Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

λαθρομεταναστες σορος

Και αφού αυτοκατέστρεψαν τις χώρες τους με την τόση δημοκρατία που έχουν χάρη στο κοράνι θέλουν να κάνουν τα ίδια και στην Ελλάδα.
Το βίντεο που έπρεπε να προβάλλεται από το πρωί μέχρι το βράδυ σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και σε όλες τις ιστοσελίδες ενημέρωσης για να ενημερωθούν όλοι οι Έλληνες για την αντίληψη περί δημοκρατίας που έχουν οι λαθρομετανάστες στη χώρα μας!
Το κοράνι λένε πάνω απ΄όλα, ακόμη και από την δημοκρατία της Ελλάδας τονίζει ο πρόεδρος μουσουλμάνων στην Ελλάδα.
Όταν στην Ελλάδα θα είναι τα πάντα αδύναμα τότε το σχέδιό τους θα μπει στην τελική ευθεία καταστροφής της χώρας μας.
Και αν κάποιοι χαρακτηρίζουν τους πατριώτες φασίστες ας δουν το παρακάτω βίντεο για να καταλάβουν ποιος θα είναι ο πραγματικός φασισμός και εφιάλτης που θα ζήσουν σε λίγα χρόνια οι Έλληνες!

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου