Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΗΜΕΝΣ Α.Ε.


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ                           Μαρούσι, 28.06.2013          ΤΗΣ ΣΗΜΕΝΣ Α.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση της εταιρείας που οδήγησε στην ανεργία και άλλους συναδέλφους μας (IC BT CPS, I CS, KINTEC) στα πλαίσια του προγράμματος 2014, ένα πρόγραμμα εξόντωσής μας, ένα πλάνο μαζικών απολύσεων.

Καταγγέλλουμε την εταιρεία που δε δίστασε να ανακοινώσει δια τηλεφώνου απόλυση σε συνάδελφο, εργαζόμενο στα γραφεία της Θεσσαλονίκης.

Αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλες απολύσεις εντός των επόμενων ημερών, των επόμενων μηνών κι όλες αυτές έρχονται να προστεθούν στις δεκάδες που έχουν σημειωθεί το προηγούμενο διάστημα.

Ας μην τρέφουμε αυταπάτες, η κατάσταση θα επιδεινωθεί, γι’ αυτό πρέπει να εναντιωθούμε στην πολιτική που μας θεωρεί «κόστος».

Οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι κανένα πακέτο απόλυσης δε μας εξασφαλίζει και ιδιαίτερα  σήμερα που η αφαίρεση των ανθρωπίνων κι εργασιακών δικαιωμάτων μας είναι πλέον ανεξέλεγκτη.

Το επόμενο διάστημα θα πάρουμε πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση.

Είμαστε εδώ, δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στο πλευρό των απολυμένων συναδέλφων μας και σας καλούμε όλους στον αγώνα για να βάλουμε φραγή στα σχέδια της εργοδοσίας και να διεκδικήσουμε :

     · Καμία περαιτέρω απόλυση, που ουσιαστικά οδηγεί στην αποδυνάμωση της εταιρείας.
     · Επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων συναδέλφων.
     · Πρόσληψη των συναδέλφων που εργάζονται στην εταιρεία με ευέλικτες μορφές εργασίας.
     · Πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα για όλους.

Συνάδελφοι,

Να υπενθυμίσουμε ότι μόνο οι αγώνες των εργαζομένων για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους φέρνουν αποτελέσματα.

Η συσπείρωση γύρω από το Σωματείο και η οργάνωσή μας είναι καθήκον όλων μας.

για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                   Η Γραμματέας

Ε. Γκούφα                                      Α. Μακρή

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου