Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ "Στόχος της τοποθέτησης Βενιζέλου στο ΥΠ.ΕΞ. η αναθεώρηση της Συνθήκης της Λοζάνης"


Σε ολομέτωπη επίθεση κατά του Α. Σαμαρά προχωρούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφορικά με τα εθνικά θέματα και θεωρούν ότι η κίνησή του να εκχωρήσει το υπουργείο Εξωτερικών στον Ε. Βενιζέλο σηματοδοτεί αρνητικές εξελίξεις στα εθνικά θέματα.

«Γιατί η Νέα Δημοκρατία παρέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών στα χέρια του ΠΑΣΟΚ και του Ε. Βενιζέλου», ερωτά τον Α. Σαμαρά ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέροντας μάλιστα ότι αυτό "σηματοδοτεί αρνητικές εξελίξεις στα μείζονα εθνικά θέματα".

Γενικά περιγράφεται ως "ειδικών αποστολών" η τοποθέτηση Ε. Βενιζέλου στο ΥΠΕΞ

Δηλαδή και σε ό, τι αφορά στην ΑΟΖ, στη FYROM, στο σχέδιο Ανάν στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «με τις ευλογίες του Ευάγγελου Βενιζέλου θα επιταχυνθούν οι ρυθμοί παράδοσης».

Επίσης για την Θράκη, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου τονίζοντας ότι «θα πρέπει να έχουμε τώρα μεγαλύτερη επαγρύπνηση», ενώ στέλνει προκαταβολικά το μήνυμα ότι «η ελληνική σημαία δεν είναι ένα πανί που μπορεί να το πάρει ο αέρας».

Μάλιστα προχωρά και περισσότερο, τονίζοντας ότι "στελέχη του ΠΑΣΟΚ, είναι και αυτά έξω από τις γραμμές της συνθήκης της Λοζάνης", δηλαδή ότι συμφωνούν με τη τουρκική επιδίωξη αναθεώρησης της Συνθήκης της Λοζάνης αναφορικά με την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο και τονίζει πώς τώρα με το ΠΑΣΟΚ στο ΥΠΕΞ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, «θα έχουμε μεγαλύτερη επαγρύπνηση στον αγώνα που κάνουμε για την προάσπιση της Θράκης, με κορυφαίο αντίπαλο το τουρκικό Προξενείο».


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου