Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013

Σαμαράς : Δεν θα κληρονομήσουμε στα παιδιά μας την Ελλάδα που τους διώχνει

Antonis-Samaras-Synedrio-ND

Το περιεχόμενο της Νέας Ελλάδας που οραματίζεται, τον εθνικό στόχο της υπέρβασης της σημερινής κρίσης, και τη διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών ώστε η Ελλάδα που έρχεται, με χρονικό όραμα και το 2021, να μην έχει καμία σχέση και να μην κουβαλάει τις παθογένειες και τις στρεβλώσεις της Ελλάδας που έφτασε στο χείλος του γκρεμού, παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς με τη σημερινή ομιλία του στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθούν τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα της ομιλίας του Πρωθυπουργού : (με κόκκινα γράμματα είναι τα δικά μας σχόλια)


“Εμάς μας ενώνει η αγάπη για την πατρίδα. Αγώνας για να ενώσουμε την Ελλάδα και τους Έλληνες.
(αγάπη για την πατρίδα κατά το Σαμαρά σημαίνει το ξεπούλημα της χώρας μέσω των μνημονίων)

Δεν θα αφήσουμε κληρονομιά στα παιδιά μας την Ελλάδα που τους διώχνει. Αφήνουμε στους άλλους μιζέρια και μίσος.
(τα παιδιά που έχει είδη διώξει αυτός και ο ΓΑΠ μάλλον θα λέει αλλά και αυτά που είναι έτοιμα να φύγουν γιατί δεν τους προσφέρουν τίποτα απολύτως οι κυβερνήσεις τους)

Απευθύνω προσκλητήριο για την ενότητα της Κεντροδεξιάς, αλλά παράλληλα ανοίξτε τις πόρτες και τις καρδιές σας σε κάθε Έλληνα.
(τώρα που αρχίζουν να στενεύουν τα περιθώρια θυμήθηκε την κεντροδεξιά και ζητά να τον στηρίξουν)

Κρατάμε τη σημαία ψηλά, όταν οι άλλοι την καίνε. Κρατάμε την Ελλάδα ψηλά.
(ωραίο κράτημα της Ελλάδας και της σημαία μας κάνεις με το ξεπούλημα στους κολλητούς σου)

Η σημαία μας είναι ένα ιερό σύμβολο, πατρίδας, ενότητας και αγώνων ελευθερίας. Δεν είναι ένα πανί, όπως ειπώθηκε κάποτε.
(μεγάλος πατριώτης ρε παιδιά ο άνθρωπος. Μεγάλος πατριώτης μας βγήκε ξαφνικά. Αυτός θα ξεπεράσει και τους αγωνιστές του 1821 σε λίγο)

Προσκλητήριο σε όσους ήταν μαζί μας και κάποια στιγμή απομακρύνθηκαν. Και σε όλους τους Έλληνες. Σε όσους δεν ήταν ποτέ μαζί μας.
(άρχισε να μοιράζει προσκλήσεις μπας και τη σκαπουλάρει άλλη μια φορά)

Εμείς αποδείξαμε ότι, αν χρειαστεί, για να κάνουμε το άλμα, σπάμε και αβγά.
(σπάσατε αυγά στην πλάτη του Ελληνικού λαού. Όταν θα έρθει η ώρα θα δεις το λαό να σπάει τις πλάτες σας και όχι αυγά)

Δεν αρκεί να έχεις όραμα. Πρέπει και να έχεις και σχέδιο. Και το όραμά σου να πατάει στη γη. Αποδείξαμε ότι έχουμε και σχέδιο.
(το ότι και εσύ και ο ΓΑΠ είχατε σχέδιο για να διαλύσετε την Ελλάδα αυτό το έχουμε καταλάβει. Το ότι είχατε και όραμα για να το κάνετε τώρα το μάθαμε)

Δεν έχουν πολιτική, μιζέρια έχουν. Και κάνουν τη μιζέρια τους πολιτική. Και παριστάνουν τους προοδευτικούς.
(ενώ εσύ ως έντιμος πατριώτης σώζεις τη χώρα)

Υπάρχει και η μιζέρια, η εσωστρέφεια, που κρατούν την Ελλάδα στο χθες.
(εσύ όμως θέλεις να πας την Ελλάδα στο αύριο, χωρίς αύριο όμως)

Οι Έλληνες μας ζητούν να τα αλλάξουμε όλα. Να κάνουμε το άλμα της Ελλάδας προς το αύριο.
(ίσος το κατάλαβες λάθος. Οι Έλληνες σας ζητούν να πάρετε δρόμο και να κάνετε το άλμα προς την έξοδο και όχι να συνεχίσετε το ξεπούλημα και την φτωχοποίησή τους)

Η αντίθεση Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο ξεπεράστηκε. Να βγούμε από τα Μνημόνια. Να μην έχουμε ανάγκη από δανεικά. Να νικήσουμε την ανεργία.
(να νικήσεις την ανεργία του 30% και βάλε; Εσύ δεν είσαι ένας από αυτούς που με τα μνημόνιά σας κλείνετε τη μία επιχείρηση μετά την άλλη και πετάτε στο δρόμο χιλιάδες Έλληνες εργαζόμενους; Εσύ και οι φίλοι σου δεν θα απολύσετε χιλιάδες Δημοσίους Υπαλλήλους; Ποια ανεργία θα νικήσεις;)

Αντίπαλοί μας είναι οι κάθε είδους ακραίοι, οι φανατικοί του χθες. Εμείς παλεύουμε για το αύριο, και αυτό είναι το πλεονέκτημά μας.
(ακραίος και φανατικός είσαι εσύ και τα λαμόγια που συγκυβερνάτε και με τόσο φανατισμό υπογράφετε το ένα μνημόνιο μετά το άλλο. Με αυτά που κάνετε από το 2009 και μετά ΔΕΝ υπάρχει αύριο για τη χώρα)

Νέα Ελλάδα είναι να αλλάξουμε όσα δεν τολμούσαμε καν να ακουμπίσουμε.
(ενώ τώρα που μένει χιλιάδες κόσμος στο δρόμο νομίζεις ότι κάνεις αλλαγές)

Η Νέα Ελλάδα δεν είναι κομματική αλλά εθνική επιλογή. Την έχουμε ήδη αποφασίσει οι Έλληνες. Είναι όσα θέλουμε να γίνουν για τον τόπο.
(Την έχετε αποφασίσει «οι Έλληνες της συμμορίας σου» γιατί εμείς οι Έλληνες δεν συναινέσαμε ΠΟΤΕ στο ξεπούλημα που κάνετε)

Η παράταξή μας ανανεώνεται και διευρύνεται. Μπαίνει μπροστά για να τα αλλάξουμε όλα στη χώρα. Να αφήσουμε πίσω μας το χθες.
(το χθές μπορεί να το αφήσετε πίσω σας αλλά το αύριο που σας περιμένει να δεις πως θα είναι)

Η μάχη για τη Νέα Ελλάδα έχει ξεκινήσει και θα την κερδίσουμε”.
(κάλεσμα στο Λοβέρδο κάνει αφού έχουν τις ίδιες μνημονιακές ιδέες με το να λέει συνέχεια για τη Νέα Ελλάδα ή διαφήμηση; Μάλλον μπέρδεψε τα συνέδρια)

Αναλυτικά, το κείμενο της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά :

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη σας… Εσείς αποδειχθήκατε τα μεγάλα στηρίγματα της Πατρίδας στους αγώνες που πέρασαν κι είστε αληθινή Ελπίδα του τόπου, στους αγώνες που έρχονται. Γιατί η μάχη για τη Νέα Ελλάδα ήδη έχει αρχίσει. Και είμαστε εδώ για να το πούμε και στους άλλους. Θα την κερδίσουμε μέχρι το τέλος. Μόνο που τώρα μας στηρίζουν όλοι οι Έλληνες που θέλουν να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση και να αλλάξουν το μέλλον και τη μοίρα του Τόπου μας.

Σήμερα δεν είναι το τέλος ενός ακόμα Συνεδρίου της Παράταξής μας. Σήμερα είναι πραγματικά η αρχή μιας νέας εποχής. Για την Παράταξη. Αλλά και για τη Xώρα… Και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου μας και ειδικά τον Πρόεδρο της, τον Φίλιππο Ταυρή, για την πραγματικά σπουδαία δουλειά που έκαναν. Να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν, μόχθησαν, όσους έτρεξαν. Και, βέβαια, πάνω από όλα τα υπέροχα παιδιά της Νεολαίας μας, της ΟΝΝΕΔ! Αληθινοί μπροστάρηδες σε δύσκολους αγώνες, κάθε φορά το μεγάλο στήριγμα σε όλες τις δύσκολες στιγμές, πρωταγωνιστές πια και στους αγώνες των ιδεών μας…

Σας έλεγα προχθές ότι η μεγάλη παράταξή μας, η Νέα Δημοκρατία, στάθηκε όρθια όταν κατέρρευσαν τα πάντα. Ξέρετε γιατί συνέβη αυτό; Γιατί οι ιδέες μας εκφράζουν τον καλύτερο εαυτό του Έλληνα. Γιατί οι ιδέες μας σήμερα δικαιώνονται στην Ελλάδα, όπως δικαιώθηκαν, εδώ και χρόνια, σε ολόκληρο τον κόσμο. Και για ένα λόγο ακόμα, πολύ σημαντικό: Γιατί οι ιδέες μας έχουν ως σημαιοφόρους αυτά τα υπέροχα παιδιά της ΟΝΝΕΔ! Σας καμαρώνουμε και είμαστε υπερήφανοι για σας!

Η Παράταξή μας ανανεώνεται, πλαταίνει και διευρύνεται! Και μ’ όσα ψηφίσαμε χθες και θα ψηφίσουμε σήμερα, η Παράταξή μας μπαίνει μπροστά, πιο ενωμένη από ποτέ, για να τα αλλάξουμε όλα. Σε μια Χώρα που αυτό ακριβώς χρειάζεται: Να αφήσει πίσω της το χθες, οριστικά.

Ασφαλώς έχουμε πολλά και κρίσιμα κομματικά καθήκοντα μπροστά μας. Να ανανεώσουμε τα κομματικά όργανα. Να αναβαθμίσουμε τις κομματικές οργανώσεις, τη σχέση τους με την κοινωνία. Αλλά έχουμε κι ένα μεγάλο Εθνικό καθήκον. Να δώσουμε τη μάχη για την Αναγέννηση αυτού του Τόπου. Να παλέψουμε για τη Νέα Ελλάδα!

Προχθές απηύθυνα από το βήμα αυτό, ένα προσκλητήριο σε όλους! Γιατί – το ξαναλέω – η Νέα Ελλάδα δεν είναι μια κομματική απλή επιλογή. Είναι μια ανάγκη Εθνική. Πριν την αποφασίσουμε εμείς, εδώ μέσα, την έχουν αποφασίσει, μέσα στις καρδιές τους, εκατομμύρια Έλληνες.

Τι είναι η Νέα Ελλάδα; Είναι όλα αυτά που θέλαμε και δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσαν να γίνουν για τον τόπο μας… Τώρα θα γίνουν! Είναι όλα εκείνα που τα νιώθαμε, αλλά δεν τολμούσαμε να τα πούμε. Τώρα τα διακηρύσσουμε και τα κάνουμε πράξη. Νέα Ελλάδα είναι να αλλάξουμε όσα μας πλήγωναν αλλά δεν τολμούσαμε να τα ακουμπήσουμε… Τώρα τολμάμε! Και βάζουμε στη θέση τους όσα μας κάνουν υπερήφανους.

Σήμερα η Παράταξή μας έχει δίπλα της πολλούς που παλαιότερα απομακρύνθηκαν. Ή που πάντοτε στάθηκαν μακριά της… Και τώρα καταλαβαίνουν ότι η Νέα Ελλάδα είναι και το δικό τους στοίχημα. Αφορά και το δικό τους μέλλον. Πρέπει λοιπόν, ο καθένας, η καθεμιά μας να αφουγκραστεί την κοινωνία. Να ανοίξουμε τις καρδιές μας, να νιώσουμε την αγωνία όλων εκείνων που σήμερα στηρίζονται σε μας. Να ανοίξουμε τις οργανώσεις. Ναι, να υποδεχθούμε όλους αυτούς που σήμερα θα ήθελαν να αγωνιστούν μαζί μας. Και να βρούμε κάθε τρόπο να πλησιάσουμε εκείνους που διστάζουν ακόμα να ενταχθούν αλλά που δεν έχουν κανένα δισταγμό να συμπαραταχθούν μαζί μας. Δεν περισσεύει κανένας.

Και βέβαια, όπως κάθε μεγάλος αγώνας, ο αγώνας αυτός έχει και αντιπάλους! Κι οι αντίπαλοί μας είναι τριών ειδών: Πρώτον, όσοι είναι κολλημένοι στα ιδεολογήματα του χθες. Δεύτερον, όσοι θέλουν να προστατέψουν εκείνα ακριβώς που εμείς θέλουμε να αλλάξουμε. Και τρίτον, οι αθεράπευτα λαϊκιστές: όσοι, δηλαδή, κερδοσκοπούν πάνω στις δοκιμασίες του λαού μας, όσοι βάζουν στοίχημα για την αποτυχία της Χώρας μας, όσοι κηρύσσουν το μίσος, την ώρα που απαιτείται Ενότητα. Αυτοί είναι οι αντίπαλοί μας. Οι κάθε είδους ακραίοι. Οι φανατικοί του χθες. Αλλά εμείς παλεύουμε για το Αύριο. Κι αυτό είναι το δικό μας, το μεγάλο πλεονέκτημα.

Πάρτε ένα παράδειγμα: η αντίθεση Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο ξεπεράστηκε οριστικά! Το πρώτο Μνημόνιο ήταν πράγματι λάθος. Το είπαμε πρώτοι! Και ήμασταν μόνοι μας τότε… Αποδείχθηκε ότι είχαμε δίκιο. Τώρα παλεύουμε για να βγούμε από τα Μνημόνια… Κι αυτό σημαίνει να πάψουμε να έχουμε ανάγκη, συνεχώς, από δανεικά. Να πιάσουμε επιτέλους πρωτογενή πλεονάσματα. Αυτό έχει νόημα τώρα… Ο λαός μας υπέστη απίστευτες θυσίες. Υποφέρει από πρωτοφανή ανεργία. Το πρόβλημα είναι τώρα να πιάσουν τόπο οι θυσίες. Να νικήσουμε οριστικά την ανεργία. Κι αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει σταθερότητα, μεταρρυθμίσεις, επενδύσεις.

Η αλήθεια είναι πολύ απλή, φίλες και φίλοι: η Νέα Ελλάδα που χτίζουμε τους χωράει όλους. Ακόμα και τους αντιπάλους μας. Αλλά, το χθες, στο οποίο μένουν κάποιοι κολλημένοι, δεν χωράει κανένα! Ούτε καν τους ίδιους τους… κολλημένους δεν χωράει το χθες!

Για να σας το πω ακόμα πιο απλά: Στις δύσκολες στιγμές για μια χώρα, υπάρχουν δύο δρόμοι: είτε να δεις πως θα κάνεις το άλμα στο Αύριο, είτε να μείνεις παραδομένος στα αδιέξοδα του Χθες.

Αυτή τη στιγμή η καλύτερη πλευρά του λαού μας- ακούστε τον, νιώστε τον- είναι με τον πρώτο δρόμο: Η Ελλάδα της αυτοπεποίθησης, της δημιουργίας. Η Ελλάδα που πεισμώνει και δεν γονατίζει. Η Ελλάδα της υπερηφάνειας και της Αξιοπρέπειας. Αυτή η Ελλάδα μας ζητάει να τα αλλάξουμε όλα. Να κάνουμε επιτέλους το άλμα της Ελλάδας στο Αύριο!

Αλλά υπάρχει και η χειρότερη πλευρά του εαυτού μας. Τα παμπάλαια ελαττώματα της μισαλλοδοξίας, της γκρίνιας, την εσωστρέφειας, της μιζέριας, που κρατάνε κάποιους κολλημένους στο χθες.

Τους είδατε αυτές τις μέρες: Όταν κάποιοι προσπάθησαν να μειώσουν ακόμα και τη σημασία του ΤΑΡ. Να αμφισβητήσουν τα τεράστια οφέλη που θα δώσει στη Χώρα μας. Όμως, μέχρι προχθές ήταν ακριβώς οι ίδιοι που μας ρωτούσαν: «Που είναι οι επενδύσεις που λέγατε ότι θα μας φέρετε;». Και τώρα που ήλθε η μεγαλύτερη επένδυση που έγινε τις τελευταίες δεκαετίες στη Νότια Ευρώπη, και μάλιστα με τεράστιες γεωπολιτικές συνέπειες, θετικές για αυτόν τον Τόπο, μας είπαν το ανεπανάληπτο: …«σιγά την επένδυση»! Δεν έχουν Πολιτική! Μιζέρια έχουν… Και κάνουν τη Μιζέρια τους Πολιτική!

Είναι οι ίδιοι που το παίζουν και «προοδευτικοί»! Να σας πω τι σημαίνει για μένα «Πρόοδος»: Πρόοδος, λοιπόν, είναι τρία πράγματα: είναι όραμα, είναι σχέδιο, είναι αποφασιστικότητα! Όποιος τα διαθέτει και τα τρία, μπορεί να κάνει τα πάντα. Όποιος δεν διαθέτει ένα απ’ αυτά, δεν μπορεί να πάει πουθενά.

Εμείς έχουμε Όραμα, αυτό που σας περιέγραψα προχθές: τη Νέα Ελλάδα! Αλλά δεν αρκεί να έχεις όραμα. Πρέπει να έχεις και Σχέδιο. Να ξέρεις πως θα φτάσεις από το δύσκολο σήμερα, στο Αύριο που ονειρεύεσαι. Και  να πατά το όραμά σου γερά στη γη… Εμείς, λοιπόν, αποδείξαμε ότι έχουμε και σχέδιο. Πώς νομίζετε πως έγιναν όλα αυτά τον τελευταίο χρόνο; Χωρίς σχέδιο; Πώς άλλαξε τόσο πολύ η εικόνα της Χώρας μας, η αξιοπρέπεια της Χώρας μας, στο εξωτερικό; Πώς αποκαταστήσαμε μέσα σε λίγους μήνες την αξιοπιστία του Τόπου; Πώς εξασφαλίσαμε την ομαλή χρηματοδότηση της Ελλάδας μέχρι να βγούμε από τα δύσκολα; Πως ήλθε ο ΤΑΡ, που μέχρι πριν μισό χρόνο δεν υπήρχε καν ως υποψηφιότητα; Χωρίς σχέδιο έγιναν όλα αυτά;

Αλλά χρειάζεται ακόμα και αποφασιστικότητα. Γιατί τι να το κάνεις το όραμα, τι να το κάνεις και το σχέδιο, όταν στα δύσκολα διστάζεις; Όποιος δεν έχει αποφασιστικότητα, είναι για «επιτόπου σημειωτόν», δεν είναι για άλματα στο Μέλλον! Εμείς λοιπόν, αποδείξαμε ότι, αν χρειαστεί, για να κάνουμε το άλμα σπάμε και αυγά! Το δείξαμε και με το παραπάνω…

Η αληθινή Πρόοδος, όμως, χρειάζεται και κάτι ακόμα: Διάθεση ενωτική, ενωτικό πνεύμα!  Αφήνουμε πίσω τις διαμάχες για το χθες. Άλλωστε, το δείξαμε μέχρι τώρα. Και τώρα πρέπει να το δείξουμε ακόμα περισσότερο. Γι’ αυτό και κλείνω με το προσκλητήριο που έκανα προχθές σε όλους εκείνους που ήταν μαζί μας, αλλά κάποια στιγμή, για οποιοδήποτε λόγο απομακρύνθηκαν. Και σε όλους τους απλούς πολίτες, τον απλό τον Έλληνα που βλέπετε δίπλα σας, στο δρόμο, στη γειτονιά, στη δουλειά, στο εργοστάσιο, στην περιφέρεια, στο χωράφι. Γι’ αυτόν μιλάω, που απομακρύνθηκε για κάποιο λόγο. Στον απλό πολίτη που δεν ήταν ποτέ μαζί μας και τώρα νιώθουν ότι υπάρχει η ανάγκη να φτιάξουμε αυτήν τη Νέα Ελλάδα.

Τη βλέπετε τη σημαία μας; Αυτή την ενότητα η σημαία μας συμβολίζει! Δεν είναι ένα… «πανί», όπως είπαν κάποτε κάποιοι ανόητοι. Είναι ένα σύμβολο Ιερό! Σύμβολο αγώνων Ελευθερίας. Σύμβολο Πατρίδας. Αλλά είναι και σύμβολο Ενότητας αυτής της Πατρίδας.

Και για όποιον αυτή η υπέρβαση για την Ενότητα φανεί δύσκολη, ας κοιτάξει αυτή τη σημαία κι ας αναλογιστεί: Ναι, είμαστε εμείς όλοι σημαιοφόροι της. Ναι, σε μας ανήκει η τιμή να την κρατάμε ψηλά. Αλλά η σημαία συμβολίζει την Πατρίδα! Και η Πατρίδα έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή τον καθένα και την καθεμιά, που την πονά και τη νοιάζεται.  Όλοι αυτοί μαζί, κρατάμε ψηλά τη σημαία. Όταν οι άλλοι την καίνε… Όλοι αυτοί μαζί, τιμάμε την Πατρίδα. Όταν οι άλλοι την καπηλεύονται…. Όλοι αυτοί μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τη Νέα Ελλάδα, που θα μας κάνει υπερήφανους και θα δώσει το δικαίωμα, το διαβατήριο στο όνειρο για τα νέα τα παιδιά.

Απευθύνω, λοιπόν, από αυτό το βήμα του Συνεδρίου μας, προσκλητήριο για την Ενότητα της Κεντροδεξιάς. Της Παράταξής μας, που είναι στήριγμα της Πατρίδας στα δύσκολα και δύναμη ενότητας του Έθνους. Αλλά, παράλληλα, σας λέω, ανοίξτε τις πόρτες και της καρδιάς σας και της οργάνωσής μας σε κάθε πολίτη, σε κάθε απλό άνθρωπο, πέρα και πάνω από κόμματα, που συναισθάνεται αυτές τις δύσκολες ώρες, τη φωνή της Πατρίδας, τη φωνή της λογικής, την ανάγκη της Ενότητας που συμβολίζει η σημαία μας.

Έτσι, το 2021, στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, η Νέα Ελλάδα δεν θα είναι «όραμα». Θα είναι πραγματικότητα! Και θα είναι το ελάχιστο Χρέος αυτής της γενιάς προς την επόμενη. Ώστε να μην αφήσουμε στα παιδιά μας την Ελλάδα που τα διώχνει… Αλλά να τους δώσουμε μια Χώρα που τους δίνει προοπτικές και τους κάνει υπερήφανους. Τους το χρωστάμε! Και το μπορούμε!

Αφήνουμε, λοιπόν- κι αυτό είναι το μήνυμα μου- στους άλλους τη μιζέρια και το μίσος!
Εμάς μας ενώνει η αγάπη για την Ελλάδα!
Ελάτε να φτιάξουμε, όλοι μαζί, τη Νέα Ελλάδα!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλή δύναμη. Καλό αγώνα κάθε μέρα.
Καλό αγώνα, συνείδησης αγώνα.
Αγώνα για την Πατρίδα. Αγώνα για τη σημαία.
Αγώνα για τα νέα τα παιδιά.
Αγώνα για να ενώσουμε την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλή δύναμη!

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου