Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013

Πάγκαλος : Αν βγει ο Τσίπρας, προτείνω να πάμε να αυτοκτονήσουμε!

pagkalos111111

Να εφαρμοστεί το μοντέλο του λουκέτου στην ΕΡΤ σε όλες τις προβληματικές ΔΕΚΟ προτείνει ο Θόδωρος Πάγκαλος με συνέντευξη του στην Καθημερινή της Κυριακής.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά “οποίος ισχυρίζεται ότι μπορείς να εκκαθαρίσεις την ΕΡΤ ή άλλη ΔΕΚΟ εν λειτουργία, λέει σαχλαμάρες…”

Ακόμη εξαπέλυσε επίθεση στη ΔΗΜ.ΑΡ. αναφέροντας ότι τα στελέχη της είναι κομμουνιστές και ο Φώτης Κουβέλης επέλεξε να οδηγηθεί ξανά στο πολιτικό περιθώριο, ίσως τελικά επειδή του αρέσει.

Τέλος,  χαρακτήρισε εικονική πραγματικότητα τον Αλέξη Τσιπρα και προσκαλεί σε… ομαδική αυτοκτονία σε περίπτωση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τη στήριξη Καμμένου.Δικό μας σχόλιο : Εδώ ρε Πάγκαλε δεν αυτοκτονήσαμε όταν είπες ότι η σημαία μας είναι ένα πανί που το πήρε ο αέρας, δεν αυτοκτονήσαμε όλα αυτά τα χρόνια που ήσουν στις κυβερνήσεις που μεθόδευαν τη διάλυση της χώρας και θα αυτοκτονήσουμε αν βγει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. ; Ρε πολιτικό απόβρασμα κάτσε σπίτι σου μέχρι να έρθει η ώρα που θα δικαστείς για όλα τα εγκλήματα που έχεις διαπράξει κατά των Ελλήνων και μην προσπαθείς να έρχεσαι στο προσκήνιο κάθε λίγο γιατί επιβαρύνεις τη θέση σου.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου