Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση Κατασκευής Τεμένους στην περιοχή Βοτανικού


Η τρόικα σε συνεργασία με την πρόθυμη κυβέρνηση, επιτέλους έδειξε ένα πιο ανθρώπινο κοινωνικό πρόσωπο!

Ενέκρινε, κατά παράβαση της ανάλγητης πολιτικής της, την εκταμίευση του κονδυλίου υπέρ αυτού του γενναιόδωρου έργου, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, δηλαδή από το γιαούρτι του συνταξιούχου και από τους φόρους των ανέργων.

Είναι όμως για καλό κοινωνικό σκοπό: για τον χωρίς επιστροφή, ταχύ, βίαιο, ανήθικο και αντισυνταγματικό εξισλαμισμό της Ελλάδας, καλυπτόμενο από νομιμοφανή επιχειρήματα περί ανεξιθρησκίας και μη θρησκευτικής μισαλλοδοξίας.


Διότι τελευταία, το ελληνικό κοινωνικό κίνημα «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» έχει εκδηλώσει μία βαθειά νοσταλγία για την επιστροφή στις ρίζες του τουρκοκρατούμενου ραγιαδισμού, ξεκινώντας συμβολικά από την καρδιά της αρχαίας Αθήνας.

Άλλωστε ο πολυπολιτισμικός συγκερασμός του μη ανεκτικού νόμου της Σαρία, που σε μία ή δύο γενιές θα κυριαρχήσει πλήρως όπως και οι αντίστοιχοι πληθυσμοί, και του ελληνικού πνεύματος εκπροσωπούμενου από την δύστυχη, αλλοτριωμένη, ολιγάριθμη μειονότητα Ελλήνων -(Elinon, me to tote alfavito)- που θα έχουν απομείνει, -ή έστω και του ευρωπαϊκού πνεύματος- για να μην δυσαρεστήσουμε τους πρόθυμους κατακριτές της τάσης για ελληνικότητα, όσο να ’ναι θα έχει ενδιαφέρον.

Όσοι έχουν συγκινηθεί ιδιαίτερα, μπορούν την ημέρα του διαγωνισμού (Τρίτη 9/7/13) να συγκεντρωθούν στα γραφεία της υπηρεσίας που θα γίνει ο διαγωνισμός, για να συγχαρούν προσωπικά την υπηρεσία και τους πρόθυμους εργολάβους.


Σε περίπτωση αναβολής, η συγκίνηση δεν θα μπορέσει μάλλον να εκδηλωθεί στην επόμενη ημερομηνία διεξαγωγής, διότι θα ανακοινωθεί μόνο σε όσους θα έχουν λάβει τεύχη του διαγωνισμού, δηλαδή θα αποκρυβεί από το ευρύ κοινό.



Επομένως τώρα είναι η ευκαιρία!

Ευκαιρία και για όσα γουρουνάκια θα μπορούν ελεύθερα να τρέξουν, να παίξουν και να φωτογραφηθούν, στον τόπο του έργου, πρίν τους απαγορευτεί με ρατσιστικά κριτήρια διά παντός η πρόσβαση.


Τα κύρια στοιχεία της ανακοίνωσης


Το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, προκηρύσσει Ανοικτό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την ανάδειξη Αναδόχου του έργου «Κατασκευή Τεμένους με Μετασκευή Υφισταμένου Κτιρίου στην περιοχή Βοτανικού».

Ο Διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων−Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ), οδός Βατατζή 37−Αθήνα (Τ.Κ. 114 72), 3ος όροφος, τηλ.210 6427 887, fax 210 64 58 571, 
την 9η/07/2013, ημέρα Τρίτη και ώρα λήξης παραλαβής των προσφορών στις 10:00 π.μ.

Το έργο 
χρηματοδοτείται από πιστώσεις της ΣΑΕ 073 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα τεύχη Δημοπράτησης από τα γραφεία της ΕΥΔΕΚ, οδός Βατάτζη 37, 1ος όροφος, πληροφορίες: Ζάχαρη−τηλ. 21064 27 887


Η συνολική προθεσμία περαίωσης του έργου, ορίζεται σε έξι (6) μήνες από την υπογραφή του συμφωνητικού.


Και το ΦΕΚ


ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Αρ. Φύλλου 372
21 Ιουνίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ (Ε.Υ.Δ.Ε.Κ.)

1. Η Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων−Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, προκηρύσσει Ανοικτό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την ανάδειξη Αναδόχου του έργου «Κατασκευή Τεμένους με Μετασκευή Υφισταμένου Κτιρίου στην περιοχή Βοτανικού», Προϋπολογισμού 946.000,00 Ευρώ (με αναθεώρηση και ΦΠΑ) με ανοικτή δημοπρασία, που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3669/2008, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και με κατά παρέκκλιση συμμετοχή στη  διαδικασία επιλογής Αναδόχου, εργοληπτικών επιχειρήσεων, με πτυχίο από τετάρτης τάξης και άνω για έργα κατηγορίας οικοδομικών και χωρίς περιορισμό ως προς τα κατώτατα όρια του προϋπολογισμού των έργων, των οποίων την εκτέλεση μπορούν να αναλάβουν. Το σύστημα υποβολής προσφορών είναι η προσφορά επιμέρους ποσοστών έκπτωσης κατά ομάδες τιμών και με έλεγχο ομαλότητας των επί μέρους ποσοστών έκπτωσης, σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ν. 3669/2008. Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών :
α) κατηγορία οικοδομικών, με προϋπολογισμό 633.019,75 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα) και
β) κατηγορία ηλεκτρομηχανολογικών, με προϋπολογισμό 133.318,98 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα).

2. Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή Τεμένους με μεταλλική κατασκευή περιλαμβανομένων και των απαραίτητων κτιρίων υποστηρικτικών λειτουργιών (χώροι υγιεινής κ.λπ.), μέσω της κατάλληλης προς τούτο μετασκευής υφισταμένων κτιρίων του Κεντρικού Συνεργείου Αυτοκινήτων Ναυτικού (ΚΣΑΝ), στον Ελαιώνα Αττικής στην περιοχή Βοτανικού.

1. Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν, όπως ειδικότερα αναφέρονται στη διακήρυξη, όπου ορίζονται αναλυτικά οι προϋποθέσεις συμμετοχής :

• Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις :
α. Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του ΥΠ.ΑΝ. ΑΝ.Υ.ΜΕ.ΔΙ και ανήκουν στην 4η τάξη και άνω για έργα κατηγορίας Οικοδομικών (κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων, σύμφωνα με την οικ/408/31−05−2013/ΕΥΔΕΚ/ΓΓΔΕ/ΥΠ.ΑΝ.ΑΝ.Υ.ΜΕ.ΔΙ απόφαση). Επίσης συμμετέχουν Εργοληπτικές Επιχειρήσεις για έργα Η/Μ τάξης Α2 και πρώτης (1ης), καθώς και δεύτερης (2ης) με έδρα το Ν. Αττικής ή δηλωμένο το Ν. Αττικής σαν δεύτερο Νομό.

β. Προερχόμενες από κράτη−μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) ή από κράτη που έχουν υπογράψει την συμφωνία για τις Δημόσιες Συμβάσεις (Σ.Δ.Σ.) του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (Π.Ο.Ε.), στα οποία τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον είναι  εγγεγραμμένες στους καταλόγους αυτούς και σε τάξη και κατηγορία αντίστοιχη υε τις καλούμενες του Ελληνικού Μητρώου Μ.Ε.ΕΠ.

γ. Προερχόμενες από ως ανωτέρω β΄ κράτη, στα οποία δεν τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον αποδεικνύουν ότι έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια με το δημοπρατούμενο, από ποιοτική και ποσοτική άποψη.

• Κοινοπραξίες Εργ. Επ. των παραπάνω περιπτώσεων α, β και γ σε οποιονδήποτε συνδυασμό μεταξύ τους, υπό τους όρους του άρθρου 16 παρ. 7 του Ν. 3669/08 (ΚΔΕ) (Κοινοπραξία στην ίδια κατηγορία) και υπό τον όρο ότι κάθε Εργοληπτική Επιχείρηση θα συμμετέχει στο κοινοπρακτικό σχήμα με ποσοστό όχι μικρότερο του 25% της καλούμενης κατηγορίας. 

• Κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων για την κάλυψη των διαφόρων κατηγοριών των εργασιών του έργου υπό τους όρους της παρ. 3 του άρθρου 16 του Ν. 3669/08 (ΚΔΕ). Το ποσοστό συμμετοχής της κάθε επιχείρησης στο κοινοπρακτικό σχήμα προκύπτει από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας για την οποία αυτή  συμμετέχει και δεν είναι απαραίτητο να αναγράφεται.
Κατηγορία εργασιών με ποσοστό κάτω του 10% του προϋπολογισμού του έργου (χωρίς αναθεώρηση και Φ.Π.Α.), εφόσον δεν καλείται στη δημοπρασία, αθροίζεται στον προϋπολογισμό της μεγαλύτερης κατηγορίας. Κάθε εργοληπτική επιχείρηση συμμετέχει είτε μεμονωμένα είτε ως μέλος ενός κοινοπρακτικού σχήματος. Γίνονται επίσης δεκτές και μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις ή κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων κατ’ εφαρμογή της παρ. 9 του άρθρου 16 του Ν. 3669/08 («κύρια κατηγορία»). Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι ισχύουσες διατάξεις για τη συμμετοχή εργοληπτικών επιχειρήσεων σε διαγωνισμούς για την κατασκευή Δημοσίων Έργων. 

3. Ο Διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων−Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ), οδός Βατατζή 37−Αθήνα (Τ.Κ. 114 72), 3ος όροφος, τηλ. 210 6427 887, fax 210 64 58 571, την 9η−07−2013, ημέρα Τρίτη και ώρα λήξης παραλαβής των προσφορών στις 10:00 π.μ. 

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν διενεργηθεί η δημοπρασία την προαναφερθείσα ημερομηνία, ή αν κατά τη μέρα αυτή δεν κατατεθεί καμιά προσφορά, θα διενεργηθεί σε νέα ημερομηνία που θα καθορίσει με πράξη της η Προϊσταμένη αρχή και η οποία θα γνωστοποιηθεί με fax πέντε (5) τουλάνιστον εργάσιμες ημέρες πριν τη νέα  ημερομηνία, σε όσους έλαβαν τεύχη του διαγωνισμού και την ίδια ώρα 10:00 π.μ.

4. Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, ανέρχεται σε 30.653,54 €, ήτοι σε ποσοστό 4% επί του προϋπολογισμού της Υπηρεσίας (χωρίς Αναθεώρηση και Φ.Π.Α.), παρέχεται δε σύμφωνα με τα περιγραφόμενα στο Τεύχος Διακήρυξη (Τ.Δ.) του έργου, θα αφορά το έργο «Κατασκευή Τεμένους με Μετασκευή Υφισταμένου Κτιρίου στην περιοχή Βοτανικού» και θα ισχύει τουλάχιστον για 6 μήνες και τριάντα ημέρες από την ημερομηνία δημοπράτησης του έργου.

5. Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις της ΣΑΕ 073 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (αριθμός ενάριθμου έργου : 2013ΣΕ07300000) και υπόκειται στις  κρατήσεις που προβλέπονται για τα έργα αυτά. Δεν προβλέπεται η χορήγηση προκαταβολής στον Ανάδοχο, ούτε η πληρωμή πριμ. Οι πληρωμές θα γίνονται με την πρόοδο εκτέλεσης του έργου και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 53 του Ν. 3669/08 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και του άρθρου Α−8 της ΕΣΥ.

6. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα τεύχη Δημοπράτησης από τα γραφεία της ΕΥΔΕΚ, οδός Βατάτζη 37, 1ος όροφος, πληροφορίες: Ζάχαρη− τηλ. 21064 27 887 , με καταβολή ποσού σαράντα (40) Ευρώ, μετρητοίς, μέχρι και την 04−07−2013.

7. 
Η συνολική προθεσμία περαίωσης του έργου, ορίζεται σε έξι (6) μήνες από την υπογραφή του συμφωνητικού.

8. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα γραφεία της ΕΥΔΕΚ, τηλ. 210 64 27 887, Στ. Ζάχαρη.

Αθήνα, 14 Ιουνίου 2013

Ο Προϊστάμενος


Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts :



2 σχόλια:

  1. Hola ένα todos σόγιας μαύρισμα Feliz que da un vistazo ένα mi Γκραν ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ de Como conseguí mi préstamo Deseo del Sr. José Luis quien es el maneger de José Luis préstamo Εταιρείας, Quiero USAR rápidamente esta oportunidad παρ dejar que todo el mundo SEPA de ESTO, Am Δ Carlos Bulgheronic desde Μπουένος Άιρες Agentina, yo Estaba en Busca de un préstamo para mi iniciar propio negocio en Apoyo de mi negocio de la agricultura, los gastos, ASI que se puso en línea en Busca de préstamo Cuando μου Encontre con algunos prestamistas que hacen trampa y estafado ένα mi poco dinero en ESE proceso del Tiempo se confundió ii ni siquiera Sé Qué más Hacer, porque el poco dinero que Τενιά con mi FUE llevado por ΕΟΤ bastardos fraudulentos que se hacen Llamar los prestamistas de créditos πραγματικό, que ASI un día αισθάνομαι como yo Estaba navegando ένα Traves de la Internet en Busca de trabajo μου Encontre con algunos testimonios comentarios en el Foro de una Δ Κάρλος, y la Señora María Lin en la forma en que reciben su préstamo de Banco de la Ciudad de la empresa e-mail: joseluisloans@gmail.com, ASI que μου dije ΜΙ MISMO que Debo dar ένα ESTO un juicio porque yo Estaba μαύρισμα asustado con respecto ένα lo que los Otros prestamistas hicieron ΜΙ, ASI que μου fui por delante Τομέ su Dirección de Correo Electrónico προσωπική que se encontraba en ΕΟΤ comentarios en el foro ASI que entré en contacto con el παρ informarle de que yo Estaba arbitrado ένα El por algunos clientes que recibieron su préstamo de su Compañía, D. Carlos, y la Señora María lin por ESO, Cuando Oyo que Estaba muy feliz por ESO, por lo que Mí que estoy en la Compañía adecuada aseguró donde puedo recibir mi cantidad del préstamo Deseo, dieron Mí el formulario de solicitud de préstamo prestatario παρ presentar y devolver, lo hice todo ESO, Dado que Toda mi información necesaria acerca de mi, ASI que μου dieron los términos y condiciones de su Compañía todo transcurrió αμαρτία problemas, αμαρτία Perder Tiempo, en δεν menos de 24 Horas que Estaba informó que mi préstamo σούμα valida de 9.000.000 de dolares ha SIDO registrado y aprobado por su Junta de préstamo de fiduciario, ASI que en ESE proceso del Tiempo yo Estaba μαύρισμα Feliz Cuando μου dijeron que debería enviarlos por la Banca Detalles, pero Estaba poco escéptico de Hacer por lo que le dije que tenemos confianza y que Creo παρ este prestamista llamado πρεσβύτερος Αβραάμ les di cuenta Bancaria por lo que es que Sorprendente recibo y Alerta de mi Banco que mi cuenta ha SIDO acreditado con la σούμα de 9.000.000 dolares por el Sr. José Luis. ASI que con urgencia enviarle un Correo Electrónico que tengo recibir mi préstamo con Éxito, por lo que mis queridos Hermanos y hermanas por AHI todavía en Busca de Compañía de préstamos genuina Voy ένα avisarle que la amabilidad de ponerse en contacto con el Sr. José Luis con este MISMO Correo-e: joseluisloans@gmail.com y Yo Sé que el también le ayudará con la cantidad del préstamo Deseo bien, enviarlas por Correo Electrónico Hoy en día y usted ορούς Feliz de haberlo Hecho. Δ Carlos Bulgheronic desde Μπουένος Άιρες Agentina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς προκαταβολικό δάνειο! Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Χρειάζεστε δάνειο για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή για την εκπαίδευση του παιδιού σας; Χρειάζεστε δάνειο για την αγορά ενός ακινήτου ή για την ίδρυση έργου; Χρειάζεστε δάνειο για Αγροτικό ή για Κατασκευή; Χρειάζεστε δάνειο για επέκταση ή εκκίνηση επιχείρησης; Σας έχει απορρίψει η τράπεζά σας ή άλλοι δανειστές λόγω της πιστωτικής σας διευκόλυνσης; μέσω email:georgenicolaslink@mail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή