕΡΤ και που το έβγαλε από τη ναφθαλίνη η ΝΔ και το φέρνει για ψήφιση.

Στην πεντάλεπτη εισήγησή του, στη σημερινή ακρόαση των Φορέων που εκλήθησαν στην Επιτροπή, μεταξύ των οποίων και ο κ. Αλιβιζάτος, μας είπε ότι το νομοσχέδιο σταματά την εμπλοκή της ΕΡΤ με κυβερνήσεις, κόμματα και Βουλή.

Του αντέταξα ότι δεν μπορεί να απαξιώνει και να ακυρώνει το ρόλο της Βουλής, διότι η Βουλή είτε μέσω του Κοινοβουλευτικού ελέγχου είτε μέσω των Επιτροπών της, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ασκεί εποπτεία και ελέγχει την κάθε λειτουργία του Δημοσίου και των πάσης φύσεως φορέων της.

Στην δευτερολογία ο κ. Αλιβιζάτος επέμεινε στην άποψή του, παρά τη διαμαρτυρία μου. Οπότε και αναγκάσθηκα να αποχωρήσω από την αίθουσα.

Πληροφορήθηκα ότι ο συνάδελφος Βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης, όταν στα επόμενα λεπτά πήρε τον λόγο, έδωσε στον κ. Καθηγητή πληρωμένες απαντήσεις.


Θα διαβάσω τα πρακτικά. Προκαταβολικά τον ευχαριστώ».

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου